The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multi
Hogy ne fáradj 😄
Google a barátod, de http://csusap.csu.edu.au/~mloxto01/
Ahogy olvastam elég kezdetleges (alpha)
SD456
Hy all!

van ehez a játékhoz Multiplayer mod? Ha van akkor egy linked mondjatok már.

Elõre is kösszönöm!!!

PS3 ID: SDani456

Ioles
Ja most már leesett, Shivering Isles 😊, és köszi a helpet

Ioles
Akkor megnyugodtam mert a light armor skillem 100-as 😊, a heavyt meg nemtom mert sosem használtam. Amúgy mi az a SI? 😊, bocs de tényleg nemtom

Attól függ hogy melyiket kapod, hogy melyik skilled volt magasabb amikor belekezdtél a questbe.

Amber meg az SI-ben van.

Ioles
Egyik haverom mondta hogy heavy csak, amikor végigviszem a játékot mondja az egyik faszi(most nemtom a nevét)hogy 2 hetet várjak és elkészíti nekem. Akkor lehet választani hogy light vagy heavy legyen, vagy a light az teljesen máshol van? Ja és ez az amber armor ez hol található?

A glass a legjobb "leggyakoribb" könnyû páncél, ennél például magas szinten jobb az amber (borostyán) páncél.

Egyébként nem tudom hogy kimondta, de elárulom van az imperial dragon lightban is 😊

Ioles
Sziasztok!

A Glass vért a legerõsebb light armor a játékban vagy van vmi szebb/erõsebb kinézetû is? A védekezés annyira nem lenne fontos mert 85-ös, inkább a kinézete. Nem Elvenre gondolok, hanem vmi rejtett-re, ha egyáltalán van ilyen, mert most toltam végig másodjára a játékot és várnám az imperial dragon armort, de azt mondtha haver hogy az heavy armor, szal nekem az felejtõs, pedig az olyan jól néz ki 😊

koschwarz
csak használtan tudnál venni az alaplapodba procit, mert üzletben már biztos nem kapsz olyat ami a lapodba jó. igazából egy teljes csere lenne már a leghasznosabb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fantusz
Természetesen a tiéd a döntés joga-felelõssége, de amit kiderült, nem csak egy videokártya kell a gépedbe, kicsi a processor, (az Oblivionnak RAM-ból is alap az 512), ezért vetettem föl azt, hogy akkor már egy alaplapcsere is megfontolandó, és nem AGP-s kártyád lesz,igaz nem is AM2-es processorod...

Egy példa az alaplapra (biztos van jobb is - rosszabb is)

http://hardwareoc.hu/shop-k/index.php?page=shop.product_details&category_id=53&flypage=shop.flypage&product_id=963&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Nuxa
Hát ha az alaplap is ilyen olcsó akkor már lassan összehozhatnék egy új gépet 😄 lesz rá 100E forintom... monitor és hangfal már van és ha a mostani gépbõl kiveszek egy 512-es memóriakártyát akkor memóriám is lesz, vagy még lehet, hogy veszek hozzá egy másikat 512-est 😄 Kösz a segítséget mindenkinek!

Because cheese...

Fantusz
Bocs, az elõzõ természetesen Nuxa-nak ment... <#circling>

Fantusz
Nehéz ilyenkor okosnak lenni, alaposan végig kell gondolni, mit-hogyan...

Létezik olyan alaplap, amelyikbe még jó a 400MHz-es memória (nekem is olyan van), de már 64bites, 939 tûs processor megyen bele (AMD), a 3800-as proci ára szerintem 20ezer körül (alatt?) lehet...
No most azt kellene végiggondolnod, ki tudol-e gazdálkodni egy ilyet?
Az alaplap ára kb. 12000, PCE videokártya, egy viszonylag jó processor, a RAM maradhatna a régi...

A mostani lapodat, processorodat el lehet adni (sokat ne várj érte, a számítógép rossz befektetés)

Az Oblivion minimum processorigénye 2000 MHz...
32 bites procit használtan tudol már csak venni, ráadásul az alaplap is lehet korlátozó tényezõ, nehéz ilyenkor a döntés...

