The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Lehetséges úgy megölni valakit,hogy ne hívja a városi õrséget,vagy csak szimplán ne hívjon ránk senkit?
olyan nem lesz!amugy lopni lehet a céh társaktól,márha képzett tolvaj vagy és nem vesznek észre!sok jó cuccot beszereztem igy az elején.most egy wood elfet kezdtem,skilleket ugy építettem fel h nagyjából jó legyen minden céghez,tolvaj,ijász,de jól bánik a pengével is illuzió jól megy+....tehát erõs" mágus nem lesz már,csak kiegészitõ spelleket tud,de jól lopakodik,bérgyilkosnak kiválló!+atöbbiben is
bardocz
Viszatöltöttem,és tökéletesen megcsináltam a feladatot😊
Lehet majd megpróbálok belépni a bérgyilkos céhbe is,csak nehogy valami keresztezés legyen,hogy meg kel ölni tolvajtársat😊.No nem mintha most nem szivattam volna meg egyet,de azt muszály volt
Fantusz
Legegyszerûbb visszatölteni.
Guildos küldetéseknél a cél, hogy minél kevesebb áldozat legyen, még a bérgyilkosk sem szeretik a felesleges hulla-halmokat.

Visszatöltés nélkül: ha sikerül éjjel keresd meg Armandot (a fõnököd), és kérd meg rendezzék a számlát, majd aludj egyet... lehetsz tagja akár az összes céhnek is, a szabályokat be kell tartani, ami kb. mindenhol annyi, hogy társaktól lopni, õket bántani tilos.

Varázsfegyverek lemerülnek, de kövekkel újra tölthetõk.

bardocz
Jajj,de szerencsétlen balfácán vagyok,megyek szobrotlopni,erre az õr láthatatlanul rámrohant:S én meg megöltem,és egy ezrest kéne kifizetnem,amit nem tudom hogy kaparjak ösze
bardocz
És lehetek egyszerre két guild tagja?Jah meg ha már varázscuccok,szereztem egy varázskardot,és ír valami 3000/2xxx(vagy más számok,de lényegtelen)Ez azt jelenti hányszor csaphatok vele le úgy,hogy hat is a varázslat?
bardocz
Nem cseréltem csizmát,de most sikeült egy nõt kirabolni a saját házában,aztán meg egy õrt is kiraboltam😄 megfordul,és anyit mond,rajtam tartja a szemét,mondom oké,tartsad😄 amíg nincs rajtad szemüveg nem zavar😄
Fantusz
Tolvaj céhtagságnak megvan az az elõnye, hogy kifizetik a vérdíjat, nem kell börtönbe menned.
Azzal kell beszélned, aki felvett a guildba (Armand)
Jó móka a lopás-tolvajlás, de igazán értékes tárgyakhoz így alig lehet hozzájutni.
Sok szempontból össze-egyeztetethetetlen a tolvajlás a bérgyilkos szakmával, de a Dark Brotherhood küldetések elején kapott mágikus páncél a tolvajoknak legalább annyira hasznos, mint a gyilkosoknak.

Csak a pontosság kedvéért, a páncél fajtája (light/heavy/vagy nincs semmi páncél) egyáltalán nem számít semmit lopakodásnál, csak és kizárólag a csizma ill cipõ súlya számít és az is csak 50 sneak szkillig, 50 sneak szkill elérése elõtt legjobb a mezitláb lopakodás, 50-tõl akár daedric csizmában is lehet nyomulni.

(nem túl ésszerû de evvan 😊

bardocz
Megvan a mod,csak nem tudom melyiket töltsem le mert van 157-tõl 179-ig némelyik betûvel.
bardocz
Pedig csizmának direkt light armour csizmát választottam,de akkor majd lehet veszek oil csizmát vagy mit.
Amúgy most lementem egy pincébe,végig senki sem látott,jövök fel,erre megjelenik egy õr...szerencse,hogy akkor adtam el az öszes lopott cuccomat,így nem vették el semmimet,még azt sem amit onnan loptam😮
Amúgy amikor köröznek mert lebukok zsebtolvajlásnál,és sikerül elfutnom kivel kell beszélnem?Mert ugyebár õröket megölni eléggé nehéz,fõleg amikor hárman rámugranak😄

Amúgy a pincés baki miatt leszedem azt a mod-ot amit írtatok lentebb,remélem javulni fog a helyzet😊
De ennek tudható be. A lopakodás sikeressége erõsen függ a páncélzatodtól, leginkább a csizmától. Magasabb szinten (journeyman-tõl) már nincs büntetés a csizma tömegéért..

