The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mágustoronyban nekem az attronach-testõr tetszett a legjobban de magasabb szinten már nem sokat ér 😞
már írtam: tök egyszerû, deepscorn hollow-ban egy csomó olyan dolog van, ami megkönnyíti egy vámpír karakter életét. pl. egy rab, akibõl vért szívhatsz, egy minion, akit elküldhetsz gyilkolni, egy shrine, ahol kigyógyíthatod magad a vámpírságból (!), és hasonló apróságok (skill könyvek, egy koporsó aludni<#hehe>#hehe>).
a mágustoronyban meg van egy ültetvényeskert, lehet vegyészkedni, van spellcsináló és encsantoló asztalka (nem kell máguscéh-tagnak lenni), van kincstár, stb. összességében én annyira nem találtam hasznosnak a mágustornyot.
mindkettõnél persze bizonyos dolgokat kell beszerezni, hogy használhasd a lehetõségeket.
a mágustoronyban meg van egy ültetvényeskert, lehet vegyészkedni, van spellcsináló és encsantoló asztalka (nem kell máguscéh-tagnak lenni), van kincstár, stb. összességében én annyira nem találtam hasznosnak a mágustornyot.
mindkettõnél persze bizonyos dolgokat kell beszerezni, hogy használhasd a lehetõségeket.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Illusion mester bent van az Arcane Egyetemen, máguscéh tagnak kell lenned, hogy beszélhess vele, 10 Weklynd követ kér az okatátásért.
(Illusiont soha nem tanultam oktatóktól, így mestetõl sem, könnyen fejleszthetõ varázslással pl. az olcsó starligt spell erre is kiváló)
Vámpírság: vámpír-mániásoktól kikapok, de szerintebb több hártánya van, mint elõnye.
Jónéhány hete csak olyan karakterekkel játszom, amelyek kizárólag Altronach csillagjegyben születtek, így mana visszatöltõdésük 0, most ezt nehezítem tovább a vámpírkodással, ámbár ennek meg ellent mond, hogy akkor miért a Deepscorn hollow-ban rendezkedtem be <#wink>#wink>
Pozitív dolog lehet, hogy vámpírként nagyobb erõt, gyorsaságot kap a karakter, másik oldalon a tûz elleni gyengeség annyira elhatalmasodhat rajtuk, hogy a napfény is végzetes lehet számukra (ezért is kell vért inni) - egy másik világ, ki kell próbálni, nem allítom, hogy jobb lesz, a vámpírokat nagyon nem szeretem, de egy vámpír vámpírvadásznak nem kell mindíg vámpírharapás nyomait keresni magán <#nevetes1>#nevetes1>
(Illusiont soha nem tanultam oktatóktól, így mestetõl sem, könnyen fejleszthetõ varázslással pl. az olcsó starligt spell erre is kiváló)
Vámpírság: vámpír-mániásoktól kikapok, de szerintebb több hártánya van, mint elõnye.
Jónéhány hete csak olyan karakterekkel játszom, amelyek kizárólag Altronach csillagjegyben születtek, így mana visszatöltõdésük 0, most ezt nehezítem tovább a vámpírkodással, ámbár ennek meg ellent mond, hogy akkor miért a Deepscorn hollow-ban rendezkedtem be <#wink>#wink>
Pozitív dolog lehet, hogy vámpírként nagyobb erõt, gyorsaságot kap a karakter, másik oldalon a tûz elleni gyengeség annyira elhatalmasodhat rajtuk, hogy a napfény is végzetes lehet számukra (ezért is kell vért inni) - egy másik világ, ki kell próbálni, nem allítom, hogy jobb lesz, a vámpírokat nagyon nem szeretem, de egy vámpír vámpírvadásznak nem kell mindíg vámpírharapás nyomait keresni magán <#nevetes1>#nevetes1>
Igen, erre gondoltam. Mármint én pl Illusionbõl vagyok jelenleg 80-as skillû, szóval mostmár csak mesterhez mehetek, amihez azt hiszem, valamit teljesítenem is kell, cserébe a képzésért : D
Mi elõnye van a vámpírságnak?
mármint azt tudom, hogy konkrétan mik azok a képességek, de bármi más esetleg?