Nuxa
Kösz mindenkinek 😄 lenne nekem sok pénzem, de nem akrom mind a gépre költeni 😄 Akkor lehet hogy 7600gt-t veszek és a jó kis 1.8MHz-es proct is lecserélem egy jobbra <#vigyor1> de így már nem sok pénzem marad, de az Oblívionért bármit <#idiota>

Because cheese...

koschwarz
gondolom kb. egy 3000mhz-s pentium 4-ed vagy hasonló amd-d van. akkor szerintem max 7600gt-t vegyél 30-35000-ért, ezzel az obli is szépen fut.

egy x1950 pro már túl sok lenne a procidnak, nem használnád ki.

35 ér vettem AGP-s Ati x1650 et és csak ajánlani tudom.
Fantusz
Csatlakozva az elõttem szólóhoz, én is azt javasolnám, úgy közelítsd meg a kérdést, mennyit szánsz most egy videokártyára, de azt is gondold végig, meddig szándékozol még a jelenlegi gépedet nyúzni...

Felesleges nagyon drága kártyát belerakni a régi alaplapba, ha mondjuk már cserén gondolkozol, ha még legalább 1évig ez a lapod lesz, akkor esetleg el lehet gondolkozni egy nívósabb kártyán, bár szerintem abba a gépbe max. egy 6600GT, 7600GT környékén kellene gondolkozni, egyre nehezebb jó AGP-s kártyákat találni, de hát a PCE-s kártyák ugye már egy komplett gépcserét kívánnának. <#pardon1>

Mennyi pénzt szánsz rá? 60k-ért van ati x1950pro, ugyancsak ennyiér GeForce 7800Gs, 25-30k-ért ati x800, vagy geforce 7600gs. Persze lehet õket olcsóbban is kapni, ezt most egy Februári GameStar-ból puskáztam😉
Nuxa
Császtok!

Mivel egy értelmes haverom se tudta megmondani, hogy milyen videókarit vegyek, hozzátok fordulnék <#idiota><#gonosz1>Egy régi szar alaplapom van, amiben nincs PCIexpressz dugalj 😄 úgyhogy olyat tudnátok-e mondani, ami AGP-s és támogatja az Oblivionhoz a HDR effektet meg az ilyen hülyeségeket? Én már kinéztem magamnak a Geforce 6800-at de lehet, hogy van még ennél jobb is...

Because cheese...

sevendoor
nem fizetõs, csak regelni kell.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

http://mythslegendsandsecrets.blogspot.com/
Itt mindent megtalálsz.

Hali skaccok!

Nem tudom, volt e valaki aki letöltötte a myth and legends nevû pakkot a játékhoz...A kérdésem/kérésem, hogy valaki le tudná e írni, hogy helyileg merre vannak a tárgyak ? elõre is kösz mindenkinek 😊
Carmang
Elõször beszélj az õrrel, tornázd fel maxra a szimpátiád a beszélgetõs minigame-ban. Csak ezután ad infót (elõtte elzavar), és akkor mondja, hogy kérdezd meg az özvegyet. Utána már sima ügy (bár szerintem van benne még egy csel késõbb, de azt most nem lövöm le).

Jah már emléxem, már csak arra kéne hogy mi lehet a megoldás 😊

Fantusz
Egyszerû városi küldetés, nem guildos.
Brumában a a vámpírvadász (Raynil Dralas) megöli a figurát, azt kell kinyomozni, mi volt az ok

Az a helyzet hogy nem tom melyik küldetésrõl van szó 😊

ok majd holnap megpróbálom is köszi szépen a helpet!!! más vki?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Fantusz
Akkor nem tudom...
Esetleg nyomjál ra a nõre valami charm varázslatot mielõtt szólnál hozzá

aha elbeszélgettem egybvõl odajön hozzám

Fantusz
Az örrel beszéltél elõtte?
Ha jól emlékszem a nõ csak azután áll veled szóba, hogy az örrel elbeszélgettél...

de nem tok beszélni Vele nem jelenik meg aza kisfej

Fantusz
Vigyél neki virágot, most, hogy már özvegy lett kérdezd meg nem akarja-e veled tölteni az éjszakát, szóval próbáld meg a népszerûségedet növelni nála, beszélgess vele, bájold el...<#crazya>

Közönöm=Köszönöm
Közönöm, megpróbálkozom vele. Elõtte persze backup. Azért aggódom mert a hivatalos minimodokkal 1 kivételével akadt, az obmm szerint.
sziasztok lenne egy kérdésem a Brotherhood Betrayed küldetést viszem is mikor beszélnék a nõvel akinek a férjét megölték , eccerûen nem áll Velem szóba (I'm sorry... i can't right now) ennyit ír szóval elvileg baszélnie kéne vmit a férjérõl, mi lehet a baj?

