The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skingradi gróffal soha nem egyszerû beszélni (mágosként sem lesz), meglehetõsen visszahúzódó, de az a quest lényegtelen is a fõküldetés szempontjából, ha egyetlen counttal sem beszélsz, akkor is viheted tovább a fõküldetést.
Segítség kéne. Az aid of bruma küldetést csinálnám de a skingrádi count nem akar velem beszélni. Mióta elhoztam neki a vámpír italt és a felesége meghalt mondta hogy várjak holnapig aztán kigyógyítottam magam és másnap szóltam a csajnak aki elment érte. De nem jönnek visza. A csaj ott áldogál ahol meghalt a felesége a countnak. Betörtem a szobályába és ott meg azt mondja hogy most menjek. A végére anyira bepöcentem hogy agyoncsaptam (hátha vissza ál az idõ érzéke) de az em segített. Valakinek van valami ötlete? Egyépként elkezdek csatlakozni a mages guildhez mert ha jól emlékszem ott egyszer találkozni kell vele.
IC mellett a fogdóban ácsorog, üldögél a berendezõ.
Amikor beszélsz vele elméletileg meg kell, hogy jelenjen egy kereskedõ opció is nála.
Egyszerû levélnek tünnek a berendezési tárgyak (mint a játékban alapból is bent lévõk), kivéve az oltárhoz való lötyi, amit két zöld üvegcse tartalmaz.
Nem tudom pontosan, hogy a barlang bejáratánál talált könyvet magaddal kell-e vinned, mert ugye azt elolvasva derült ki, hogy valójában mit is találtál.
A fogadóban pedig nem a fogadóssal kell beszélned, a keresett személy többnyire a lépcsõn ücsörög a fogadó rejtett zugában.
Amikor beszélsz vele elméletileg meg kell, hogy jelenjen egy kereskedõ opció is nála.
Egyszerû levélnek tünnek a berendezési tárgyak (mint a játékban alapból is bent lévõk), kivéve az oltárhoz való lötyi, amit két zöld üvegcse tartalmaz.
Nem tudom pontosan, hogy a barlang bejáratánál talált könyvet magaddal kell-e vinned, mert ugye azt elolvasva derült ki, hogy valójában mit is találtál.
A fogadóban pedig nem a fogadóssal kell beszélned, a keresett személy többnyire a lépcsõn ücsörög a fogadó rejtett zugában.
a másik pedig, amit nem értek, hogy lehet berendezkedni deepscorn hollowban? mert elmegyek az illetékeshez, de semmiféle opció nem áll rendelkezésemre, ha beszélgetésre kattintok..
Kumiho #2179
spoiler válasz : D
na én meg sem találtam a kulcsot, hanem az összes õrbácsit a nyakamba zúdítottam, én egyet sem öltem meg, elintézték azt õk maguk a heves kardcsapkodások közepedte, amik elviekben rám irányultak, csak nem jött nekik össze, és mire kimenekültem, kettõt saját maguk közül kicsináltak : DD úgyhogy load previous game : D
de mostmár úgy fogom csinálni, ahogy írtad : D
na én meg sem találtam a kulcsot, hanem az összes õrbácsit a nyakamba zúdítottam, én egyet sem öltem meg, elintézték azt õk maguk a heves kardcsapkodások közepedte, amik elviekben rám irányultak, csak nem jött nekik össze, és mire kimenekültem, kettõt saját maguk közül kicsináltak : DD úgyhogy load previous game : D
de mostmár úgy fogom csinálni, ahogy írtad : D
Kumiho #2179
Õröket bántani ugye nem szabad, nem hiányzik az 1000 bounti sem (õrönként), no meg az extra jutalom is csal akkor jár, ha kizárólag a célszekényt likvidálod.
spoiler]Patkányokat, rákokat leverve a portyázó õrök között át kell osonni. Vannak totál sötét helyek, ahol meg lehet bújni, de ha van Invisibility varázslatod, vagy italod sokkal könyebb a dolgod.