Mi elõnye van a vámpírságnak?
mármint azt tudom, hogy konkrétan mik azok a képességek, de bármi más esetleg?
Kumiho #2179
Valaki le tudná írni (priviben vagy spilerban nekem tök mindegy) hogy a deepscorn hollow mire való? Mert úgy tipelek jó lenne ott vámpirnak lenni és a következõ karakteremel ki akarom próbálni de elötte szeretném tudni hogy mire jó? Mert én nagyon nem értem.( a nágus toronyal együt)
<#banplz>#banplz>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mit szeretnél tanulni?
100-as szinten Te is mester vagy, olyankor már nem tud oktatni a "kolléga" <#eljen>#eljen>
70-es szint fölött lehet mesterekhez menni, de úgy, hogy valaki odaküld hozzá, tehát ne csak a HQ-n nézd meg ki a mester, keress egy alacsonyabb okatatót, akitõl kérdezz rá a trainingre.
A mesterek nagyon szerények útmutalás nélkül incognitóban maradnak <#nyes>#nyes>
Némelyik maestro személye igencsak meglepõ lehet, s ha szerencséd van nem kell a világ végén keresned.
Deepscorn hollow: legújabb bretonomat vámpírságra adom, ki kell fürkészni a gonosz oldal minden csínját-bínját is, aztán majd ha elég gazdag lesz meggyógyul és átköltözik a Battlethorn kastélyba.<#crazya>#crazya>
100-as szinten Te is mester vagy, olyankor már nem tud oktatni a "kolléga" <#eljen>#eljen>
70-es szint fölött lehet mesterekhez menni, de úgy, hogy valaki odaküld hozzá, tehát ne csak a HQ-n nézd meg ki a mester, keress egy alacsonyabb okatatót, akitõl kérdezz rá a trainingre.
A mesterek nagyon szerények útmutalás nélkül incognitóban maradnak <#nyes>#nyes>
Némelyik maestro személye igencsak meglepõ lehet, s ha szerencséd van nem kell a világ végén keresned.
Deepscorn hollow: legújabb bretonomat vámpírságra adom, ki kell fürkészni a gonosz oldal minden csínját-bínját is, aztán majd ha elég gazdag lesz meggyógyul és átköltözik a Battlethorn kastélyba.<#crazya>#crazya>
a mesterképzést mikor lehet "elvégezni" az aktuális oktatónál, akiket hq-n felsorolnak? ha elértem a 100-as szintet, vagy Expert után rögtön?
Kumiho #2179
na végeztem a DB küldetésekkel, hivatásos Listener letten, bár a karakter külseje nem éppen errõl árulkodik : D Mindenesetre jól megvagyunk most a szõke Speaker lánykával meg az új taggal az elhagyatott házikóban : D Úgyhogy most elkezdtem megvásárolgatni a cuccokat a Deepscorn hollow-ban, meg csinálom a Thief küldetéseket párhuzamosan a városi meg más Guild küldetésekkel, hogy azért jó hírem is maradjon : D
Kumiho #2179
Jah, meg némelyik NPC lehülyéz, a könnyûpáncél miatt, a másik meg csodál érte <#nyes>#nyes>
AC2: a DB küldetéseiben a bónuszok az igazi jutalmak (no meg milyen becsülete van egy pancser bérgyilkosnak?), agyon lehet veretni az argoriannal is a szerencsétlent, a quest akkor is megyen tovább, vagy a börtönös küldinél is halomra lehet ölni az öröket (jó sok bountyért), de éppen az a küldetéseik lényege, hogy csak a célszemély haljon, illetve ne haljon meg.
