The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Dark Brotherhood-os ruhát honnan tudnám ujra elõszerezni mert elraktam egyszer Ocheeva egyik szekrényébe de amikor visszamentem akkor már nem volt ott.Azt hogyan lehetne visszaszerezni???

Igen ott már találtam kösz!

Kocsma

Hol lehet sok garlic-ot azaz fokhagymát??? Ki akarok gyógyulni a vámpírságból....

Nem Falcarnál, csak annál a questnél asszem, de egyik mágus céh questnél biztos 😊 Amúgy az a kolosszális nekem is bugos volt, mert ugye visszaloptam Hannibal barátunktól 😄

Fantusz
Falcarnál?
Az nekem bugos volt, soha többet nem tudtam kidobni az investoriból.
Más necronál soha nem találtam fekete követ, de mindegy, majd eldönti mit csinál <#crazya>

NPCk lelkére nem vadásztam, miután megszereztem az Azura Start nem cipeltem magammal feleslegesen több követ, a black soul gem egyedül a Daedrás küldihez kellett...

Én ezt azér így nem merném kijelenteni. A mágus céh egyik utolsó küldetésénél, amikor el kell menni a colossal bsg ért, csak abban a küldtetésben találtam 3 sima bsgt,szóval van bõven.

Fantusz
Necro lesz sok, de black soul gem egyiknél sem lesz...
Az oltárhoz visszamehet bármikor, igazad van, ott tud követ csinálni, ha kivárja a megfelelõ idõpontot, és ismeri a "titkot".

Black soulgem csak egyetlen küldetéshez kell, nekromantákkal meg még sokat fogsz találkozni, szal ebbõl lesz utánpótlás. Én azt javaslom hogy most ne baszakodj ezzel, inkább menj vissza az arcane uni-ra és beszélj a quest adóddal. Ha meg BSG kell, akkor csak visszajösz ide az oltárhoz vagy barlanghoz, úgy is be van jelölve a térképeden.

Fantusz
Off: ha nem tudsz fekete lélekkövet csinálni, töldsd vissza a játékot, és várd meg a necromantát, mert grand soul gemet nem fogol találni, a Daedra küldetéseket így nem tudod teljesíteni...

Fantusz
Várakozz türelmesen (T. gomb)
Hetente csak egyszer aktív az oltár, látod majd a halvány fényt, de elõtte lesz egy automatikus mentés is, éjfél után jön a necro, úgy állítsd a várakozási idõt.

(nálam 5 nap várakozás után jelent meg a neci, én is kezdtem aggódni, hogy valamit nem jól csinálok)

koschwarz
neked kell ezt tenned...<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

De nem jön ki semmilyen ember(már kb ott állok 3.-ik napjajátékidõben és semmi)

aaasdd
Az oltárba beteszi az ember a lélekkövet, majd elsüt egy soultrap varázslatot. Eredményül egy fekete színû lélekkövet kap, amibe már be tudja fogni az NPC-k lelkét.
Mármint ugy csináltam meg h felszedtem 1 jegyzetet benn a barlangba a nekromantátol és kiirta a küldetés hogy menjek mondjam el Rominusnak h mit csinálnak.De Black Soul Gemet se a Nekronál nem találtam és én sem nagyon tudok csinálni, beleraktam az oltárba a Grand Soul Gemet és az oltára kell nyomni a Soul Trapet??

Köszi mind2töknek nagyon sokat segítettek mert meg is csináltam!!<#worship>

Fantusz
bloodrayne2:

A barlangászás nem feltétlenül fontos a küldihez, de érdemes megcsinálni, szép nagy barlang, jó cuccokkal, sok necroval...

Black soul gemet a Grand-ból lehet csinálni, az oltálban soul trap varázslattal, a Vaermina-küldetéséhez is kell majd egy fekete lélekkõ, ne herdáld el

Tényleg azt írja a quest amit te mondasz, de a legegyszerûbben úgy lehet túljutni a questen hogy megszerzed a nekromanta black soul gemét. Ha vártál eleget akkor kijön a f*szi és belerakja a grand soul gemet (késõbb ugye átalakul black-ké). Ha ezt kiveszed, utánna megtámad, de ha elintézed már mehetsz is. Ha viszont még nem mászott elõ a fazon, akkor menj be a barlangjába, vágd le, és voálá akkor is lesz nála egy kövecske és már pattanhatsz is meg. 😊

Ez az ital nem olcsó mulattság, szóval általában a gazdagabb emberek házaiban illetve grófoknál találni, mondhatni csak lopni lehet.

