The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért thx a segítséget midnenkitõl.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Some users may experience frequent crashing due to an older system file. These crashes may be attributed to the 'mpeg2dmx.ax' file. Simply renaming the file to "mpeg2dmx.ax.old" may correct this issue.
# Frequent Crashing possibly due to connected HP printer
A program related to HP printers may cause Oblivion to crash. Before running Oblivion: Press Ctr-Alt-Del to bring up the task manager. Go to the Processes Tab. Right click on any process starting with the letters HP and select End. Running Oblivion at this point may have this issue corrected. Note: The PC will need to be restarted to reinitialize printing or imaging.
Folyamatos jó pénkereset ha rendszeresen lemész olyan romokba ahol marauder warlord vagy bandit ringleader van, ezeken szinte mindig lesz valami varázscucc amit eladhatsz 1200 aranyért és hamar jó páncélokat és fegyvereket is lehet így szerezni, ha gyakran jársz romokba 8-9 szintre simán meglesz a 40000 arany.
hp nyomtatók is bekavarnak.
kattints a banner linkjei közül a zöldre.
napi 1x: Fortify Agility/Speed/Strenght/Endurance 50 pt.,Health 25 pt. 1 percig. ezzel a kezdetekben a húzósabb ellenfeleket is le lehet gyakni, de késõbb is használható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sikeres küldetés jutalma az Azura Star nevû újratölthetõ lélekkõ.
Ez mindíg legyen nálad, ebbe tudsz lelkeket befogni (sultrap varázslat), így nem kell aggódnod, hogy lemerül a varázspálcád.
A kõre vigyázz, egyedi darab <#crazya>#crazya>
Pénzforrás lehet még a guildok kirámolása, természetesen, ha nincsen olyan mod fent, ami ezt tiltja (OOO)
2. varla stone
3. enchanter npck feltoltik penzert
Another Question : Van egy ilyen staffom, ami igen jól sebez, viszont lemerült... ( No DURACEL ? ) Hogyan lehet ezt "töltõre rakni" ?
Egyébként ha kezdõ vagy ha nem, nincs mese, ha házat akarsz teljes felszereléssel akkor alkímiázni kell keményen. Attól azonban ne ijedj meg, hogy az elején veszteséges az üzlet (20-as szintig kb.) Ez akkor fordulhat elõ, ha úgy veszed az alapanyagokat (pl. kocsmában) és abból csinálsz potit, majd azt adod el. De ez a legjobb hosszútávú befektetés, de hangsúlyozom hosszútávú. Egyébként ez mellé érdemes még egy pénz forrás aréna vagy DB, esetleg mind2.
Rövidtávra viszont ott van a fémkereskedés 😄 Alacsony szinten õrõket kell levágni majd eladni a teljes felszerelést, de büntetést von maga után. Magasabb szinten banditákat vagy marákat kell, de ezeket már büntetlenül. Én az örök ölését nem nagyon tanácsolom senkinek, nagyot bukni is lehet vele...
A másik megoldás az alchemia - el kell adni a felesleges lütyiket, gazokat (feltéve, ha nem raktad be a major skillek közé, akkor óvatosan kell kevergetni, nehogy elhúzza a karit)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem általában 3 fõbevételi forrásom van:
1. Alkímia (járom a farmokat, majd master szinten megcsinálom a potikat, alkalmanként 2-5k)
2. Dark Broherhood (egyrészt a questek, majd miután véget érnek, elmegyek heti egyszer beszedni a pénzem az öreg hölgytõl 😊
3. Aréna (elöször is fõltornászom magam Grand Championig (2k), majd miután elfogynak az ellenfelek, elmegyek heti egyszer bestiák ellen harcolni(1-2k)
Más: Mibõl lehet itt viszonylag gyorsan némi pénzre szert tenni? ( 1-2 ezer )
Guild-tagokat soha ne bánts (minden gulidra érvényes!)azért azonal kidobnak, elég keserves a visszakerülés, a mágusoknaál azt hiszem ritka növényekbõl kellene 20-20 darabot összegyûjteni, annál a visszatöltés sokkal egyszerûbb...
- vagy keresel egy ort, es kifizeted a buntetest,
- vagy belepsz a tolvaj cehbe, es ott intezteted el nemi penzmagert, hogy tisztara mossak a neved.
Ha sok a verdij (tul sok zurt csinaltal es sok artatlan hullat hagytal magad utan), az orok azonnal meg akarnak majd olni, ilyenkor ertelemszeruen a harmadik megoldas ami ajanlott.
Megláttam vmelyik nap a Mediaban a gamet, és gondoltam megveszem, mert sok jót hallottam róla és amúgy is bejönnek az RPG -k. Hát mint mondjak, nagyon jó és nagyon tetszik. Viszont lenne egy kérdésem... Be szerettem volna lépni az egyik (eddig 3) Magic Guildben, viszont állítólag ( nemtom hol lehet megnézni ) vérdíj van a fejemen, és nem vesznek be bûnözõket... Biztos valahol vami harc közben, véletlenül eltettem ( friendly fire 😊 ) láb alól vmi olyan személyt akit nem kellett volna, pedig erre figyeltem is és visszatöltöttem ha így alakult... Na szóval azt mondják, hogy intézzem el elõször ezt a dolgot, és aztán jöjjek vissza. Namost az a problémám, hogy ehhez semmilyen támpontot nem adnak, hogy mit hol kéne tennem... Jelenleg a Spies questnél tartok, addig csinálom azt tovább...
Esetleg vkinek vmi ötlete esetleg ? Elõre is köszi...

Amikor ki kell nyírnod a többi csapattagot lootolhatod a páncélokat, de akkor meg valószinû felesleges lesz, kapol jobbat <#crazya>#crazya>