Mellesleg a küldetés nem megyen tovább, amíg a delikvens a kriptában kuksol, tahát vagy meg kell menteni, vagy elhaláloztatni, de a bug miatt nem lehetett vele semmit kezdeni.
(a bug valószinûleg abból ered, hogy a quest szerint másnap kell visszamenni feléleszteni - addig akaár tüdõgyulladást is kaphat a hideg kövön, inkább álldogál picit <#eplus2>#eplus2> )
AC2: a DB küldetéseiben a bónuszok az igazi jutalmak (no meg milyen becsülete van egy pancser bérgyilkosnak?), agyon lehet veretni az argoriannal is a szerencsétlent, a quest akkor is megyen tovább, vagy a börtönös küldinél is halomra lehet ölni az öröket (jó sok bountyért), de éppen az a küldetéseik lényege, hogy csak a célszemély haljon, illetve ne haljon meg.
Mellesleg a küldetés nem megyen tovább, amíg a delikvens a kriptában kuksol, tahát vagy meg kell menteni, vagy elhaláloztatni, de a bug miatt nem lehetett vele semmit kezdeni.
(a bug valószinûleg abból ered, hogy a quest szerint másnap kell visszamenni feléleszteni - addig akaár tüdõgyulladást is kaphat a hideg kövön, inkább álldogál picit <#eplus2>#eplus2> )
Nem is muszály föléleszteni, anélkül is tovább megy a quest...
amúgy tök mókás, expert vagyok illusionbõl, és az utca emberei nem mulasztanak el erre megjegyzést is tenni : DD
Kumiho #2179
Az a DB küldetés, amikor Chorrorban kell egy álgyilkosságot elkövetned, hogy megmentsd az "áldozatot"?
Ott találkoztam én is ezzel a buggal, ha azonnal visszamész a kriptába a halott ott áll, szólni nem lehet hozzá, csak pislog némán...
Várj legalább 1 napot, akkor menj be a kriptába, addigra ált. jófiú lesz és elszenderül, megitathatod vele az ellenmérget <#wink>#wink>
Miután felélesztetted gyorsan vidd ki a kriptából, az sem egy kellemes fordulat, ha az élõholtak valóban megölik (a hulláknál kb nulla a loot, felesleges kockáztatni)
Ott találkoztam én is ezzel a buggal, ha azonnal visszamész a kriptába a halott ott áll, szólni nem lehet hozzá, csak pislog némán...
Várj legalább 1 napot, akkor menj be a kriptába, addigra ált. jófiú lesz és elszenderül, megitathatod vele az ellenmérget <#wink>#wink>
Miután felélesztetted gyorsan vidd ki a kriptából, az sem egy kellemes fordulat, ha az élõholtak valóban megölik (a hulláknál kb nulla a loot, felesleges kockáztatni)
Az Assasinated man küldetést csinálom kb már 5-ödjére, és kissé mintha bugos lenne.
Amint lemegyek, hogy feltámasszam a bácsit, az már ott álldogál vígan a kõágya mellett, és nem lehet vele kezdeni semmit.. .. .. ?
Amint lemegyek, hogy feltámasszam a bácsit, az már ott álldogál vígan a kõágya mellett, és nem lehet vele kezdeni semmit.. .. .. ?
Kumiho #2179
a deepscon hollow-n jól lehet gonoszkodni, ha vámpír vagy nem lesz gondod a táplálkozással.
a mágustoronyban meg jól lehet máguskodni, ha mágus vagy nem lesz gondod a spellcsinálással.
uff.<#hehe>#hehe>
mellesleg nem jobb ha magad fedezed fel?
a mágustoronyban meg jól lehet máguskodni, ha mágus vagy nem lesz gondod a spellcsinálással.
uff.<#hehe>#hehe>
mellesleg nem jobb ha magad fedezed fel?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Engem az érdekelne hogy mit lehet ott csinálni. Mert azt a kis izét elküldtem onnan gyilkolni vagy miért és van egy csomó alkimiai alapanyag. És a mágustorony mire való? Mert a kalózok gyûjtenek minden héten 2 ezret. De a másik két helynek nem értem mi a célja?