Én most igyekszem úgy tolvajkodni, hogy ne öljek meg senkit, aki értelmes lény(a játszható fajok tagja). Macerás, de nem lehetetlen. Kell hozzá a Thieves Arsenal mod, amiben megvehetõ pár segédeszöz ehhez: ólmosbot, amivel ha mögé osonsz valkakinek le lehet ütni. Nem hal meg, egy darabig kába lesz... Zajkeltõ nyílvesszõ. amivel el lehet csalni a lényeket a helyükrõl, kötél vesszõ, amivel mászó kötelet lehet lõni a lényeges helyekre, stb...

Jó buli a több banditás barlangokban kivárni, míg hátat fordítanak egymásnak, majd lecsapni az egyiket, kivárni, míg a másik is megfelelõ pozícióba kerül...

Az ólmosbot egyetlen hátránya, hogy az elkábtott egyéntõl csak azt lehet elszedni, amit zsebtolvajlással is. Azaz a fegyverétõl, ruhájától nem lehet így megszabadítani...

Fantusz
<#nevetes1>

Sehogy.<#wink>
Rengeteg könyv van a játékban, köztük skillnövelõ könyvek, valami tartalmat ugye kellett nekik adni, de a lényeg, ha ilyen könyvbe nézel bele, (és még nem olvastad) 1-el növeli a skilledet.

bardocz
Oblivion hq-n olvastam egy könyvrõl,amit egy tolvaj írt.Namst azt írja ha felmelegítem a zárat akkor könyebb kinyitni.Hogyan tudom ezt megtenni?Elég ha a fáklyával odaállok az ajtó elé és várok?
bardocz
Én most bõrcsizmát használok nehézpáncélban,lopakodni tudok,szerintem hogy lebukok amiko valakit ki akarok zsebelni nem ennek tudható be.Az íjjal meg elkezdtem tegnap õzikéket vadászni,hogy fejlõdjek,persze 2 õzike nem fejleszt semmit sem😊

Amúgy rájötem lehet maptravelelni mint GW-ben,ez tetszik😊 nem csak egy városban fogok bóklászni.Na meg végre éjfélkor találkozhatok a csókával,és beléphetek a tolvaj céhbe,ha végre el tudnám adni sok öszelopott cuccomat az hasznos lenne
Fantusz
Használd az íjat is!
Tolvaj könnyûpáncélban, vagy páncél nélkül, de semmiképpen nem nehézpáncélban mozog, lopakodik.
Nehézpáncélban lopakodva nagyobb a lebukás veszélye.
Küldetések során lesznek helyzetek, amikor mindenképpen szükség lesz íjra, máskor tetszõleges fegyverrel kaszabolhat, s akármilyen hihetetlen puszta ököllel is ki tudja ütni az ellenfelet, ha elég magas a hand to hand tudománya.

A lényeg, hogy tolvajnak, bérgyilkosnak az íj nélkülözhetetlen fegyver a többi játékstílustól függ, de lehetõleg ne egyszerre akarj mindent fejleszteni - ha neked a blade szimpatikus fejleszd azt.

Mágikus skillek közül tolvajnak talán az Illusion a leghasznosabb. Charm, Ivisibility, Chameleon, Paralyse, Command, stb. értékes spellek, bár sok manába is kerülnek, nem biztos hogy bírja a karakter a tolvaj-mágust játszani (vagy nem is akarja).

bardocz
tényleg,tolvajnak mi a jó fegyver?én most egy kétkezes kardot használok,íjjal nem szoktam lövöldözni
Readme-ben benne szokott lenni.
Ha az nincs,akkor ahonnan letöltötted,akkor a "Mod descriptionben"vagy miben benne szokott lenni.

Sziasztok!
Letöltöttem azt a módot a játékhoz amelyik ad 9 új páncélt,de nem tudom hogy a különbözõ városokban hol kell megvenni õket?<#confused><#help>

Légyszi írjatok.
Fantusz
A Kill Sheet melyik moddal kerül a játékba?
Elvileg a megölt ellenfelekrõl lenne benne statisztika, de nálam 0 minden mutató - esetleg én nem csináltam jól valamit?

Fantusz
A kalózhajótól nem messze találsz koldust is, ott van a fal másik oldalán a fekhelye (ahol a házikók állnak).
Beszélgetéssel, varázslattal, megvesztegetéssel vidd fel a Dispositiont legalább 70-re.