Régi celládba visszajutva várd meg, amíg az ör távozik, az elfet könnyû megölni (nyílvesszõ, vagy tûzlabda).
Ha eddig még nem loptál kulcsot a balra lévõ asztalon találsz néhányat, vegyél fel egyet, és egyszerûen sétálj ki a börtönbõl arra amerre az õr is kiment.
Ne foglalkozz az õrökkel a toronyban, csak menj ki az ajtón és kész. (ez mondjuk elég logikátlan így, de mûködik)[/spoiler]
spoiler]Patkányokat, rákokat leverve a portyázó õrök között át kell osonni. Vannak totál sötét helyek, ahol meg lehet bújni, de ha van Invisibility varázslatod, vagy italod sokkal könyebb a dolgod.
Régi celládba visszajutva várd meg, amíg az ör távozik, az elfet könnyû megölni (nyílvesszõ, vagy tûzlabda).
Ha eddig még nem loptál kulcsot a balra lévõ asztalon találsz néhányat, vegyél fel egyet, és egyszerûen sétálj ki a börtönbõl arra amerre az õr is kiment.
Ne foglalkozz az õrökkel a toronyban, csak menj ki az ajtón és kész. (ez mondjuk elég logikátlan így, de mûködik)[/spoiler]
Fileplaneten szererhiba lehetett tegnap, sem download managerrel, sem nélküle nem mûködött a letöltés, ma már nem volt gond.
Tudom, hogy a mesterek sem tanítanak bármikor, de pl. a Destruction mesterre volt, hogy 3 napot vártam (közben jókat beszélgettünk, elfutott medvére, oroszlánra vadászni, visszajött ismét beszélgettünk, akudt egyet, felébredt, beszélgettünk elszaladt, stb)
Tudom, hogy a mesterek sem tanítanak bármikor, de pl. a Destruction mesterre volt, hogy 3 napot vártam (közben jókat beszélgettünk, elfutott medvére, oroszlánra vadászni, visszajött ismét beszélgettünk, akudt egyet, felébredt, beszélgettünk elszaladt, stb)
Veszel lovat, ráteszed a sadlebagot (ezt is venni kell talán) és pakolsz bele...
Vagy hogy érted?
Vagy hogy érted?
Ha felrakom a modot amivel a lovamra is tudok pakolni, akkor a játékban h tudom használni?
Tegnap délután 4 tõl éjfélig próbálkoztam....
Reggel meg elsõ kattintásra elindult...
Szerverhiba lehetett.
Szerverhiba lehetett.
Vagy megtelt a browser cache, vagy nincs elég helyed az ideiglenes internet fájlok tárolásához. Azért az az exe fél giga, legalább ennyi hely kell legyen a C:-den is...
Emellett gond lehet még valami java script szûrõ vagy ad blocker is...
Emellett gond lehet még valami java script szûrõ vagy ad blocker is...
A mesterek akkor tanítanak, ha "munkaidõben" találkozol velük. Próbáld ki: bemész valamelyik mages guildbe, hajnalban. Ahgy ébredeznek, beszélgess velük. Egyy adott idõpont (8 vagy 9 óra) jelenik meg csak a training szobrocska, addig nem... A kereskedés jel is. Este meg valamikor eltünik...
Azért köszi.Akkor várakozás...
Fél Gigás fájlt elküldeni nem tudok (DSL), sõt másik linket sem (a legtöbb a fileplanetre mutat, orosz oldalakat meg nem ajánlanék), jobb ötletem nincsen, minhogy legyél türelmes, valószinûleg csak átmenti hibáról van szó.
Perfect angolosok azért segíthetnének, pontosan mi is a fileplanet oldal kínja:
There has been an error with your request.
This may be due to your browser settings. Please check your security settings and try the link again. Or, go to Tools, Internet Options in your browser and choose Delete Files button. Close all browser windows and try the link again.
Should you reach this error again, please contact Customer Support.
Sok modot letöltöttem ugyanezekkel a beállításokkal, most valamiért nem megyen.