Szükséged van egyeltalán arra a helyre?
Alapvetõen az egy gonosz, vámpír lakosztály lesz.
A küldetésnek akkor van vége, ha megvetted az összes bútort, és a gonosz oltár újraaktiválásához szükséges zöld üvegcsét - ez kb. 20ezer arany elköltését jelenti, ha ki tudod használni (elég gonosz vagy hozzá) megéri a beruházást.
Alapvetõen az egy gonosz, vámpír lakosztály lesz.
A küldetésnek akkor van vége, ha megvetted az összes bútort, és a gonosz oltár újraaktiválásához szükséges zöld üvegcsét - ez kb. 20ezer arany elköltését jelenti, ha ki tudod használni (elég gonosz vagy hozzá) megéri a beruházást.
Nekem is kéne gy kis segtség. Valami deepscren hollow küldetésnél (knights of the nine) megtaláltam a hejet és megvettem azokat a kellékeket amiket az inn-ben vettem. A küldetés nem firssül. Ugyanúgy azt írja hogy vásásroljak. Most mit kéne vele csinálnom?
Sziasztok!egy kis segítség kéne!Az uj szigeten/shivering i/van 1 küldi ,a kalapács-ügy,megtalálom a kalapácsot de nem vehetem fel ,csak a kiválasztottak,elõtte van egy oltár is.?hátha tudjátok.irjatok,ja és nem tudna vk egy oldalt javasolni,ahol a kiegészitõknek a végigjátszása fenn van ?vagy valami rövid útmutató.köszönöm.
Mostmár mindegy mert ki lett maxolva.
Bocsi, hogy csak most írok.
Nagyon köszike a segítseget.
Már privben megkaptam a forumbeírás után egy 7 percre.., de te vagy a második helyezett.<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon köszike a segítseget.
Már privben megkaptam a forumbeírás után egy 7 percre.., de te vagy a második helyezett.<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Kösz mindenkitõl a segítséget. Használom a jobb egérgombot. A restoration skillemet jól fel vittem csak az a gond hogy sok az életem és nem elég a manám. Egyszer vettem egy varázslatot ami a fele manámat elhasználta és alig gyógyitott jobban mint az elsõ varázslatom.
A Boethia küldetés már meg van. Csak az utolsó deadra maradt. A light armor skillem nem tuom már menyin van de aszthizsem az sem alacsony. Egyépként a mikor fejlõdik? Eddig csak ki írta hoy fejlõdött.
A Boethia küldetés már meg van. Csak az utolsó deadra maradt. A light armor skillem nem tuom már menyin van de aszthizsem az sem alacsony. Egyépként a mikor fejlõdik? Eddig csak ki írta hoy fejlõdött.
Az nem igazán jó dolog, ha 20-as szint fölött is mérhetetlen mennyiségû Healt potiont kell meginnod.
Erõs Achemy skillel gyárthatnál magadnak is Restore Healt italokat, de gondolom a nordod nem egy gyakorlott méregkeverõ.
Van egy küldetés, amit csak 20-as szint fölött lehet megcsinálni, töménytelen Healt, Magicka potiont, páncélokat, fegyvereket lehet lootolni, s ha élve kijösz jutalmul megkapod a Goldrbandot is.
Keresd meg Boethia szentélyét, vigyél magaddal egy deadra szivet áldozatnak (no és készülj fel a harcra)
Erõs Achemy skillel gyárthatnál magadnak is Restore Healt italokat, de gondolom a nordod nem egy gyakorlott méregkeverõ.
Van egy küldetés, amit csak 20-as szint fölött lehet megcsinálni, töménytelen Healt, Magicka potiont, páncélokat, fegyvereket lehet lootolni, s ha élve kijösz jutalmul megkapod a Goldrbandot is.