Kalózoknak nem kell segíteni, ha ráfutol a hajóra megtámadnak, s mivel õk a támadók megölheted õket, az õrök segítenek, azokat ne bántsd. (elfuthatsz, s miután az õrök végeztek összeszedheted a maradékot, de sokra ne számíts)
Legegyszerûbb, ha nem lépsz a hajóra, akkor békén hagynak.

Szintlépés: tolvajként jó az acrobatics fejlõdés, két legfontosabb tulajdonság egy Thiefnek a gyorsaság (Speed), és az ügyesség (Agility), a harmadikat tetszés szerint válaszd (endurance, intelligenia, stb.)
Szintenként okatatóktól tanulhatsz 5 skillt, amivel befolyásolhatod az attributekra kapott pontot, de ha elérted a szinthatár akármikor lépel szintet már nem változik. (tartalékolni persze lehet)
Amennyiben nem vetted igénybe oktatók segítségét, megteheted, amíg nem aludtál (nem lépted meg a szintet), de az már a következõ szinthez lesz beszámolva.

bardocz
akikkel beszéltem eddig mindnek adtam pénzt,de ez csak 2 volt:S
az õrök nyomják a sablonszövegeket csak,meg mindenki a városban,a koldusokat meg alig találom😄

amúgy tök vicces,kalózhajóra ráfutottam,majd sprint el a helyszinrõl,és az õr megölte õket,amikor segítettem neki engem is lecsuktak...kalózokat hagyom inkább békében😄

meg á léphetek szintet de még valószinü hanyagolon,mert csak acrobatics fejlõdött fel maxra,vagy valami ilyesmi
koschwarz
igen, akkor a francesco féle overhaul való neked.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fantusz
Koldusoknál próbálkozzál.
Beszélgess velük, adjál nekik némi aranyat, használhatsz Charm varázslatot, bírd rá õket, hogy Gray Foxról beszéljenek.
Ha sikerül, akkor elárulják kit keress a további kérdéseiddel.

bardocz
olvastam a házakról,úgyhogy elkezdtem arra gyûjteni,csak valahogy meg kéne találnom a tolvaj céh vezérét,és nem úgy akarom,hogy börtönbe kerülök,mert akkor elveszlenek a faszányos cuccaim,amit öszelopkodtam,de sajnos még nem találtam meg sehol sem
Fantusz
http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=Vegigjatszas&funkcio=megmutat&pid=197

http://www.oblivionfaq.extra.hu/

Vegyél magadnak házat (minimum 2000 arany), ott biztonságosan lerakhatod a cuccaidat, máshol rizikós ládákba pakolni.

Megrögzött Francesco mod-párti vagyok, szinesíti, picit átformálja a játékot.
Berak új lényeket, péncélokat, fegyvereket, de a legfontosabb, hogy javítja az alapjáték jónéhány hibáját, többek között az õrök falon-átlátását is.

Fantusz
Próbáld Francescoval, ha az alapjáték uncsi, az OOO pedig túl nehéz...

Oscuroban a dungeonok mélyén erõs, alacsony szinten legyõzhetetlen ellenfelek várnak.
Francescoban random ellenfelek vannak, esetenként egy sima erdei séta is végzõdhet futással, de a dungeonokban nem törvényszerûen fészkelték be magukat minotauros lord hordák, lich csapatok.

Az overhaulok közül az OOO-t próbáltam ki, de ott jöttem rá, hogy az Obliviont nem lehet teljesen Morrowindesíteni, azaz fix szinteket adni az ellenfeleknek, mivel a játék alapvetõen nem így lett tervezve.
Amíg a Morrowindben a küldetéseken sorban haladva/fejlõdve találkoztunk egyre erõsebb lényekkel, addig az Oblivionban gyakorlatilag arra mész már az elején amerre akarsz.
Persze a Morrowindben is mehettél bármerre, de nagyjából lehetett sejteni, hogy merre érdemes, hol lesznek neked való ellenfelek.
Az OOO modban már az Imperial City-tõl nyugatra fekvõ elsõ vízparti barlangban jóval magasabb szintû ellenfelekkel találkoztam ----> gyors halál.
Igazából ez vette el a kedvem azoktól a modoktól, amik pont az Oblivion alapjait változtatják meg a fix szintû ellenfelekkel.
Az meg nem igazán kihívás, hogy mentek minden barlang elõtt, mert lehet hogy simán leverek bent mindenkit, de lehet hogy simán behalok, csak azért mert egyedül a mod tervezõje tudja, hogy hol milyen erõs lényekkel lehet összefutni.
De ez csak az én véleményem, nyilván sokak szeretik ezt az átalakított rendszert, én meg maradok a Morrowindnél. 😊

