The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem kerestem utána, letöltve megvannak ezek a modok, új info, hogy újabban fizetõsek lettek)
Teljesség igénye nélkül néhány questet is adó mod:
Fighters Guild Contracts - harcosoknak, alacsony szinten jól jön a kis plusz zsebpénz
The Lost Spires - archeologiai kalandok, bárki csatlakozhat, lootban fõleg a mágusokat kényeztetik
Thieves Arsenal - kizárólag tolvajoknak, aktiválásahoz Oblivion Obse szükséges
Lost Paladin of the Divines - unarmored karaterrel fölösleges, különben díszes páncélzatunk lehet, feltéve, ha 0 az infamynk)
Blood&Mud - Bravil teljesen új textúrát kap, sok rosszarcú NPC bolyong a városban, velük különbözõ kaladokba keveredhet a karakter
Mannimarco Resurrection + Origin the Mages Guild - kalandok az egyetem alatti kazamatákban, illetve el kell dönteni mi is legyen a necromanták sorsa. A történet akkor indul, amikor az alapjátékban eléri a karakter az Arch Mage rangot. Black Soul gemekben bõvelkedõ küldetések is
tudna valaki linket olyan utility-hez, amivel bármikor átalakítható a karakter kinézete? (elkezdtem már keresni, de hátha valakinek "kéznél" van)...
Köszönöm!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Üres grand soul gemeket érdemes folyamatosan gyûjtögetni, ha "célod" van vele, mert egyszerre csak néhány darabot lehet szerezni, de a játék során több tucat is összegyûjthetõ.
Van néhány mod, amelyik elég sok black soul gemet is hozzáad a játékhoz, amikbe az NPC-k lelkét lehet befogni, ami mindíg grand töltetû, de az Azura Star, vagy a sima nagy kõ is lehet grand töltetû, ha megfelelõ lények lekét vadászod le (pl minotaurus lord, xivilai, lich)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha kiveszel egy csomó cuccot akkor az eltûntek újra megjelennek.
Amikor kijössz a szabadba, hirtelen sokkal több RAM kell a játéknak, hisz a külsõ "cellákat" ekkor tölti be elõször, azaz az azok számára fenntartott puffert ekkor tölti fel. Ha megmozdulsz, használni is akarja. Bizonytalan RAM simán okozhat ilyet...
Magyarítást meg jelen állapotában inkább ne eröltesd...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De ahhoz volt, amit nem rég Spice1 is írt, az eltünedezõ kardok és potionokról... vagyis Õ csak a kardot említette. És ez is kb100 óra játék után jött elõ nekem.
Olyannal találkoztam, hogy bizonyos területre nem tudtam belépni, mert hibaüzenettel leállt a játék, de a gépet nem indította újra.
Volt egy karakterem, amelyikkel, ha Skingradból elindultam Kvatch felé néhány méter után kifagyott a játék, akár hányszor próbáltam oda belépni az eredmény ugyanaz volt...
Ami érdekes, hogy a többi karakteremmel nyugodtan bóklászhattam azon a területen. (tolvaj-bérgyikos, harcos, mágus szerepeket külön karakterrel viszem az utóbbi idõben, nem játszom egy karakterrel végig az összes guildot).
Használsz modokat?
Ritka esetben azok összeakadása is lehet kihatással magára a gépre, hogy az újraindul.
A problémám a következõ, amikor kiérek a börtönbõl (még a játék elején) amint megmozdulok egybõl újraindul a gépem. Próbáltam már sok mindent, de eddig semmi sem segített, ha valakinek lenne ötlete vagy volt már ilyen problémája az segítsen.
Elõre is köszi.
(Az olyan lusta játékosok részére, mint én.)<#nyes>#nyes>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Volt szerencsém nekem is beleszaladni abba a bugba, amikor sok-sok óra játék után (közel 40-es szintû már olyankor a karakter) játszhatatlanná vált a játék, beragadtak az ajtók, spell effectek szinte odafagytak a monitorra - a patch ezt is orvosolta ugyan, de az a karakter elszállt.
Az Oblivion patchelése olykor elég kényes feladvány, érdemes felrakni a Shiveringet és aztán a legújabb javítást, valamiért nem szereti a játék, ha egy régebbi pl. 1.1-es patchet szeretnénk felülírni az újabbal, de még az is zavarja, ha a patchelt Oblivionra akarja valaki telepíteni a Shivering Islest.
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Kössz a helpet mindenkinek mégegyszer!