Fantusz
Ajánlatos mod-managert használni, úgy elméletileg nem ütközik.
Inkább olyankor vannak gondok, ha az OOO mellé még más modokat is felraknak.
Valaki írta, hogy megoldható az OOO, a Francesco, és a Martigen's Monster mod együttes használata is a FrancOOOMMM nevû pluginnal, hát nekem nem sikerült sem kettõt, sem hármat egyszerre elindítani.
AZ OOO mod talán a leglátványosabb, ugyanakkor jelentõsen megnehezíti a játékot, a szintednél jóval erõsebb ellenfelekkel is szembe találhatod magad a játék elején.

A lényeg: én nem vettem észre, hogy ütközne a Shivering Islessel.

PiszkosFred
Attol fugg elvileg, hogy a kvesztsorozat megkezdesekor melyik armor skilled a magasabb, light vagy heavy. Amelyik nagyobb erteku, olyan armort kapsz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oblivion Oscuro Overhaul 1.31 hogyan viszonyul a Shivering Isles-hoz, próbálta valaki? Gondolom ütköznek ezerrel. Ha így van akkor nem tud valaki arról valamit, hogy aki az OOO-t csinálta, próbálja-e a kettõt összehozni?
Fantusz
Nekem amikor heavy-páncél volt a major skillek között, mégis könnyûpáncélt kaptam, amikor mindkét páncél minorban volt, akkor is könnyût adott, a képeken is csak könnyûpáncélt láttam eddig...
Lehet igaza van a haverodnak, nem vitatom, ráadásul ez talán a legjobban mod-olható játék, kicserél az ember néhány modot, és teljesen mást kap az addig megszokotthoz képest, mindenesetre most hallom elõször, hogy abban a küldiben van heavy mellvért.

Sehogy..Azért kérdeztem meg<#beka3><#beka3>
Fantusz
Pofozkodtam én is az idézett lényeimmel (mondjuk egy csalás), de küldetés, akció közben inkább a "normális" utat követtem.

Harcos nem tud alapból szellemet, vagy scampot idézni, addig még tanulni kell egy kevés idézõ-mágiát, amihez szintén mana kell.

(ha már itt tartunk, én a hand to hand tudományomat fejlesztettem skeleton heroval bunyózva, sõt voltam olyan aljas, hogy a saját idézett lényeim lelkét fogtam be...)

1 karakterbõl hogy sikerült leszõrnöd hogy könnyû? 😊 Csak mer elvileg van heavyben is, a haverom szerint...

Idézel egy Ghost-ot, megütöd háromszor aztán hagyod hogy lövöldözzön rád.

Fantusz
Szerintem az mindíg könnyûpáncél.
A küldetés után visszavittem az egészet a monostorba...

na még 1 kérdés oszt megnyugszok😄.A divine crusader páncélja minden esetben könnyû vagy igazodik ahhoz hogy miben profibb az ember(mármint nehéz vagy könnyû páncélban)?
Fantusz
Welkynd Stone...
A lütyikkel szemben a kavicsok maxra töltik a magicka-t, igaz nem pihekönnyû darabok, de biztosításnak 1-2 kõ elfér az investoriban.

(Varázshasználó ellenfelektõl az Altronach el is tudja nyerni a manát, de hát nem minden lény varázsol...)

Ajha, ez meglepett. Attól hogy nem regenerálódik a magicka,attól még lehet varázsolni, fõleg hogy 150-nel meg is növeli a teljes magickát. Igazi harcosnak talán össszese jönne ennyi. Az más kérdés persze hogy hogy töltöd újra, ha nem vagy az alkímiában jártas...

koschwarz
<#eljen>

ha nem akarsz nagyon varázsolni és akarsz némi védelmet a varázslók ellen, javaslom az atronach csillagjegyet.

köszönöm a segítséget.asszem a redguard lesz a szerencsés választott