Hát igen, alap Oblivionnal játszottam, akkoriban még nem voltak hozzá modok. 😊

bardocz
pont most raboltam ki egy fegyverárust😊 igaz még nem tudok zárat törni normálisan,ezért az alul lévõ gombot nyomkodtam...

akkor az a mod tulajdonképpen javítja a bugokat?márha így fel lehet fogni a falon átlátó õröket😊

amúgy kipróbáltam arénát,az ott kapott cuccot le lehet valahova rakni ilyen storage módon,vagy nyugodtan használhatom máshol is a ruhát meg a fegyvert?mert mindkettõ nehéz,és alig van helyen,meg elején sok szar csontot is öszeszedtem,aztán majd azokat eldobálom
koschwarz
talán pont az ilyenek miatt untad meg. ha minden harc egy igazi kihívás, külön taktika, akkor nehez megunni.

mondjuk a vanillát tulajdonképpen én is hamar meguntam. de bármelyik overhaul-lal szerintem igencsak fel lehet dobni a játékot.

koschwarz
pont ezért kihvás egy általam preferált harcos karakterrel nyomulni benne, bár egy-két dolgot én is túlzásnak tartok. a legutóbbi változatban pont az én javaslatomra enyhített a készítõje egy kicsit egy-két dolgon, pl. nem lesz minden bandita egy überatléta-szupergladiátor, azért ezek mégiscsak banditák...ha már a mod célja az immersion (szóval a beleélés vagy minek lehetne fordítani)

ami viszont nagyon tetszik benne, hogy szemmel láthatóan jobban és simábban fut a játék, nincs ugye telepakolva egy halom új textúrával meg script-tel.

Hát én nagyon sokat játszottam vele anno mikor megjelent, bár végig nem vittem, 28-as szint körül meguntam.
Most már csak unalomûzésbõl játszogatok, így került fel az a mod, amiben STR*5 helyett STR*50 az Encumbrance. 😊
Valahogy se idõm, se türelmem most hogy nehezítsem a dolgokat. 😊

Ehhez képest mi még lejjebb vettük a real fatigue-val...

Pont ezért jó ez a mod. A harcos vagy mágus jellegû karaktereknek tökéletes az alapjáték, meg a többi overhaul mod (ooo, mmm, fran). A "sunnyogó" (stealth) karakterek viszont nem tudják ezekben kihasználni a képességeiket.

Csak még egy dolog amiért 1-2 óra játék után letöröltem :
Lower encumbrance.

Amúgy se tudtam magammal cipelni sok cuccot, szóval ezt én már felesleges nehezítésnek tartom.
Persze hardcore játékosoknak biztos tetszik, de nekem ez már sok. 😊

A TIE moddal az a legnagyobb gáz, hogy fõleg tolvaj/bérgyilkos beállítottságú kariknak éri meg felrakni, mivel a játék ehhez kapcsolódó részeit erõsítették meg benne.
Tapasztaltam is, mikor teljes steel cuccban egy íjász röhögve kinyírt, kaptam egy lövést, attól azonnal elfeküdtem, aztán mire fel tudtam volna kelni, már ott volt rajtam és feldarabolt. 😊
Ezt egyébként írja is a készítõ :

TIE caters heavily to the stealth type gamer. Being a Thief vet, my vision was to create an environment where a sneaky character like Garrett might feel at home away from the Olde Quarter, plying his trade amidst the many rich (and not so wealthy) NPCs and homes that populate the Tamrielic landscape.
Can one make it as a fighter/melee type in T.I.E.? Definitely! You will, however, need to outfit your warrior appropriately. The best races to pick for melee types are: Orcs, Nords, Dark Elves, and Redguards.

Ha nem kapnak rajta, akkor nincs. Azaz, ha az õr nem lát meg bent, csak amikor kijössz, akkor semmi gond. Az alapjátékban az õrök "átlátnak a falon", vigyázz. Szedd le a Rens Guard Overhaul modot a tesnexus.com-ról, az sokat javít a helyzeten.