Aki járt az Arcane Universityre ezt tudja hogy mit kell csinálni a Necromancy's Moon nevû küdiben?Valami Altarnál kell várni hogy oda süssön a fény és kijön a passas valami követ csinálni de ez a fény csak 1xszer jelenik meg 1 hét??:S:SMikor?
Egyébként hol tudok szerezni Cyrodilic Brandyt?(pia)
Köszi elõre is!!

Ombika
HAt pedig most ernek ra rendesen csak hat tolodik a magyarositas,mondjuk ertheto,de hittem benne,hogy elkeszul! 😞

Fantusz
Rengeteg a szöveg a játékban, elég csak a könyvekre gondolni a párbeszédek mellett.
A magyarositás is egy mod, amikor még nincsen tisztában az ember a fajok, csillagjegyek tulajdonságaival, jellemzõivel érdemes lehet bekapcsolni.
A játék közbeni haszálatát én zavarónak találtam a kettõsség miatt: a párbeszédben angolul kértek valamit, ami az investoriban magyarul jelent meg, olykor azt sem tudtam mit keresek.

Várom én is a teljes magyarosítást, de az nem ezen a nyáron készül el valószinûleg.

1000 köszönet és hála
Ombika
1 baj van ezzel,szerettem volna erteni az egeszet,azt hittem tobb levan forditva belole!! 😞

ezer köszi AC2!!

Soul trap varázslatot (mysticism mágia iskola) használsz és a hatása alatt megölöd.

Végre sikerült megtalálnom mind az 5 kis kristályt😊
+ba azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet feltölteni mágikus tárgyakat(charge)tudom h varázslóknál lehet de vhogy én is feltudom ilyen gemekkel de azokat meg hogy kell feltötteni lélekkel?

Ha valakinek negyon jó gépe van vid.kártya driver-ébõl eröltetheti az élsimítást... Sajna nVidia-ban nem vagyok otthon, de ATI-knál a Catalyst Control Centerben simán meg lehet csinálni.
sehogy..sajna
Néhány nap múlva remélhetõleg lesz egy új kártyám, akkor majd megtudom mondani 😄

Hello, vki meg tudná mondani, hogy hogy kell az Oblivion-ban bekapcsolni a HDR-t és az élsimitást egyszerre. 8800GTS-em van 158.22-es driverrel, az Oblivion pedig peccselve van 1.02416 peccsel, de sehogy sem sikerül.

Elõre is thx.
Menj a vér után.

akkor valaki nem tudna segítséget nyújtani abban ,hogy mit kell csinálni a tolvajcéhnél skingradban amikor kikell szabadítani a mukit?<#help><#help>
Carmang
Ja és ajánlott Night-Eye-t használni, mert az kontrasztosabbá teszi a látásod, így könnyebben megtalálod.

Carmang
Az ötödik közvetlen a jégbefagyott ember mellett van, tehát fel kell jutnod elõbb oda.

Errõl van szó, belebotlik és odébbrúgja a követ, úgy hogy észre sem vette.

bloodrayne2-nek

Én azt ajánlom, ha nem találtad meg mind az ötöt (3 lenn,1 középmagasan, 1 a csúcsnál) akkor töltsd be újra és kezd elõrõl. (Nekem így sikerült.)

Fantusz
Ott van mindegyik a jégmezõn.
Ha nagyon sebzi a karidat a jég (kevés a restoration skilled, nincsen gyógyítás képességed) állj ki a jégmezõ mellé, gyógyítsd meg magad, aztán szaladj egy kört.
Nem könnyû megtalálni, szinte csak akkor veszed észre, ha belebotlasz.

Valaki mondja meg holvan az ötödik mert megõrülök!!!Létszives!!

