41716
  • haxoror
    Esetleg várj 3 napot és menj vissza akkor, hátha reseteli a játék a barlangot.

btw nekem eddig mindig ott volt az összes zombi, volt párszor olyan hogy kihagytam egyet de ilyenkor a térképet nézve módszeresen bejártam a barlangot újra és mindig előkerült a hiányzó rohadék.
  • böröczk
    na tényleg hatvanhatszor alaposan körbejártam a barlangot, de már az elején minden zombit halottnak tudtam, ezt a kis malőrt pedig betudtam bugnak, úgyhogy újrakezdem majd..
  • böröczk
    5x jártam körbe az egészet, a végén már fenékbelőttem egy flash bolt-tal, hogy kövessen vérszemet kapva : DDD aztán az nem jött be : P
  • haxoror
    Morrowindben sem lehet, maximum úgy csinálhatsz mintha te lennél ő de az npc-k nem fognak másként kezelni.
  • marcell007
    de én akkor a Morrowindről beszéltem és nem az oblivionról azt toom hogy az oblivionban lehetlen ellopni egy másik ember életét
  • haxoror
    Kihagytál egy zombit, járd körbe a barlangot újra.
  • böröczk
    Hosszú pihenőre küldtem, bizony, viszont helyette egy hozzá hasonlatos szintén breton nénit kreáltam, aki Gumicukor névre hallgat és a Witcher osztályba tartozik
    ez e
    aztán rögtön az alagútnál készítettem mégegy karaktert (talonban), akivel majd később szándékozom játszani, ő pedig egy dark elf nőszemély
    ő ni

az alagutas témára már én is rájöttem, azért is kezdtem teljesen az elejéről, hogy mindent szépen összeszedjek, amit csak lehet..

Most a Mage Guild küldetéseket kezdtem el, és a Skingardinál megakadtam, ahol egy E betűs fickót kell megtalálni, aki egy barlangban rejtőzött el, és a zombik miatt nem hajlandó kimászni onnan. Na már most én lekaszaboltam az összes szörnyet, ő viszont még így sem szíveskedik kifáradni
  • Fantusz
    Nem voltál néhány hétig felénk, üdv. újra köreinkben

A szép szőke antiszociális breton leányzót nyugdíjaztad?

A börtön-alagútban érdemes feltápolni egy karaktert (light armor, heavy armor, block, sneak)
    A kijárat előtt csinálni egy mentést, s a későbbi karaktareket már innen indítani.
    Kilépés előtt még mindent át lehet formálni rajta, beleértve a fajt, csillagjegyet, skilleket, de az addig megszerzett skillek megmaradnak.

• böröczk
    az csak akkor ferdül elő, ha az illető tagja a Thief Guild-nak..
    amúgy üdv mindenkinek, most újra előszedtem az obliviont, teljesen előlről kezdtem, figyelembe véve itt pár "elhangzott" tanácsot, nagyon megörültem nekik, és rögtön neki is láttam a játéknak : DD
    most kicsit máshogy álltam hozzá, pl többek között azt is elhatároztam, hogy sosem fogok fast travellt használni, maxt T betűt : )
    plusz hasonló apró változtatások az eddigi módszereimen, valamint az a szintlépősdi jótanács is, amit 1-2 oldalral arrébb írt le valaki : )
  • marcell007
    hát én még nem jáccotat rajta de az eggyik haveromnak megvan és azt mondja ha valamit ellop akkor nem lesz vörös kéz jel ,bármikor eladhatja és a tárolókból se tűnnek el a cuccok úgyhogy a válasz igen simán ellophatod a másik ember életét.
  • koschwarz
    ha tudsz angolul, akkor ajánlom egyébként ezt a bethesda fórumot. nagyon segítőkész mindenki.

ha nem tudsz, akkor szívesen beírom a kérdésedet a megfelelő topicba.
  • koschwarz
    hát ilyan modolós, szkriptelős kérdésekre szerintem nem sűrűn tud itt bárki is válaszolni, legalábbi nem tudok róla, hogy bárki is modolna itt.
  • SaGa
    Újabb modolós kérdésem lenne.

