The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sheogorath rulez. Ez az ember (vagy valami olyasmi) nem egyszerûen õrült. Vagy igen. Ez most nem fontos.
Köszönöm!
Felkerült tehát a karakterem, itt megnézhetitek:
kari
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget! További jó Oblivionozást! Sziasztok😊
Felkerült tehát a karakterem, itt megnézhetitek:
kari
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget! További jó Oblivionozást! Sziasztok😊
Este megprobalom felrakni, de azert ha tudod, kuldd el megint, biztos ami biztos. Rengeteg olyan karakterlap erkezik, amelyek kepmeretei nem megfeleloek, es elnezest emiatt, de nincs ra sem ero sem kapacitas, hogy egyesevel meretezzem le oket - na ezek nem kerulnek fel. Amelyek jok, azok 1-2 heten belul bekerulnek, osszegyujtok 2-3db-t, aztan egyszerre - bar ketsegtelen, hogy mostansag ellazsaltam oldallal kapcsolatos dolgokat (nyaralasok, fesztivalok, wowbeta, stb). Sry.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Néhány nap eltelt (talán 3-4 nap múlva volt fönt), mostanság nem tudom milyen gyakran foglalkoznak oldallal a gazdák.
Az utolsó karakterlap meglehetõsen régen fönt van már, nem gondolom, hogy egyeltalán nem foglalkoznak a lappal, de vélhetõen nem napi rendszerességgel jár be a szerkesztõ.
Az utolsó karakterlap meglehetõsen régen fönt van már, nem gondolom, hogy egyeltalán nem foglalkoznak a lappal, de vélhetõen nem napi rendszerességgel jár be a szerkesztõ.
"Ha minden stimmel, pillanatokon belül felkerül a karakter."
Számokra lefordítva ez mit jelent? Mert lassan 6 napja, hogy elküldtem a mailt, és még semmi. Nektek mikor jelent meg?
Számokra lefordítva ez mit jelent? Mert lassan 6 napja, hogy elküldtem a mailt, és még semmi. Nektek mikor jelent meg?
Köszönöm a választ, remélem a gépem bírni fogja.
Erõs géphez a hármas+patch (min 512Mb-os videokártya + 2 GB RAM), gyengébb vashoz a kettes - nem kell egymásra pakolgatni.
Helló! Tudja valaki hogy a Qarl's Texture Pack-okat hogy kell feltenni? Arra gondolok hogy fel kell tenni a kettest, aztán a hármast a patchel, vagy csak a hármast a patchel, mert az tartalmazza a kettest is? Ha pedig külön fel kell tenni mindkettõt, akkor mi van a Qarl's Texture Pack 1-el? Arról semmi infot nem találtam a neten.
oké mostmár rájöttem h csak bizonyos idöpontokban lehet megidézni.
hello! valaki plz magyarázza el h h kell megidézni Azurát.
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem, Oscuróval kapcsolatban. Melus Petilius felszerelését hogy lehet felvenni ( Path of Iron küldetés )? Megtaláltam az egyes darabokat, de nem tudom felvenni õket. Elõre is köszi !
Megoldva
Ma néhány map markerem csak úgy(gondolom valamelyik mod) spanyollá változott😄 Nem tudja valaki hogy milyen fájlban vannak a markerek, és nem tudná esetleg elküldeni?
Nem tudja valaki ha lehívom a consolet hogy lehet nullát írni? Numerikus billen hiába nyomom nem ír be semmit, ha a másik nullát nyomom meg bezárja a consolet.
Deadly Reflex-nél véletlenül kikapcsoltam vmit amit nem kellett volna és azt akarom visszaállítani.
Deadly Reflex-nél véletlenül kikapcsoltam vmit amit nem kellett volna és azt akarom visszaállítani.
Régi, "mindentjátszós" karakterem volt, akkor még nem voltam azzal sem tisztában, hogy a máguson bármilyen páncél, így a csizma és a kesztyû is rontja a mágia hatásfokát.
A haj egyébként a Ren Beautypack modból került a kari fejére, ebben a csomagban van még jónéhány hajforma, illetve faj, pl a sokak által kedvelt Mystic elf...
Jelenleg nem használom ezt a modot, nem tudom jelenleg hogy áll, akkor kellett hozzá egy plusz javítás is, hogy normálisan megjelenjenek a változtatások a játékban.
A haj egyébként a Ren Beautypack modból került a kari fejére, ebben a csomagban van még jónéhány hajforma, illetve faj, pl a sokak által kedvelt Mystic elf...
Jelenleg nem használom ezt a modot, nem tudom jelenleg hogy áll, akkor kellett hozzá egy plusz javítás is, hogy normálisan megjelenjenek a változtatások a játékban.