Perfect angolosok azért segíthetnének, pontosan mi is a fileplanet oldal kínja:
There has been an error with your request.
This may be due to your browser settings. Please check your security settings and try the link again. Or, go to Tools, Internet Options in your browser and choose Delete Files button. Close all browser windows and try the link again.
Should you reach this error again, please contact Customer Support.
Sok modot letöltöttem ugyanezekkel a beállításokkal, most valamiért nem megyen.
Gyönyörû...
Akkor esetleg máshonnan?Van valami tipped?
Kerestem de nem találtam oldalt.
Esetleg te nem tudod vhogy átküldeni?
Akkor esetleg máshonnan?Van valami tipped?
Kerestem de nem találtam oldalt.
Esetleg te nem tudod vhogy átküldeni?
Lehet szerverhiba, nálam sem tölt le, pedig elég sok modot szedtem le már innen.
Elég régen megvan már a Francesco mod, de szerintem vannak a fórumon is olyanok, akik a napokban szedték le, nem hiszem, hogy egy ingyenes modért hirtelen fizetni kellene.
Elég régen megvan már a Francesco mod, de szerintem vannak a fórumon is olyanok, akik a napokban szedték le, nem hiszem, hogy egy ingyenes modért hirtelen fizetni kellene.
hiába próbálkozom nem hagyja h letöltsem.kikapcsoltam már minden tûzfalamat, átállítottam az internet beállításaimat, de sz*rakszik!!!!normális ez???
MIT KELL CSINÁLNI??????
MIT KELL CSINÁLNI??????
Na egyszerûen regisztáltam meg minden, de letölteni nem tudom.Errort ír ki, h ellenõrizzem az internet beállításaimat meg a tûzfalamat stb, de azzal sztem semmi baj.Van valami korlátozás esetleg, h várni kell egy napot vagy mi?
Köszönet!!!
A fileplanet jön be, egyeltalán nem fizetõs, de kérnek egy egyszerû regisztrációt (azonosító+email cím)
Bejelentkezve a free public serverrõl ingyenesen letöltheted a modot (némi sebességkorlázozás az igyenesség ára)
Telepítéskor elõbb a nagyobb 435 Megás részt kell felrakni, utánna jöhet a 4.5B .
Bejelentkezve a free public serverrõl ingyenesen letöltheted a modot (némi sebességkorlázozás az igyenesség ára)
Telepítéskor elõbb a nagyobb 435 Megás részt kell felrakni, utánna jöhet a 4.5B .
Uhh...Pedig tényleg kerestem!!!
Akkor mi van ha ráklikkelek a letöltésre és egy másik oldal jön be amihez semmi köze a filenak? vmi fizetõs f*szság...
Kell az 1.2-es patch is?csak mert az is ott van.
Most már lassan leállok ám a láma kérdéseimmel.
Akkor mi van ha ráklikkelek a letöltésre és egy másik oldal jön be amihez semmi köze a filenak? vmi fizetõs f*szság...
Kell az 1.2-es patch is?csak mert az is ott van.
Most már lassan leállok ám a láma kérdéseimmel.
Ilyenkor lehet pl elsõ lépes a gooogle ....
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.detail&id=268
Plusz egy kis figyelem, a lap alját (vagyis inkább középtájon) nézd, ne csak fönt. <#awink>#awink>
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.detail&id=268
Plusz egy kis figyelem, a lap alját (vagyis inkább középtájon) nézd, ne csak fönt. <#awink>#awink>
Eladni nem lehet, éppen ezért talán megvenni sem érdemes mindegyiket.
IC-ben a kis kalyiba indulásnak nagyon jó, Anvilban küldi is tartozik a szellemkastélyhoz, de Bravilban, Leyawiinban, Brumaban és Cheydinhalban semmi extra nincsen.
Chorror és Skingrad már felsõbb kategóriás házikó (utóbbi házvezetõnõvel és egy kis relytett kinccsel), de ha a a Battlethorn Castle mod bent van a játékban ezek is feleslegesek, inkább a kastélyra érdemes költeni.