Keresd meg Boethia szentélyét, vigyél magaddal egy deadra szivet áldozatnak (no és készülj fel a harcra)
Ja és még egy tipp, ha nehéznek találod a fõ küldetést akkor még nem vagy igazán felkészülve, lazításnak járd körbe az Imperial City-t és fosztogasd a romokat, 20 szint fölött egy csomó pénzt szerezhetsz így és legalább a fegyver és páncél szkilled is fejlõdni fog, a legjobb páncél sem ér semmit ha a hozzátartozó szkilled alacsony.
Ja és használd a jobb egér gombot is.
Ja és használd a jobb egér gombot is.
Venni sehol sem lehet sokat viszont sokat lehet találni necromanceres vagy conjureres romokban, fejenként legalább 2 szokott náluk lenni, persze csak ha elég gyorsan ölöd meg õket ahhoz hogy ne legyen idejük felhasználni.
btw tökmindegy mert ha lötyikkel gyógyítod magad akkor ott is többet fogsz elhasználni mint amennyit találsz <#hehe>#hehe>
RESTORATION <- Az ilyen varázslatok többsége arra való hogy gyógyíthasd magad ééééés a varázslatok INGYENESEK és jóval hatékonyabbak mint bármilyen lötyi amit vehetsz vagy találhatsz a játékban! <#nezze>#nezze>
Potionért, scrollért, recharge-ért vagy repair-ért teljesen fölösleges (és szerintem értelmetlen is) fizetni, legyél önellátó, az ingyen van.
A játékban az egyetlen tárgy amit megéri megvenni az a repair hammer és azt is csak 25-ös armorer szinting, onnantól ritkábban törnek és abból is többet találhatsz majd mint amennyi elmegy a használattal (természetesen a páncélodat is jobb ha te javítod).
(TIPP: Bravil-i templomban Marz nevû argonian csaj egy Restoration trainer, inkább ott költsd a pénzed, sokkal jobban megéri mert a tudás örök, a pénzért vett lötyik viszont csak egyszer használatosak)
btw tökmindegy mert ha lötyikkel gyógyítod magad akkor ott is többet fogsz elhasználni mint amennyit találsz <#hehe>#hehe>
RESTORATION <- Az ilyen varázslatok többsége arra való hogy gyógyíthasd magad ééééés a varázslatok INGYENESEK és jóval hatékonyabbak mint bármilyen lötyi amit vehetsz vagy találhatsz a játékban! <#nezze>#nezze>
Potionért, scrollért, recharge-ért vagy repair-ért teljesen fölösleges (és szerintem értelmetlen is) fizetni, legyél önellátó, az ingyen van.
A játékban az egyetlen tárgy amit megéri megvenni az a repair hammer és azt is csak 25-ös armorer szinting, onnantól ritkábban törnek és abból is többet találhatsz majd mint amennyi elmegy a használattal (természetesen a páncélodat is jobb ha te javítod).
(TIPP: Bravil-i templomban Marz nevû argonian csaj egy Restoration trainer, inkább ott költsd a pénzed, sokkal jobban megéri mert a tudás örök, a pénzért vett lötyik viszont csak egyszer használatosak)
Én most 20-as szint felett vagyok és már túl nehezek az oblivion kapuk. Egy csomó strong health potion kell. Hol lehet sokat kapni ezekbõl? Mert ha körbejárom a legtöbb boltot úgy 15-öt szerzek ami ezen a szinten nem elég. Fõleg hogy folytattam a fõ küldetéseket és egy halom baromi erõs szellemmel meg csontvázzal akadtam ösze. Kénytelen voltam azt a duplikálást (vagy mit) használni pedig nem szeretek "csalni" a játékokban.
Ez nem az a fajta játék, ami a fõlüldetés után kiírja, hogy Game Ower, a fõküldetés lezárásával mindössze annyit érsz el, hogy bezáródnak az Oblivion kapuk, újabbak nem nyílnak.