Fantusz
A magyarosítással nem biztos, hogy jól jársz...
A játék szövegébõl alig van még valami lefordítva, a menü magyar, illetve a tárgyak, helységek nevei - s ez lehet a buktató...
Ha valahol elakadsz, nem boldogulsz, megnézel esetleg egy végigjátszást, ott minden név angolul lesz.
A játék elég jól játszható angolul is, a térképen a nyilat kell követni, ott lesz valami teendõ.
Vannak esetek, amikor eltünik a nyíl, olyankor kell egy kis kreativitás (többnyire beszélni kell valakivel, információt kell szerezni)

Semmi angol nyelvismeretem nincsen, elég jól elboldogultam ...vagy mégsem?

Két küldetést nem tudtam megcsinálni:
Skingradban a Paranoia küldetéssel nem boldogultam, illetve Anvilban volt, hogy a dokk negyedben kellett volna kideríteni valamit a kocsmában, de a két csaj eltünt...

Fantusz
Nem vagy megelégedve a Francesco-val?

Az OOO-val észnél kell lenni annak aki "rutinból" Oblivionozik:
A Chorror-i harcoscéhben van egy ezüst rövidkard, mindíg az volt az elsõ normális fegyver, amit megszereztem...
Felraktam az OOO-t, irány a cég - csatlakozás, felkaptam a kardot, s már ki is dobtak<#mf2>
Következõ rutinmunka: elsõ szinten futok Kvatcból Skingrád felé, nyomomban 7(!) bandita... reménykedtem, hogy azért a kapuban ott állnak majd az õrök<#crazya>

Tetszik az OOO, csak meg kellett szokni <#wink>

Ombika
Nagyon megtetszett ez a video,ugyhogy eredeti game fel OOO fel es magyarositas,mivel nemvagyok jo angolbol!! Thx otleteket,most mar csak rakell kattannom nyaron! 😊

Igen arra már rájöttem hogy ilyen kis kristyályokat kell keresni csak nem találom a ötödiket és fogalmam sincs hol van már mindenhova mentem😊És igen köszi a segítséget recon 12

BlackShadow
na igen én meg bánhatom h francesco-val kezdtem.. nincs az az isten h elölrõl kezdjem a játékot

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fantusz
Az OOO sokkal jobban belenyúl a játékba, mint a Francesco...

Az Oscuro belenyúl a fajok, csillagjegyek tulajdonságaiba, sokkal lassabban fejlõdik a kari, guildeket, ládákat nem engedi rögtön kirámolni, stb. - ugyanakkor éppen ezért életszerûbb a játék.

hali!pont most csináltam meg szal tudok segíteni😉elõször nyírd ki azt a szörnyet(gondolom már megtetted) utána ilyen feket bogyó féle cuccokat keress a jégen.de ne maradj túl sokáig rajta mert (mint már az elõbbiekben leírtad)elég keményen sebez.legegyszerûbb ha felmész a fagyott muki mellé és onnan keresgélj ilyen fekete pöttyöket.szerintem fuss ki-be a jég és a fû között.remélem tudtam segíteni.
Ide kell a resist frost (vagy resist magic). Tanulj restorattion mágia iskolából ilyen varázslatokat, vagy vegyél ilyen potion-öket (esetleg csinálj) vagy szerezz olyan cuccokat, amin ilyen enchant(ok) van(nak) (esetleg enchantolj egy tárgyat).

DE a legegyszerszerûbb modja a dolognak ha végig rohansz és gyorsan felveszed az öt könnycsepp-kristályt. 😊

Itt is van creeper, akinek mindent el lehet adni?
Valaki nem tud segíteni?

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ombika
Esetleg ezt a videot megtekinthetem vhol?

Amikor a Leyawini Mágus céhnél az a oroszlán fejû ember megkéri hogy gyûjtsél neki ilyen kristályokat ilyen jeges helyen ahol olyan jeges gólemek vannak és középen 1 gólem és 1 ember szobra van (megfagyva)..ott mit kell csinálni mert jégre lépek és folmyaosan veszi az életem<#szomoru1> aki tud az létszi segítsen mert sûrgõs!!Köszi elõre!