Felfedeztem, hogy a brumai kastély barakkjában a katonák, mikor elmennek aludni, átöltöznek. Lekapják a páncélt és egy normál vászon cuccban hajcsikálnak. Kerestem, hogy melyik script csinálja ezt a funkciót, mert rá lehetne húzni egyéb karakterekre is és nem lenne az a vicces helyzet, hogy amiben egésznap futkosnak, abban alszanak, amikor éjjel megyek betörősködni. Illetve néha átöltözhetnének (pl mikor leteszik a melót és elmennek csatangolni az utcán egyet).

Nos csak annyit találtam,hogy vannak un AI package-k, amelyek közül az egyik a sleep. A baj az, hogy ezt nem tudom "kifejteni", azaz nem találom, hogy mi van benne. Lehet, hogy ez az XAI beépített rutinja és nem scriptelt, hanem kódolt funkció a programban?
  • ColdFire
    :D
    Morrowind mikori játék?
    tényleg ilyet lehet benne, hogy felveszed más ruháját, és annak azemberkéne is hisz a többi NPC? :o
  • rider555
    Hy all !

Elakadtam az Oblivionba amikor vissza kell menni Martinhoz ! Megszereztem a kulcsot meg mindent és mikor visszakerülök a Hall-ba akkor a csaj azt mondja h "I'll never forget him." Lehetséges h meghalt????:S:S PLZ HELP ME ! A segítséget előre is köszönöm !

Köszönettel:Rider555
  • marcell007
    érzem az elementállis gonoszságot!:)
  • koschwarz
    gonosz kacaj: muhahaha
  • koschwarz
    nem
  • Fantusz
    A lovas módi kidolgozatlan marad a játékban, le kell szállni róla, hogy harcolni tudj, s a paci is harcol melletted - ezért támadják.
    Anyagi lehetőségeidtől függően próbálj meg minél hamarabb szert tenni egy feketére.

Tulajdonságokban jelentős a különbség a tarka gebétől a fekete lóig, mágiával lehet gyógyítani, pajzsot varázsolni a négylábú társra, de ezzel csak a manádat égeted el.

Ha már távolról észreveszed, hogy ellenség áll az utadban távolabb parkolj le a lóval.
    Halhatatlanok, megölni nem tudják , de a rendszeres világgá szaladás idegesítő lehet.

Shadowmere nagyobb harcos bármelyik ideiglenes kisérőnél, mégis megtörtént egyszer-kétszer, hogy a Will-o-wispek elől elfutott (Oblivion lakók elöl viszont soha)
  • Fantusz
    Ez nem a Hellgate London topic

Itt csak amatör necromanták próbálnak dicsekedni különböző hullagyűjteményeikkel
  • Flora2
    Na, látom, titeket már áldottan megszállt Sheogorath... :))
  • marcell007
    ha ha ha(ez egy gonosz kacaj akart lenni:) )
  • Carmang
    Kezdek félni tőletek :)
  • Csacsi
    Az miért van, hogy ha lóval közlekedem, mindig a lovamat támadják meg a banditák, lények, stb...mikor leszállok a lórol? Azt mindig elfut. Ha életben marad. :D és hogy tudom útközben gyógyítani a lovamat?
  • marcell007
    hello!a Shivering Islesben lehet házat venni?
  • Ron Ragm
    Én anno olyan sztorit hallottam hogy valaki anno úgy játszott a Morrowinddel 100+ órát, hogy csinált egy ugyanolyan bosmert mint Fargoth, majd a házában megölte, elvette a ruháit és ergo "ellopta" az életét - járkált a városban és beszélgetett a többiekkel.
  • marcell007
    aztán csak legyen tele az a konténer :D
  • Csacsi
    Oké, akkor irány a vadon :)
  • koschwarz
    egyébként asszem pár kapu fix, a többi random.
  • Fantusz
    Oblivion kapuk folyamatosan nyílnak, miután Martint visszakisérted Vaynom Pryorba, térképpel akkor sem tudsz igazán mit kezdeni, ha létezik (az nincs a térképen, hogy mikor nyílik a kapu)

A Kvatch-i kapuzárás után néhány nappal az Anvil-Skingrad közötti út mellett már nyílik 1-2 új kapu, s aztán folyamatosan a többi, elég csak kalandozni, s az iránytű jelzéseit figyelni (közeli felfedezetlen Oblivionkapuk)
  • Csacsi
    Sziasztok. Nincs véletlen egy olyan térkép, ahol megtalálhatom, hogy Oblivionba kapuk hol nyílnak? Vagy ez teljesen véletlenszerű? És ha az, akkor hol érdemes azért mégis keresgelni, hol lehetnek? Köszi előre is.
  • haxoror
    aha, ravasz!