Lényegében a játéknak soha nincsen vége, melléküldetések, guildos küldetések lezárása után is szabadon lehet kalandozni, a játékos türelmétõl függ, hogy meddig bírja a "céltalan" kalandozást, új karaktert indít, esetleg szünetelteti az Oblivionozást.
Fõküldetést nem lehet aznélkül tovább vinni, hogy Martinak ne adnál oda valamilyen deadra kegytárgyat, de vár türelmesen. <#wink>#wink>
Lényegében a játéknak soha nincsen vége, melléküldetések, guildos küldetések lezárása után is szabadon lehet kalandozni, a játékos türelmétõl függ, hogy meddig bírja a "céltalan" kalandozást, új karaktert indít, esetleg szünetelteti az Oblivionozást.
Fõküldetést nem lehet aznélkül tovább vinni, hogy Martinak ne adnál oda valamilyen deadra kegytárgyat, de vár türelmesen. <#wink>#wink>
aha már értem.köcce szépen a sok segítséget.
http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=Vegigjatszas&funkcio=megmutat&pid=197
Ami neked kell: A Deadra szentélyek (bal oldali menüsor)
15 szentély található a vadonban, szinttõl áldozattól függ, hogy a deadra szóba áll-e veled, s ha elvégzed a feladatot ad egy jutalomtárgyat.
Martinnak ezek közül a tárgíak közül kell egy, de nem feltétlenül az Azura Star. (én általában egy mágus botot adok neki)
Az Azura Star egy sokszor felhasználható lélekkõ, mágikus fegyvereket lehet vele újra tölteni, kár Martinnak odadani.
Megszerezni némi vámpír-öldöklés árán lehet, úgyhogy, ha nem vagy tisztában a vámpírharapás veszélyeivel az akció kezdete elõtt azt is tanulmányozd át.
Ami neked kell: A Deadra szentélyek (bal oldali menüsor)
15 szentély található a vadonban, szinttõl áldozattól függ, hogy a deadra szóba áll-e veled, s ha elvégzed a feladatot ad egy jutalomtárgyat.
Martinnak ezek közül a tárgíak közül kell egy, de nem feltétlenül az Azura Star. (én általában egy mágus botot adok neki)
Az Azura Star egy sokszor felhasználható lélekkõ, mágikus fegyvereket lehet vele újra tölteni, kár Martinnak odadani.
Megszerezni némi vámpír-öldöklés árán lehet, úgyhogy, ha nem vagy tisztában a vámpírharapás veszélyeivel az akció kezdete elõtt azt is tanulmányozd át.
vagy azt nemtom megcsinálni hogy kihagyom ezt a küldit és tovább csinálom a föszálat a másik küldikkel?ugy nemtom kivinni a játékot?
aha ok köcce fantusz.még elég kezdõ vok.és hol találok daedrákat akiket ha kinyírok akkor 1 cuccát elviszem martinnak.vagy rosszul mondom?bocsi te már biztos nemvagy kezdõ és leeht hülye kérdeseknek tartod de ha tudna vki válaszolni megköszönném.
Will-o-wispek sárga maradványa kell a deadrának, de miért adnád pont az Azura Start Martinnak?
Adjál neki valami haszontalanabb deadra cuccot, az Azura Star jó szolgálatot tehet nálad az investoryban.
Will-o-wispeket bizonyos szint fölött lehet találni barlangokban, de lent délen Bravil és Leyawiin között még az út mellett is támadnak (kellemetlen elllenfél tud lenni)
Adjál neki valami haszontalanabb deadra cuccot, az Azura Star jó szolgálatot tehet nálad az investoryban.