Értelmes méretû lesz az õrök érzékelési és akciórádiusza, a bounty városonként és nem globálisan érvényes (kivéve az úton bóklászó Imperial Guardok által észlelt bûnöket, az országos kõrözést vált ki), stb...

Tolvajoknak ajánlott mod. Meg a Thieves Arsenal és a T.I.E. Ez utóbbi hátránya, hogy éjjel nem üresek a boltok, õrök vigyáznak bent is...

bardocz
Köszi a segítséget,akkor viszatöltök egy régebbi mentést,és játszok onnan,ezt meg hagyom a rákba,úgyis nehéz hely az nekem.

Amúgy ha éppen betörök valahova,és nem lát senki,de amikor kijövök ott vannak az õrök,abból lehet probléma,és elvisznek,vagy nem zavarja õket?
A Deadly Reflex még nem volt fenn, bár már többször gondoltam rá, így marad az, hogy ez okozta. Szanaszét nem volt kaszabolva senki, csak a derékban kétfelé vágás sikerült néhány alkalommal...

A realistic fatigue esetén alaposan át kell gondolni, mit is cipelsz magaddal, Ha jól telerakod a zsákot, már álló helyben is fele csak a zöld csík a maxnak. Gyors közlekedésre ló...

koschwarz
szóval akkor rám is hat, csak az ellenfelek nem szándékosan ütnek fejre...stb.

"karddal vágtam már ketté ellenfelet derékban"

na most ez nem az a mod, amivel szanaszét lehet kaszabolni mindenkit? (deadly reflex) vagy ezzel is lehet?

kipróbáltam én is a realistic fatigue modot, ami a fáradtságot, sérüléseket, meg a terhelhetõséget, illetve a futást módosítja. rohadt jó mod...lenne, de engem bosszant, hogy nem tudok futni folyamatosan. mivel így közlekedek általában, kissé frusztrált. meg azt vettem észre, hogy - mivel az ellenfelekre is hat - ugye egyre kevesebb sérülést vittek be, ahogy fogyott a fatigue-juk, potion-t nem használtak a legtöbben a feltöltésre, viszont így elnyúltak és könnyebbek lettek, a csaták.

egyébként tényleg jó mod.

Nem arról szól, hogy oda ütsz, ahova akarsz, hanem arról, hogy az a része károsodik, amit eltalálsz. Nálad is. A fejsérülés pl inteligencia csökkenést, a lábra bevitt találat a sebességet csökkenti, stb. Az NPC-k nem lesznek tõle okosabbak, õk támadnak a maguk megszokott módján, de ha bekapsz egy találatot valahol akkor az effekt bejön.

A páncél azon eleme, ami felfogja az ütést, a fegyvered, ha azzal blokkolsz, de karddal vágtam már ketté ellenfelet derékban. Meg is lepõdtem rendesen.
Íjjal, nyíllal rendszeresek a kritikus találatok. Kedvencem a "brutal critical" kiírás. Meg az, amikor egy találattól elfekszik, magához tér, felkászálódik, majd újra elfekszik egy második találattól, de már véglegesen. Vagy elmenekül, majd összeesik, mert elvérzett...

Mivel többféle, a harcot, a sérülések és a fáradtság hatásait érvényesítõ mod is van fent, nem tudom, pontosan mi melyiknek köszönhetõ. A kritikus találatok biztosan ennek a modnak. Meg az is, amikor pl szellemek vagy lichek esetén kiírja, hogy rájuk hatástalan a lokális sérülés effekt...

koschwarz
csak az a kérdésem, hogy a locational damage rám is vonatkozik-e. szóval csak én leszek überharcos, aki oda üt, ahová akar, vagy minden más NPC is "okosodik". speciel kétlem, hogy ezt meg tudta volna csinálni a modder...

<#nemtudom>

Kérek linket a location damage modhoz! <#vigyor2>

Ez a használhatatlan csizmás dolog nálam is elõ szokott fordulni pedig én nem használok csak egyetlen modot az íjászathoz (a nyílvesszõk sebességét növeli 3x és semmi mást nem csinál) de még sima vanilla oblivionban is elõfordult néha, ilyenkor úgy tûnik valamiért megzavarodik a játék és a páncél kapja az NPC-nek szánt sebzést, az NPC meg a páncélnak szántat vagy valami ehhez hasonló történik.

Fõleg íjászkodás közben sneak attack-nál szembetûnõ.

