The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értelmes képességeket fejlessz csak.
Meg amikre késöbb szükséged is lehet.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Lényegében ott derül ki (persze a neten is meg lehet nézni) hogyan lehet Black Soul Gemet készíteni, a neciknél van is 2-3 Grand kõ.
Dark Fissuren kívül van még nekromanta oltár: Fort Istirus, Fort Linchal, Wendelbek, Leafrot Cave.
http://guides.gamepressure.com/theelderscrolls4oblivion/guide.asp?ID=847
Nem tudom mennyire befolyásolja a kövek létét a dungeonokban a vámpíros küldetés - alkimisták készletébõl eltünnek a kavicsok, amikor a banya bejelenti, hogy neki olyan kell.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A Shetcombe farmról van szó, a közelben találtam egy Gant Nirnrootot, de körülnézni sem tudtam, 5 (!) fekete medve üldözött, volt köztük Spiggan által idézett, de West-wealdi óriásmedve is.
(Meridia szentélyénél ki is írtották a hívõket)
Próbáltam a neten utánnajárni, mi is lenne ez a küldi, de nem lettem okosabb, találtam egy képet, amely egy rusnya fekete ördögfióka-hullát ábrázol, de semmi info, hogy ki, vagy mi lenne, és, hogy hol találom.
Az ornál szintén kell 70-es disposition, különben elküld a fenébe.
A Fighters Stronghold (Batllethorn Castle) mod majdnem feleslegessé teszi a házvásárlást, köthetnék valami komolyabb feltételhet a kastély megszerzését.
Összesen 5 db vackot kell a jéghegyen bóklászva megtalálni, 3 van lent a hóban, 2 fentebb, az utolsó a csúcs közelében, de ez sem mérvadó, ugyanis, ha véetlenül belerúgsz valamelyikbe méterekre elrepül - ha egyíeltalán nem találod, érdemes visszatökteni és elõröl indítani a keresést, óvatosan mozogva fésülni át a jéghegyet.
Meg van egy olyan küldetés hogy Tears of savior valami jégkönny csepekket kéne összegyüjteni eddig 4-et találtam mennyit kell még megkeresni ? Mert nem találok többet !
bejártam pár dungeon-t, de nem találtam eddig...1-et sikerült szereznem az imperial cityben vmelyik kereskedõtõl...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Érdemes az Oblivion HQ-t is böngészni, a Deadra küldetések között megtalálod Azura küldetését, ha sikeresen megoldod lesz egy újrafelhasználható lélekköved.
Veszel e soul trap varázslatot, ha mágus vagy hozzákeverheted a pusztító spellekhez, harcosként az eredeti 20 másodpercig hat, NPC-ket kivéve bármilyen lelket csapdázhatol vele.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ja meg van egy olyan bug is hogy a harci zene örökké tart, remélhetõleg nálad nem ez jött elõ <#hehe>#hehe>
harcoltam egyet az arénába és utánna emgedett aludni
de köszi
és a varázs kardokat fel lehet tölteni valakivel?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Magas Bounty esetén elõ szokott fordulni, hogy nem engedi a gyorsutazást.
Esetleg elmenekültél valami ellen elöl - ilyen buggal is találkoztam, csak a saját házamban tudtam aludni, de alvás után minden rendbe jött.
mi lehet a probléma?
köszi elõre is a választ.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
A kép az egyik toronyban van, de nem elég megtalálni, be is kell bizonyítani ki lopta (?) el.
Dark Fissure, Fort Istirus, Fort Linchal, Wendelbek, Leafrot Cave - ezen barlangok elõtt található necromanta oltár, ahol a necik a grand soul gemekbõl black soul gemeket gyártanak.
Üres grand kõ nincsen nagy tömegben sehol, amikor megkapod a banyócától a küldit, mintha még kevesebb volna, vámpírként, a zombibacira immunisan érdemes a fenti dungeonokat is átkutatni...
Érdemes megbecsülni az üres grand köveket a vámpíros küldin túl is, ha birtokodban van az Azura Star, használd azt, az összegyûjtött grand kavicsokból pedig az említett necromanta oltároknál csinálhtsz blavk köveket, amibe NPC-k lelkét lehet befogni.
(Vaermina is egy black soul gemet kér áldozatul)
Én is mikor vámpír lettem, a gyógyításhol kell.
Nem is egy hanem öt! Jah és persze mind üres, és csak a GRAND.
Alkimistáktól be lehet szerezni.
Vagy ilyen temlom szerû romokban, ahol sok a zombi.
Én is azt kerestem nagyonsokáig. 😄
grand soul gem -eket hol lehet nagyobb valószínûséggel találni?? Vámpírizmus gyógyításához kell! Az se baj ha venni lehet valahol, de eddig nem találtam 😞((
Egy újabb adalék a fordítás nehézségeibõl, lehet most olyan dologgal szenvedtek, ami késõbb meg sem jelenik a játékban. (remélhetõleg ez nem így lesz, de harc közben én sem látok angol feliratot)
Hogy haladtok a munkával?
Írtad, hogy nem terveztek a teljes elkészülésig újabb verziót kiadni, pedig a részleges magyaritás frissítésének is nagyon örülnének, mindenesetre sok sikert, és további kitartást a munkátokhoz! <#eljen>#eljen>
=Itt gondolok a korábban említett "lopás-rajtakapás"-ra....
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Van az Oblivion.ini
Hozzátenném: a legtöbb játékos inkább kikapcsolgatná a felesleges kiírásokat, mert zavaróak, ráadásul valamennyit le is vesznek a teljesítménybõl.