Will-o-wispeket bizonyos szint fölött lehet találni barlangokban, de lent délen Bravil és Leyawiin között még az út mellett is támadnak (kellemetlen elllenfél tud lenni)
Helló mindenkinek!Nekem lenne 1 kérdésem mindenkihez : eljutottam az oblivinba a daedra vére fõ küldetéshez.és ugye annál a küldinél elkell menni ahoz a szoborhoz ...és felkell áldozni 1 glow dust-ot amelyet a környéken találok.én az egész környéket már bejártam mindent amit csak lehetett de olyan lidércet 1-et se találtam.mert ugye ha azt a lidércet egölöm akkor lesz vmi fehér por belõle és azt kell feláldoznom. vki légyszives segítsen!vki légyszi mondja meg hogy hol találom meg azt a lidércet.nagyon megköszönném
Már 20-as szinten vagyok és a legjobb sigil köveket kapom. Egy idõre hanyagoltam a thief guild küldetést és oblivion kapukat csukok. Egyre tobb van azokból a kõ kupacokból és ráadásul a kardom is elektromos sebzéssel bír. Most kénytelen vagyok öszerakni egy tûzkardot.
A thief guild-nek van egy küldetése amit nem tudok meg csinálni. Elkéne lopni egy gyûrût egy counttól. Elvileg csak este ceszi le és berakja egy dobozba. Elmögyök úgy éjfél körül a titkos járaton a szobájába. Õ alszik. Megnézem egy dobozt (az ágy mellet) de ott csak egy nyaklánc van meg egy levél. Nincs benne a gyûrû és még a nõn sincsen a gyûrû. Mért nincs a dobozban vagy roszkor jöttem?
Igen tudod játszani. A Shivering Islesnél lesz egy kapu ami át visz egy másik területre. Te döntöd el mikor mész oda vagy ha már ott vagy mikor mész vissza.
Helo! Ha felteszem valamelyik kiegészítõt a játékhoz pl.: The Shivering Isles, akkor ezentúl még tudom játszani az alapjátékot? Mert azt még nemvittem végig.
ezért az a biztos,ami hivatalos kieg+max pár biztos mod.
Rengeteg mod létezik a játékhoz, köztük sajnos sok olyan, ami egyeltalán nem illeszkedik az Oblivion világához, és a kidolgozatlan modok száma sem kevés.
Minél több mod van bent a játékban, annál nagyobb az esély az összekakadásukra, bugokra, telepítési hibákra pedig sokszor csak akkor derül fény, ha (esetenként sok-sok óra játék után) ott áll a karakter egy sárga felkiáltójeles-rombuszos valami elõtt.
Feldobják a modok a játék hangulatát, de nem szabad túlzsúfolni, elég nehéz elkerülni, hogy a sok mod közül néhány esetleg pont ugyanazt változtatná meg.
Minél több mod van bent a játékban, annál nagyobb az esély az összekakadásukra, bugokra, telepítési hibákra pedig sokszor csak akkor derül fény, ha (esetenként sok-sok óra játék után) ott áll a karakter egy sárga felkiáltójeles-rombuszos valami elõtt.
Feldobják a modok a játék hangulatát, de nem szabad túlzsúfolni, elég nehéz elkerülni, hogy a sok mod közül néhány esetleg pont ugyanazt változtatná meg.
Aszem itt a videó végén írják honnan lehet letölteni a modot:
http://www.youtube.com/watch?v=jsoSDqL0Kgo
(még nem próbáltam)
http://www.youtube.com/watch?v=jsoSDqL0Kgo
(még nem próbáltam)
Szisztok!
A twohandfightning modot próbálta már vki? az szinthez van kötve?
Láttam a múltkor a neten egy trailert amina csávó egy sárkány hátán repkedett cyrodill felett...csak pislogtam.tudja vki ennek a nevét?
A twohandfightning modot próbálta már vki? az szinthez van kötve?
Láttam a múltkor a neten egy trailert amina csávó egy sárkány hátán repkedett cyrodill felett...csak pislogtam.tudja vki ennek a nevét?
Azt tudtam hogy a Nord karakternél nem a varázslat a legjobb. Eddig az öszes szintlépéskor raktam egyet az erõre és egyet a kitartásra. Mostanában az inteligenciára is rakok egyet mert jól jön a gyógyításnál.