Legyen bármennyi házikód is késõbb, a fontos tárgyaidat próbáld meg ugyanabban az épületben tartani, különben elõfordulhat, hogy végigutazod Tamrielt, mire megtalálod a keresett cuccot.
IC-ben a kis kalyiba indulásnak nagyon jó, Anvilban küldi is tartozik a szellemkastélyhoz, de Bravilban, Leyawiinban, Brumaban és Cheydinhalban semmi extra nincsen.
Chorror és Skingrad már felsõbb kategóriás házikó (utóbbi házvezetõnõvel és egy kis relytett kinccsel), de ha a a Battlethorn Castle mod bent van a játékban ezek is feleslegesek, inkább a kastélyra érdemes költeni.
Legyen bármennyi házikód is késõbb, a fontos tárgyaidat próbáld meg ugyanabban az épületben tartani, különben elõfordulhat, hogy végigutazod Tamrielt, mire megtalálod a keresett cuccot.
Értem.Akkor már csak az érdekelne h a FrancescosOptionalNewItemsCreatures-t hol találom? A Tes Nexus-on nincs se a Planet Elder Scrollon.
Akkor ne csodálkozz, ha kifagy, az a mod második része lehet.
Francescohoz mindkettõt fel kell telepíteni:
FrancescosOptionalNewItemsCreatures (535 M😎
+
FrancescosLeveledCreaturesItemsMod (40M😎
Francescohoz mindkettõt fel kell telepíteni:
FrancescosOptionalNewItemsCreatures (535 M😎
+
FrancescosLeveledCreaturesItemsMod (40M😎
Francescos leveled creatures items mod multilanguage<--ezt raktam fel
Ok.Elõször felraktam a játékot Knights of the Nine és Shivering Isles-el együtt.Aztán feltelepitettem a Franesco.exe-t az Oblivion könyvtárba, majd bemásolgattam még pár modot és annyi.Az csatornákban még rendesen fut, de ha ki akarok menni fagyás.
A mod managerben is ott vannak a filok, de "unknown" kiterjesztéssel.
Csak a francescos filokat pipálom ki, de nem mûxik.????
A mod managerben is ott vannak a filok, de "unknown" kiterjesztéssel.
Csak a francescos filokat pipálom ki, de nem mûxik.????
És házat csak venni lehet, eladni nem? Most jutottam el addig, hogy már a megtisztított anvili házban lakom, és az IC-beli viskó felesleges lett (szerintem). Az árával viszont tudnék mit kezdeni.
meg mondjuk remélhetõleg mindkét részét telepítetted a modnak, tehát nem csak az 40valahány megásat, hanem az 500-asat is!!!!!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Oblivion Mod Manager?
Valamivel összeakadhat a Francesco, nem jellemzõ rá a kifagyás.
Vagy másik moddal akad, vagy rosszul lett feltelepítve, és azért fagy ki.
Valamivel összeakadhat a Francesco, nem jellemzõ rá a kifagyás.
Vagy másik moddal akad, vagy rosszul lett feltelepítve, és azért fagy ki.
Lehet OOO vagy valami mod miatt, de nekem 80 disp-al és 20-as famevel is csak arról beszélt hogy nem adnak házat minden jöttmentnek 😞
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pontosabban 70-s Disposition, és 15-ös Fame kell a skingradi ház megvásárlásához, no meg a 25000 arany.
Chorrorban is kell minimális Fame a házikó vásárlásakor, de ezek nem elérhetelen értékek, és olyan nincsen, hogy bizonyos Infamy fölött nem vehetet meg a házat, a Thieves gulidnál, DB-nál pedig olyan kitétel nincsen, hogy a magas hírnév hátrányos lenne.
Chorrorban is kell minimális Fame a házikó vásárlásakor, de ezek nem elérhetelen értékek, és olyan nincsen, hogy bizonyos Infamy fölött nem vehetet meg a házat, a Thieves gulidnál, DB-nál pedig olyan kitétel nincsen, hogy a magas hírnév hátrányos lenne.