Fantusz Ribanc karid haja melyik mod-ban van benne?
Fene vigye el, nem akar jönni az a karakterlap, már tegnap este elküldtem...
magyarítás lesz valamikor? nemadják ki az eddig lefordított dolgokat?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Helyes, már csak a zoom nincs meg...nem, el ne áruljátok még! 😄
Attól függ milyen egered van.
Az egér középsõ gombját (görgõ) lenyomva lehet szembõl külsõ nézetes képeket csinálni.
Az egér középsõ gombját (görgõ) lenyomva lehet szembõl külsõ nézetes képeket csinálni.
Értem, hát +1000 nem olyan sok :S akkor már sokkal elõrébb vagyok, ha ütök hozzá még két banditát.
Hogyan kell külsõ nézetben elõre nézve beállítani a karaktert? Nekem sehogyan sem sikerül, ha kiváltok külsõbe, mindig háttal áll nekem (a fotóhoz kellene)
Hogyan kell külsõ nézetben elõre nézve beállítani a karaktert? Nekem sehogyan sem sikerül, ha kiváltok külsõbe, mindig háttal áll nekem (a fotóhoz kellene)
Mercantile-t is ugyanúgy lehet felturbózni, mint a többi skillt: használod, tréner segítségét kéred, könyvet olvasol.
Nem lesz olyan kereskedõ, amelyiknek teljes áron el lehet adni pl. egy Mundane Ring-et, soha nem lesz annyi pénzük, legfeljebb, ha Francescoval játszol, és jön a számláló-kiakadós hiba a játékban, akkor adnak érte kb 15ezer pénzt, de alapesetben mesterként sem lesz több 3500-4000 aranynál a legtehetõsebb kereskedõnek sem.
A boltba invesztálás lehetõsége csupán annyiból áll, hogy 50-es skill fölött adsz egyszer a kereskedõnek 500 aranyat, azt követõen ennyivel, több pénze lesz, ezt 75-ös skill fölött még egyszer megteheted, így 1000 septimmel többet tud fizetni egy-egy eladott tárgyért, de a bolthoz akkor sem lesz semmi közöd.
Ritka, hogy 40-es szint fölött még pénzhiányban szenvedjen a kari, aSkingrádban, illetve Chorrorban lévõ házak már nem rozzant kalyibák, de nem kell feltétlenül mindegyiket megvenni, pláne, ha a Battlethorn Castle is a tied...
Nem lesz olyan kereskedõ, amelyiknek teljes áron el lehet adni pl. egy Mundane Ring-et, soha nem lesz annyi pénzük, legfeljebb, ha Francescoval játszol, és jön a számláló-kiakadós hiba a játékban, akkor adnak érte kb 15ezer pénzt, de alapesetben mesterként sem lesz több 3500-4000 aranynál a legtehetõsebb kereskedõnek sem.
A boltba invesztálás lehetõsége csupán annyiból áll, hogy 50-es skill fölött adsz egyszer a kereskedõnek 500 aranyat, azt követõen ennyivel, több pénze lesz, ezt 75-ös skill fölött még egyszer megteheted, így 1000 septimmel többet tud fizetni egy-egy eladott tárgyért, de a bolthoz akkor sem lesz semmi közöd.
Ritka, hogy 40-es szint fölött még pénzhiányban szenvedjen a kari, aSkingrádban, illetve Chorrorban lévõ házak már nem rozzant kalyibák, de nem kell feltétlenül mindegyiket megvenni, pláne, ha a Battlethorn Castle is a tied...
Közel állok a karakterem kimaxolásához, már csak 2 Acrobatics pontocska hiányzik a mennyországhoz (érdekes módon az Athletics nálam nem nõtt tovább 100 után, ellenben a Block (!!!) kicsit még mozdult, de azután megállt, fogalmam sincs miért). Ma elkészültem az Arena-val is, aminek nagyon örülök!
A karit hamarosan zárom, ezután fel is fog kerülni az OblivionHQ oldalra...remélem páran megnézitek majd. 😊
Egy kicsi gondom van még, ez pedig az anyagiak. Nem tudja valaki, hogyan lehet gyorsan felturbózni a Mercantile Skillt? Van ugyanis 3db Mundane Ring-em is, (amik egyenként 21ezret érnek) és még jópár cucc, amit a játék legvégén szeretnék eladni, rendszerezni, aztán egyetlen helyre elpakolni õket és oda " civilként beköltözni". Így jó lenne invesztálnom egy boltba és eredeti áron eladni mindent, mert a skingradi és chorroli bódé még hiányzik... 31-es most a Mercantile-om.