Már lassan az a bajom hogy most 15 szinten már ilyen krokodil is van a sigil köveknél és azt nagyon utálom. Ha jól emlékszem az elenségek is fejlõdnek az én szintemnek megfelelõen.
Már lassan az a bajom hogy most 15 szinten már ilyen krokodil is van a sigil köveknél és azt nagyon utálom. Ha jól emlékszem az elenségek is fejlõdnek az én szintemnek megfelelõen.
Nem baj az, ha nem fejlõdöl gyorsan - amikor a major skilljeid összes 10-el emelkedtek akkor léphetel szintet.
A Nordod valószinû harcos, így neki a legfontosabb attribute az erõ és a kitartás, nem lenne elõnyös, ha ezekre minden szintlépéskor csak 1-2 pont jutna.
Az illuzioval semmi gond nincsen, hogy beraktad és nem használod, sõt akár segíthet is a pontosabb szintlépésben, ha ez a vágyad (az elzõleg leírtak miatt azért óvatosan tréneld a karit).
Amikor a minor és major skillekbõl összejött at erõre és kitartásra adható 5-5 pont, de még nem vagy a szintképésnél, esetleg néhány starlight varázslat használatával meg lehet lépni a szintet.
A fõküldetésrõl: a legjobb Sigil köveket 17-es szint fölött kapod,de ha végigviszed a fõküldit nem lesz több Oblivion kapu.
A countok annyit árulnak el hol van a város közelében kapu, nem segítenek Brumánál sem, Jauffre csak egy kis plusz szivességre kért, hogy bezárhatod a kapukat, ha van hozzá kedved, egyeltalán nem kötelezõ, a lényeges feledatokat Martin adja.
Néhány csúcs Sigil kõ az enchantoláshoz jól jöhet, a fõküldetés lezárása ráér legalább 20-as szint körül is (persze 10-es szinten is be lehet fejezni)
A Nordod valószinû harcos, így neki a legfontosabb attribute az erõ és a kitartás, nem lenne elõnyös, ha ezekre minden szintlépéskor csak 1-2 pont jutna.
Az illuzioval semmi gond nincsen, hogy beraktad és nem használod, sõt akár segíthet is a pontosabb szintlépésben, ha ez a vágyad (az elzõleg leírtak miatt azért óvatosan tréneld a karit).
Amikor a minor és major skillekbõl összejött at erõre és kitartásra adható 5-5 pont, de még nem vagy a szintképésnél, esetleg néhány starlight varázslat használatával meg lehet lépni a szintet.
A fõküldetésrõl: a legjobb Sigil köveket 17-es szint fölött kapod,de ha végigviszed a fõküldit nem lesz több Oblivion kapu.
A countok annyit árulnak el hol van a város közelében kapu, nem segítenek Brumánál sem, Jauffre csak egy kis plusz szivességre kért, hogy bezárhatod a kapukat, ha van hozzá kedved, egyeltalán nem kötelezõ, a lényeges feledatokat Martin adja.
Néhány csúcs Sigil kõ az enchantoláshoz jól jöhet, a fõküldetés lezárása ráér legalább 20-as szint körül is (persze 10-es szinten is be lehet fejezni)
Tudom de gondolom késöbb nagyob segítség lesz mikor kinyílik a grate gate. Na mind egy majd a skingradiak szégyenben fognak élni mert õk csesztek segíteni. 😄 Legalább egyel kevesebb oblivion kaput kell bezárni. Nem tom ki hogyan fejlõdött de én szerintem elég lassan. Nordal vok és 15. szinten. Ha egy fõ képesség lemarad a többitõl akkor lassaban fejlõdök? Mert (már én sem tudom miért ) beraktam neki az illúzió képeséget de egyáltalán nem használom szóval az egy kicsit alacsony. (egyépként nem az a baj hogy viszahúzódó hanem hogy le akadt a karakter vagy nem tom hogy mi van vele)