Sziasztok!
Legyen valaki oly kedves és világosítson fel,mert kezdek kib*szott ideges lenni,hogy vajon miért fagy ki a játék miután ki akarok menni a csatornából a karakter elkészítése után.
Konkrétan, h miért nem szereti a francesco modot, mert az a baja ennek a sz*rnak. Ha a data filesban kikapcsolom a francesco modokat akkor fut, de amint benyomok egyet szétfagy.
???????????????????
Legyen valaki oly kedves és világosítson fel,mert kezdek kib*szott ideges lenni,hogy vajon miért fagy ki a játék miután ki akarok menni a csatornából a karakter elkészítése után.
Konkrétan, h miért nem szereti a francesco modot, mert az a baja ennek a sz*rnak. Ha a data filesban kikapcsolom a francesco modokat akkor fut, de amint benyomok egyet szétfagy.
???????????????????
Skingradban nem hajlandóak bizonyos Fame pont alatt házat adni neked.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ház vásárlásnál a Disposition számít, aminek esetleges induló-értékét befolyásolhatja a magas Infamy, de meg van a módja, hogy növeld a népszerûséged az eladónál (bribe, charm).
Thieves guild, DB küldetések teljesítésének jutalma infamy, de semmiféle hátrány nem származik abból, ha a Fame érték sokkal magasabb a hírhedségnél.
A böröczk által leírt probléma ritka (bug?), de nem ismeretlen, olykor az NPC-k megmakacsolják magukat, nem hajlandók ellátni "feladatukat".
Jó példa erre néhány mester, akikkel el lehet beszélgetni a szép idõjárásról, de tanítani nem akar, holott már jártál nála, régebben tanított.
A Deadra küldetések jutalomtárgyai küzül egyetlen egy kell Martinnak (bármelyik), ráadásul némelyik eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen (Azura Star, Skeleton Key, Goldbrand) kizártnak tartom, hogy valaki mindegyiket eladja.
Volt olyan karakterem, amelyikkel az óriás Sigil követ már a fõküldetés megkezdése elõtt begyûjtöttem, ott volt az investoryban a küldetés kezdetéig.(le is izzasztott rendesen a Lich király, és zombi csapata)
Arra esetleg van némi esély, hogy az ilyen elõzetes akciók miatt bug keletkezik, vissza kell menni a romba, nem modhatod Martinnak: ezt keresed, véletlenül éppen van nálam egy ilyen izé...
Thieves guild, DB küldetések teljesítésének jutalma infamy, de semmiféle hátrány nem származik abból, ha a Fame érték sokkal magasabb a hírhedségnél.
A böröczk által leírt probléma ritka (bug?), de nem ismeretlen, olykor az NPC-k megmakacsolják magukat, nem hajlandók ellátni "feladatukat".
Jó példa erre néhány mester, akikkel el lehet beszélgetni a szép idõjárásról, de tanítani nem akar, holott már jártál nála, régebben tanított.
A Deadra küldetések jutalomtárgyai küzül egyetlen egy kell Martinnak (bármelyik), ráadásul némelyik eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen (Azura Star, Skeleton Key, Goldbrand) kizártnak tartom, hogy valaki mindegyiket eladja.
Volt olyan karakterem, amelyikkel az óriás Sigil követ már a fõküldetés megkezdése elõtt begyûjtöttem, ott volt az investoryban a küldetés kezdetéig.(le is izzasztott rendesen a Lich király, és zombi csapata)
Arra esetleg van némi esély, hogy az ilyen elõzetes akciók miatt bug keletkezik, vissza kell menni a romba, nem modhatod Martinnak: ezt keresed, véletlenül éppen van nálam egy ilyen izé...