Fantusz
Vissza tudsz jönni Oblivionból a kapun keresztül.
A célod (azért küldtek oda), hogy a kaput bezárd, amit a torony tetején lévõ Sigil kõ zsebrevágásával tudsz megtenni - átteleportálsz Cyrodiilba, a kapu eltünt, ott már nem jönnek át Oblivion lények.

SaGa is javasolta, én is azt teszem: ne foglalkozz egyenlõre a fõküldetéssel.
Tolvaj szeretnél lenni?
Beszélj koldusokkal, esetleg adj nekik némi pénzt, gyõzd meg, beszéljen Gray Fox-ról (estleg börtönbõl kiszabadulva is elérheted a célt)
Miután sikerült csatlakoznod a Tolvaj Céh-hez eladhatod (el kell adni) a lopott cuccaidat, addig nem.

A játékban nem érdemes fejetlenül megtámadni minden lényt, pláne nem NPC-ket.
Egy járõr megöléséért pl. azonnal 1000 arany vérdíj kerül a fejedre, esetleg ellehetetlenítve a játékot is.
Tolvajcéh nem a Dark Brotherhood, lopásra adnak megbízásokat, a bérgyilkosoknál (Dark Brotherhood) pedig bónuszokat, egyedi tárgyakat kapsz, ha kizárólagosan csak a célszemélyt hallgattatod el.
A családba kerülni gyilkosság után lehet: ha ártatlan embert öltél aludj egyet, s ébredéskor ott áll az ágyad mellett Lucien Lachance...

koschwarz
igen, egy kicsit könnyítettek a harcos karatereknek, már nem "annyira" nehéz (deeeee, még mindig nehéz).

ettõl függetlenül hatalmas, minden él körülötted, a dolgok nélküled is történnek...már csak ezért is megéri.

Ha a harcmodort érdekessé akarod tenni, javaslom a Locational Damage és a Crossbows of Cyrodiil modokat. Baj még nem volt velük és tényleg feldobják a dolgokat. A számszeríj pl tipikus tolvaj fegyver. Pontos, erõs, csak türelem és jó lopakodóképesség kell a használatához. A locational damage meg attól függõen osztályozza a sérüléseket, hova is találtál.

Érdekesség: az utóbbi idõben, a kihalt ellenfeleken az esetek túlnyomó részében használhatatlan csizmákat találok. Valamelyik mod (gyanítom a locational damage, de nem biztos) okozhatja, így "modellezi" a páncélzat sérüléseit. Kb azóta, mióta egy Heavy Crossbow-t szedtem el valakitõl (nem biztos, hogy van összefüggés), aminek 44-es a sebzése. Pontos találat (fejlövés) és stealht mód esetén egy lövés elég spriggannál vagy minaturusznál kissebb ellenfelekre. A lövedékek elég drágák, meg ritkán lehet találni, de ha van pénzed IC-ben általában tudsz venni 30-50 db valamilyet...

Tegnap megint volt T.I.E. frissítés. Bár most is 1.18 a verzió, de a benne lévõ esp tegnapelõõti dátumú...

koschwarz
az a baj ezekkel a fajta modokkal, hogy hónapokig tart mire tényleg használható lesz, addig csak gond van velük. és egyáltalán örülhetünk,ha valaha kész lesz, mert sokszor a modder félbehagyja a munkát (elveszti az érdeklõdését, nincs ideje, stb....).

én lehetõleg csak a legeslegegyszerûbb modokat használom, amit nem "még béta-állapotú"-ként adnak ki.

mellesleg a teljes TIE kibaxxott nehéz, nagyon észnél kell lenni, nem az a játék, mint bármelyik eddigi nagy overhaul-lal eddig tapasztaltam, ebben nincs olyan, hogy lvl 1-esként kijövök a börtönbõl, és néhány durvább ellenfelet kivéve mindenkit hosszabb vagy rövidebb idõ alatt felkoncolok, miközben olyan lootot gyûjtök, hogy nem tudom hová tenni.

komolyan mondom, ez az elsõ olyan overhaul, ami TÉNYLEG kihívást jelent. a harcban ténylegesen alkalmazni kell mindenféle taktikát, nem lehet odaállni az ellenfél elé, és addig ütni míg úgyis én gyõzök.

majdnem abba is hagytam, de aztán rájöttem, hogy csak el fel kell adni a z eddig berögzött játékstílust, ami nem változott eddig, akár vanillával, akár OOO-val, akár Francesco-val játszottam.