Meg an egy olyan is, h. nekem megvan Xbox360-ra is a játék, és ott nekem ha ellopok egy NPC szeme láttára 1 tárgyat, akkor ugyebár "rámszól" vagy "beszól".... Na most Xbox-on nekem ezt feliratozza, viszont PC-n nem!
(Jah és a "Harc felirat" az XBOX-on se jelenik meg nekem)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Igéretesnek hangzik a terv, de a béta változat korán sem tökéletes, hibákat rejt, modolásban gyakorlatlanoknak semmiképpen nem ajánlanám, több bosszúságot okozhat, mint örömöt.
Bármi, ami az eredeti játékon változtat:mod.
Martigen, Francesco, Oscuro nem egyegyetlen dolgot változtat meg, ugyanazt a célt szolgálják - élvezetesebbé tenni a játékot.
A modgyûjtemény talán nem a legjobb szó a jellemzésükre, de nem tudok szebbet.<#wink>#wink>
A csomagok lényegét, és a különbözõségüket is tömören, egyszerûen, szépen leírtad <#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Az Arena azt hiszem megy vissza a feledésbe, bár a maga idején nagyot durrant nálunk, akik RPG-ztünk. A nagyon rosszul belõtt vezérlés, illetve a kissé kaotikusan megfogalmazott questek sokat rontanak a dolgon. A grafika olyan amilyen az akkori kornak megfelelt. A dosemu elég jól kofigolható, hogy felismerhetõek legyenek az npc-k a 19"-os monitorokon is.
A Daggerfall ellenben nagyon jó. Egyrészt szépen személyreszabható az irányítása, másrészt a véletlenszerûen generált questek akárhány végigjátszást lehetõvé tennének. Igaz, hogy a legtöbb quest "menj be a dungeonba, keress meg valamit vagy valakit, majd hozd el" rendszerû, de folyamatosan változnak és idõnként kissebb csavarokat is pakoltak beléjük.
Ezen kívül nagyon látszik, hogy anno a Daggerfall inkább a felnõtteknek készült, illetve az amerikai izlésváltozás nagyon meglátszik a Daggerfall-ban látható npc-k és a késõbbi TES játékok npc-i között. Anno, amikor a Morrowind-ba és Oblivionba modokkal belefejlesztett ruhákat megláttam, úgy gondoltam, kissé túllõttek a célon a "hot" irányba a modderek, de most így újrajátszva a Daggerfallt, rájöttem, hogy meg sem közelítik a Bethesda eredeti elképzelését Tamriel lakóinak divatjáról.
A 3 nagy, nem igazán modgyüjtemény, bár valóban olvasztottak magukba modokat. Igazából egy-egy új koncepció arról, miként is lehetne Vvardenfell-t, illetve azon belül a játékos lejhetõségeit "életszerûbbé" varázsolni. Visszaterelik a túlzottan FPS-sé vált rendszer az RPG irányába.
Mindegyikenk alapja a "levelled creatures", azaz elvetik a "velem együtt fejlõdik a világ" koncepciót, ami a legnagyobb hibája a programnak. Emellett valóban diobálnak be új ellenfeleket, fegyvereket, átalakítják a szintlépés rendszerét (ezért a régebben alaposan kivesézett. és szerintem már-már a cheat határát feszegetõ, szintlépési eljárás, ami a karakter fõ tulajdonságait visszateszi mellékbe és a mellékeseket teszi elõtérbe nem használható), behoznak pár mellékküldetést, stb.
A Francesco's inkább a lények és tárgyak rendszerét fejleszti, az MMM-ben van pár színesítõ (pl a crafting), az Oscuro's mod meg alaposan átszervezi a mágia rendszert...
Ha bírja a gép, meg hajlandó vagy megküzdeni a FCOM kissé macerás beállításával, érdemes mindhármat bevetni...
Szörnyikéket pakol be a játékba.
A három nagy modgyûjtemény közül a legkisebb, kevésbé népszerû. mint a Francesco, vagy az Oscuro.
XP-hez fölösleges a Dx10, a Vistáról lehet vitázni, de véleményem szerint jelenleg még kiforratlan, kidolgozatlan, nagyon sok vele a gond, ráadásul nem egy játékbaráz OP rendszer a DX10 támogatásával együtt sem.
Ha 2-3 éves távlatra veszel videokártyát, jó választás a Dx10-es támogatás, 1 évre még elég egy bevált, stabil kártya, még ha az nem is támogtaja a Dx10-et.
Egy 6600gt-vel is játszható volt, és egy 8600gt-t is sikerült legyalázni pár textura csomaggal...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Meg vannak qtp3_reducedLite, regular, illetve max mapek, ezek ugyanazt csinálják, mint a másik reduced map csomag, csak több lépcsõben. Kevesebb erõforrás igény, nem sokkal gyengébb minõségért cserébe. A távoli tájak szépségéért meg a Reduced_LOD csomagok valamelyike. Ebbõl is van 3, különbözõ méretû csomagok...
Szerintem, ha már ezeket kell bevetni, akkor egyszerûbb a Qarl2-t felrakni...
Patchelni másolatot is lehet. Nekünk megvan az eredeti, dobozos verzió, de a DVD-jét az egyik olvasó nem ismerte fel, így van egy biztonsági másolat példány is. Mivel nem szeretem a lemezt a meghajtóban hagyni, ez utóbbival játszom, és simán lehetett patchelni.
Amúgy egy Francesco vagy Oscuro modot, csak úgy önmagában, mindenépp javaslok felrakni, mert normálisabb a fejlõdési rendszere mindegyiknek, mint az alapjátéknak. Ha meg szeretnél magadnak fegyvert, vagy páncélt gyártani, akkor a MMM javasolt.