Köszi nektek a segítséget, kicsit megnyugodtam. :-)
Mindenesetre azért uesp -n lenyomoztam, hogy ha bajba kerülnék ilyesmi ügyben, akkor van console parancs erre a betegségre. ;-))
Mindenesetre azért uesp -n lenyomoztam, hogy ha bajba kerülnék ilyesmi ügyben, akkor van console parancs erre a betegségre. ;-))
konkrétan martinnak, amikor kéri, bármilyen deadric cuccot odaadhatsz, és késõbb sem kér speckó dolgot (egy nagy sigil stone-t késõbb, ha jól emlékszem. ami meg quest item, azt el sem tudod dobni, nemhogy eladni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szerintem olyat, ami nélkül nem menne tovább a sztori, nem tudsz eladni, talán még eldobni sem...
Kíváncsiságból teszem fel a kérdést:
Nagyobb elõnyben szoktam részesíteni még mindig a mellék küldetéseket, a shrine feladatokat, stb.
DE! Most nézegettem az uesp -en, hogy Martin -nak majd baromi sok tárgyra szüksége lesz, amik többsége már meg is van nekem, viszont félek, hogy 1-2 -t lehet eladtam, amit nem kellett volna. Csak hát ugye fene se gondolta volna, hogy szükség lesz rá. Jó ára volt, s számomra használhatatlan cuccnak bizonyult.
Szóval a kérdés adott: Mi van abban az esetben, ha tényleg eladtam egy tárgyat, amit nem kellett volna? (Tudom, hogy a missziókhoz tartozó tárgyakat nem lehet eladni, de azoknak nem is szokott ára lenni, súlya. 1-2 -nek viszont súlya és ára is volt, ezért hiszem, hogy eladhattam már ezt-azt) Vagy nem valószínû ez? Lehetséges, hogy megvan minden, amire szüksége lesz?
És ha tényleg eladtam, s már fene sem emlékszik, hogy kinek, console parancsban van rá megoldás, hogy visszacsaljam a tárgyaim közé? :-)
Nagyobb elõnyben szoktam részesíteni még mindig a mellék küldetéseket, a shrine feladatokat, stb.
DE! Most nézegettem az uesp -en, hogy Martin -nak majd baromi sok tárgyra szüksége lesz, amik többsége már meg is van nekem, viszont félek, hogy 1-2 -t lehet eladtam, amit nem kellett volna. Csak hát ugye fene se gondolta volna, hogy szükség lesz rá. Jó ára volt, s számomra használhatatlan cuccnak bizonyult.
Szóval a kérdés adott: Mi van abban az esetben, ha tényleg eladtam egy tárgyat, amit nem kellett volna? (Tudom, hogy a missziókhoz tartozó tárgyakat nem lehet eladni, de azoknak nem is szokott ára lenni, súlya. 1-2 -nek viszont súlya és ára is volt, ezért hiszem, hogy eladhattam már ezt-azt) Vagy nem valószínû ez? Lehetséges, hogy megvan minden, amire szüksége lesz?
És ha tényleg eladtam, s már fene sem emlékszik, hogy kinek, console parancsban van rá megoldás, hogy visszacsaljam a tárgyaim közé? :-)
Számíthat. Házat pl nem tudsz venni, ha nem vagy megbízható...
na most azért megtartottam azt a mentésemet is, ameddig eddig eljutottam, viszont csináltam egy alternatív folytatást onnan is, ahol még nem volt nálam az a bizonyos account book.. egyelõre még így sem kapok újabb tolvaj küldetéseket : D
számít az valamit ,ha elvesztem imádkozáskor az összes infamy pontot?
számít az valamit ,ha elvesztem imádkozáskor az összes infamy pontot?
Kumiho #2179
1. Fire Damage
2. Frost Damage
3. Damage Magicka
4. Fortify Magicka
2. Frost Damage
3. Damage Magicka
4. Fortify Magicka
Hali!
Itt elakadtam.
Mage Guild Egyetemi karrier: Vahtacen titka (Vantacen’s Secret)
A leírás szerint tettem mindent, de mégsem nyílik az ajtó.
Az oszlopra kell rálõnöm a varázslatokat az alábbi sorrendben..
Gondolom a leírás hiányos, vagy elégtelen..