A karit hamarosan zárom, ezután fel is fog kerülni az OblivionHQ oldalra...remélem páran megnézitek majd. 😊
Egy kicsi gondom van még, ez pedig az anyagiak. Nem tudja valaki, hogyan lehet gyorsan felturbózni a Mercantile Skillt? Van ugyanis 3db Mundane Ring-em is, (amik egyenként 21ezret érnek) és még jópár cucc, amit a játék legvégén szeretnék eladni, rendszerezni, aztán egyetlen helyre elpakolni õket és oda " civilként beköltözni". Így jó lenne invesztálnom egy boltba és eredeti áron eladni mindent, mert a skingradi és chorroli bódé még hiányzik... 31-es most a Mercantile-om.
Kénytelen leszel kombinálni...
Sziasztok!
Letöltöttem ezt a modot találtam is vérfarkast kiis írta h megfertõzõdtem de akármennyit várok sosem változok át este vérfarkassá.OBSE loaderem is van azzal indítom meg mindent bemásoltam ahova kellett mégse változok át=/Mi lehet a baj?
Letöltöttem ezt a modot találtam is vérfarkast kiis írta h megfertõzõdtem de akármennyit várok sosem változok át este vérfarkassá.OBSE loaderem is van azzal indítom meg mindent bemásoltam ahova kellett mégse változok át=/Mi lehet a baj?
köszönöm aválaszt
ezt a kettõt ismertem eddig is, meg lesz még vmi nagoyn nagy átdolgozás, neve nem ugrik be de videók már voltak róla
a ooo és a francheskót aziért nem akarom felrakni, mert hozzáteszek az alapjátékhoz néhány "life" modot és nekem úgy pont jó, ahhoz nem akarok hozzányúlni
ezt a kettõt ismertem eddig is, meg lesz még vmi nagoyn nagy átdolgozás, neve nem ugrik be de videók már voltak róla
a ooo és a francheskót aziért nem akarom felrakni, mert hozzáteszek az alapjátékhoz néhány "life" modot és nekem úgy pont jó, ahhoz nem akarok hozzányúlni
Érdemes végigcsinálni a fõküldetéseket és akkor úgyis bezárul az összes, viszont ha nem zárod be sokáig akkor csak egyre több kapu jelenik meg, és a végén már oda jutsz hogy lépten nyomon oblivion kapuba ütközöl.
Van erre két nagy modcsomag is ami pont ilyesmiket rak bele a játékba. Az egyik az OOO - Oscuros Oblivion Overhaul, a másik pedig a Francesco.
Véleményem szerint az OOO a jobb, de ne rakd fel mindkettõt mert nem férnek meg egymással, becrashelik a játékot.
Van erre két nagy modcsomag is ami pont ilyesmiket rak bele a játékba. Az egyik az OOO - Oscuros Oblivion Overhaul, a másik pedig a Francesco.
Véleményem szerint az OOO a jobb, de ne rakd fel mindkettõt mert nem férnek meg egymással, becrashelik a játékot.
a megnyíló oblivionkapukat érdemes mind bezárogatni ? van értelme vagy csak a varázsbogyóka miatt ?
kellene olyan mod, ami egyben tartalmaz új arcokat, páncélokat, ruhákat, hajakat, fegyvereket meg iylenek. lehetõleg kombinálva, nem szeretek külön modokat rakosgatni meg böngészgetni
a nagymodok közül van már végleges verzió ami így átalakítja vagy még várjak velük?
kellene olyan mod, ami egyben tartalmaz új arcokat, páncélokat, ruhákat, hajakat, fegyvereket meg iylenek. lehetõleg kombinálva, nem szeretek külön modokat rakosgatni meg böngészgetni
a nagymodok közül van már végleges verzió ami így átalakítja vagy még várjak velük?
Fantusz jól néz ki a karid 😊 (Oblivionhq-n néztem).
Köszi szépen mindenkinek.
elég nagy a pangás, nyaral mindenki? 😊
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Refined_Frost_Salts
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Refined_Frost_Salts
How much can you take,before you snap?
Sziasztok!Valahonnan kéne szereznem egy refined frost salts-ot egy ajtó kinyitásához kéne,valaki plz irja le h hol tudnék venni ilyet vagy hol találhatok.Elöre is thx 😄
Nemrég értem a végére a SI küldetéssorozatnak és mondhatom, nehéz, de nagyon szórakoztató órák várnak rád...fõleg, ha jól tudsz angolul. A Sheogorath-ot játszó színész egyszerûen lehengerlõ, szerintem az írók kihasználták az angol nyelv minden egyes kis elemét..ízekre szedték és egyszerûen csodásan használták fel. Rengeteget röhögtem.
Kell egy kis idõ, míg megérted a sziget felépítését, ill. hogy miért olyan, amilyen...az emberek viselkedését viszont többnyire lehetetlen. 😊 Ahogy Fantusz is mondta korábban, itt alapjáraton mindenki kattant, se a viselkedésükben, se a küldetésekben ne keress semmiféle logikát.