Én még a STALKER-ben gyűjtöttem a hullákat egy konténerbe de olyan 40+ körül már a pályaszakaszra belépéskor fél percig is számolta a gép azt hogy a ragdoll hogyan "teszi le" a hullákat egymásra szal inkább abbahagytam

(ha lesz egy erősebb gépem fullosra fogom tölteni a konténert!!! )
  • simonviktor91
    ecce nekem annyira beszart a game hogy vettem egy lovat mentem vele és a következ fast travelné meg "elveszett", de sebaj vót pénzem mindig vette újat és miko ecc járkálok chrollol körül látom az ottani istállo csapig tele van tarka lovakkal! vajon mér? :D valami okná fogva oda rakta be az összes lovam :D azóta már vagy 5-öt kinyírtam véletlen :D
  • marcell007
    boccs csak most néztem mit írtál.az emberek nem hullaként mentek a kútba :) megütöttem őket, ők utánnam jöttek, a kútban meg levágtam őket
  • marcell007
    mért?valaki növényt gyűjt valki hullát xD azért vannak normálliskaraktereim is de ezzel a karakterrel csak szórakozom (na jó azt elismerem hogy nem normállis dolog hullátgyűjteni de hát ha ilyennek teremtettem a karakteremet)
  • Gladiator
    Biztos volt már róla szó, de unikornist hol találni?
  • BBird
    Nem követ a lovam, csak ha travel funkciót haszálom. Amúgy a helyén marad. :-)
  • BBird
    Valahogy sejtettem, hogy Te kihagyod ezt a funkciót. Szerintem meg is öli a játékot amúgy. ;-)
  • PiszkosFred
    Nem beteges, en speciel sosem hasznaltam, max eleinte probakeppen, vagy modok tesztje kapcsan. :)
  • SaGa
    Én az alternativ start moddal Cheyindhalban kezdtem. Mivel a DB küldetéseit akarom "főszálnak", leböktem egy alvó kódist. Amikor felkért a DB, hogy ugyan elimináljam már azt a szerencsétlent a fogadóban, a kapu melletti istállóban ott ácsorgott Shadowmere, és akár el is vihettem volna, nem volt piros a patkó...

Kérdés: az alapjátékban, modok nélkül a brumai lakosság hogy öltözik? Nálam esik a hó és mindenki térdnadrágban, egy szál ingben kóricál. Ha leveszem az NPCNewClothes modot akkor is. Ez normális? Mintha melegebb ruházatra emlékeznék az első végigjátszásból. Vagy keverem a Morrowinddel?

Ja: a CS problémáim megoldódtak. Egyrészt az inventoriba úgy lehet berakni bármit, hogy egérrel oda kell vonszolni a tárgylistából (rakhattak volna egy menüt bele, de így is jó), másrészt némi mod sorend variálással, meg az NPCNewClothes-hez való régebbi "kiegészítő" modok beszerzésével helyrejött a dolog. Némelyikből csak frissebb verziót sikerült korábban beszerezni és azzal nem volt jó.

A khajjit bőr problémát ugyan nem értem mitől, de az is megjavult. Mint kiderült az Eshmes 3.0-ban (meg a korábbiakban is) a footfemale.dds úgy néz ki, hogy a jobb alsó negyedében van a tényleges textúra, a többi részen meg többször ismételve egy felirat: 1024x1024, reference, do not change. Vagy valami ilyesmi. A többi hasonló dds esetén vagy a teljes kép a mintázat, vagy a bal alsó sarokban van a textúra, kiterítve. Mindegy, az este jól működött...