1. av molag anyammis - tûzvarázs itt még nyílik
2. av mafre nagaia - fagyasztó varázs itt is nyílik
3. magicka loria - damage varázs itt újra visszazáródik
4. magicka sila - fortify varázs
Próbáltam az utolsó kettõt felcserélni, de akkor sem volt jó.
A ládában talált varázslatokat használtam föl tulnyomórészt.
Azt sem bánnám, ha valaki priv.-ben megírná, hogy melyikeket használjam és milyen sorrendben..<#hehe>#hehe>
Aki tud segíteni az priv.-be plz. tegye meg
Thx,
Itt elakadtam.
Mage Guild Egyetemi karrier: Vahtacen titka (Vantacen’s Secret)
A leírás szerint tettem mindent, de mégsem nyílik az ajtó.
Az oszlopra kell rálõnöm a varázslatokat az alábbi sorrendben..
Gondolom a leírás hiányos, vagy elégtelen..
1. av molag anyammis - tûzvarázs itt még nyílik
2. av mafre nagaia - fagyasztó varázs itt is nyílik
3. magicka loria - damage varázs itt újra visszazáródik
4. magicka sila - fortify varázs
Próbáltam az utolsó kettõt felcserélni, de akkor sem volt jó.
A ládában talált varázslatokat használtam föl tulnyomórészt.
Azt sem bánnám, ha valaki priv.-ben megírná, hogy melyikeket használjam és milyen sorrendben..<#hehe>#hehe>
Aki tud segíteni az priv.-be plz. tegye meg
Thx,
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Minden guildnak tagja lehet, a küldetések nem ütik egymást.
Van néhány "kényes" Thieves küldetés, de a tolvajok nem gyilkosok, loponi kell mágusoktól semmiképpen sem bántani õket.
A Knight of The Nine küldetés alatt valóban nem szabad bûnözni.
(imádkozások végén az össze addigi Infamy pontját elveszti a kari)
A játék elején a tolvaj és bérgyilkos küldetéseket megcsinálva, késõbb Crusader-ként megtusztulva köztisztiletben álló bûnöktõl mentes is lehet a karakter a játék további részében, sajnos Céhvezetõként egyik guildnál sincsen jelentõssége a további céhes tevékenységnek.
Van néhány "kényes" Thieves küldetés, de a tolvajok nem gyilkosok, loponi kell mágusoktól semmiképpen sem bántani õket.
A Knight of The Nine küldetés alatt valóban nem szabad bûnözni.
(imádkozások végén az össze addigi Infamy pontját elveszti a kari)
A játék elején a tolvaj és bérgyilkos küldetéseket megcsinálva, késõbb Crusader-ként megtusztulva köztisztiletben álló bûnöktõl mentes is lehet a karakter a játék további részében, sajnos Céhvezetõként egyik guildnál sincsen jelentõssége a további céhes tevékenységnek.
Miért ölné meg azt a valakit lopás közben attól hogy tagja a DB-nak?
Én úgy vettem észre hogy bárminek lehetsz a tagja nem ütik egymást, egyedül ha meg van a knights of the nine és, akkor nem csinálhatod sem a TG-et sem a DB-ot mert akkor nem viselheted a crusaider páncáljait ha bûnt követsz el. És ugye mind a két cég nem éppen a törvény betartásáról híres.
Én úgy vettem észre hogy bárminek lehetsz a tagja nem ütik egymást, egyedül ha meg van a knights of the nine és, akkor nem csinálhatod sem a TG-et sem a DB-ot mert akkor nem viselheted a crusaider páncáljait ha bûnt követsz el. És ugye mind a két cég nem éppen a törvény betartásáról híres.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ha tagja vagy a DB-nak is, meg a a TG-nak is, akkor lehetnek ütközések. A TG-bõl kirúgnak, ha megölsz valakit lopás közben... Szerintem elõször a TG küldetéseket kéne csinálni, csak aztán a DB-t, bár a DB ruha sokat segít az osonkodási képességeken...