Semmi sem az, aminek látszik és általában nem az történik majd, amire számítanál.
Egy jótanács: gyûjtsd szorgalmasan az ezüstlovagok szíveit és tartsd meg õket, egész a végéig! 😉
Kell egy kis idõ, míg megérted a sziget felépítését, ill. hogy miért olyan, amilyen...az emberek viselkedését viszont többnyire lehetetlen. 😊 Ahogy Fantusz is mondta korábban, itt alapjáraton mindenki kattant, se a viselkedésükben, se a küldetésekben ne keress semmiféle logikát.
Semmi sem az, aminek látszik és általában nem az történik majd, amire számítanál.
Egy jótanács: gyûjtsd szorgalmasan az ezüstlovagok szíveit és tartsd meg õket, egész a végéig! 😉
A Shivering Isles-en járt már valaki? (hüle kérdés, gondolom, igen)
Az volt a benyomásom, hogy azt vagy belõve, vagy nagyon másnaposan készítették. 😊 De nagyon szórakoztató 😊
Az volt a benyomásom, hogy azt vagy belõve, vagy nagyon másnaposan készítették. 😊 De nagyon szórakoztató 😊
Fa törzs"mellett leúszol a tövébe nézz körbe minden irányba,ottvan az ajtó.(a levegõvétel probléma lehet,gyûjtss be elõtte pár légzésitalt",ugy tutira körülnézhetsz)
Üdvözlet!
Nehéz megtalálni a helyes utat (ezt valószinû szándékosan csinálták így), van egy kútszerû átjáró (ahol az óriáshal van), aztán egy csali-ajtó, ami a tengerre vezetne, de azon nem kell kimenni.
Figyeld a térképet, a középsõ részen a fal mentén mozogva meglesz a kivezetõ út, aztán már egyszerûbb lesz, a labirintusnak vége, csak az ellenfelekre kell figyelned.
Figyeld a térképet, a középsõ részen a fal mentén mozogva meglesz a kivezetõ út, aztán már egyszerûbb lesz, a labirintusnak vége, csak az ellenfelekre kell figyelned.
de am ott kell tovább menni ahol van az a mély viz vagy merre mert sehol nem találok egy átjárot se:S pls vki egy utvonalat irjon le annál a questnél
oké megprobálom
Mod örök téma, éppen ezért kellene visszaolvasni.
Attól is függõen mit szeretnél változtatni megtalálhatod az ajánlásokat, ha áttanulmányozod az utolsó 100-200 hozzászólást.
(hidd el nem sok, egy pillanat alatt ki lehet szúrni, hogy mod, vagy más a téma egy-egy kommentben)
Attól is függõen mit szeretnél változtatni megtalálhatod az ajánlásokat, ha áttanulmányozod az utolsó 100-200 hozzászólást.
(hidd el nem sok, egy pillanat alatt ki lehet szúrni, hogy mod, vagy más a téma egy-egy kommentben)
Fura, de nem találok mestereket a restoration fejlesztéséhez. Se a bravili, se a cheydinali tréner nincs meg, hiába lógok akár egy egész napot a templomban. A skillem erõsebb ugyan az övéknél, de az ajánlás kéne, mert a kwatchi master tréner csak pletykálni hajlandó velem. Vmi ötlet hogy hol lehetnek?
Arra az ajtóra gondolsz amelyik elõtt egy conjurer álldogált?
Nincsen hozzá kulcs.
Vízben kell továbbhaladni, alattomos labirintus, ott is könnyen el lehet tévedni, így tudod azt a zárt ajtót megkerülni.
Nincsen hozzá kulcs.
Vízben kell továbbhaladni, alattomos labirintus, ott is könnyen el lehet tévedni, így tudod azt a zárt ajtót megkerülni.
hali nekem az a gondom h a thievs guildben a második küldetésben amit gray foxtol kapok azt nem tom megcsinálni mert találtam egy ajtot a torony felé csak kulcs kéne a kinyitásához és sehol nem találok kulcsot hozzá lécci vki help nagyon fontos lenne.
Újra elkezdem az Obliviont, de már rég játszottam vele utoljára. Valaki le tudná írni milyen modokat érdemes felrakni amik nem befolyásolják túlzottan a játékmenetet? Elõre is thx.
jó kérdés, foglalmam sincs. ha major skillek, elméletieg lehetne velük szintet lépni...de egyébként a gyakorlatban ilyenrõl én nem hallottam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
...senki? 😞
A megtalált helyeim visszajöttek (idõnként eltûnnek)
A megtalált helyeim visszajöttek (idõnként eltûnnek)