The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, az Xboxról lemaradtam.
A 20-as szintet még úgy is el lehet érni, ha majorban csak alig használt skilleket raktál, sõt így még irányítani is tudod a szintlépést.
Alchemy a fõ skillek között van? - kotyvassz lötyiket, s ha eladod még a mercantile is fejlõdik
Használd ki a trénereknél a tanulási lehetõséget - ha lassú a fejlõdés fõ skillket fejlesztess velük.
Mágikus skillket a legkönyebb fejleszteni, egy olcsó varázslattal könnyen powertrénelhetõk.
A 20-as szintet még úgy is el lehet érni, ha majorban csak alig használt skilleket raktál, sõt így még irányítani is tudod a szintlépést.
Alchemy a fõ skillek között van? - kotyvassz lötyiket, s ha eladod még a mercantile is fejlõdik
Használd ki a trénereknél a tanulási lehetõséget - ha lassú a fejlõdés fõ skillket fejlesztess velük.
Mágikus skillket a legkönyebb fejleszteni, egy olcsó varázslattal könnyen powertrénelhetõk.
Esetleg indíts egy új karaktert és jobban egyensúlyozd ki a fõ és a mellék skilleket. Ha csak olyanok vannak a fõ skillek között, amelyeket folyamatosan használsz, nagyon gyors lesz a fejlõdésed, de kiegyensúlyozatlan lesz a karakter és magasabb szinten lenyomnak az ellenfelek, ha meg csak olyanok, amiket nem, akkor lassú a fejlõdés.
Nem tud modot felrakni, mert xbox-szal szenved.
Ezt egyébként sosem értettem, miért jó az embernek, ha csökkent értékû cuccal küzd, de mindenki magánügye...
Ezt egyébként sosem értettem, miért jó az embernek, ha csökkent értékû cuccal küzd, de mindenki magánügye...
Tedd fel talán a Francesco modot...
Azért javaslom ezt, mert a Koscwarz által említett Oscuro nagyon megnehezíti, átformálja a játékot, ami most úgy érzem, hogy neked még nem célod.
A Francesco használatával is meg kell tanulni az alapjátékban viszonylag ritkán alkalmazott képességet használni: idõnként el kell futni, ha túl erõs ellenféllel találod magad szemben.
Nem mindennapos, hogy legyõzhetetlen ellenfelekbe botlasz, de elõfordulhat.
Másik oldalon viszont megmaradnak a megszokott lények, magasabb szinten is találkozhatsz farkasokkal, rákokkal, a banditák, martalócok nem lesznek lovag-kinézetûek, de néhány rangosabbnál alacsony szinten is lehetnek jó cuccok.
Késõbb, amikor kiismered igazán a játékot, az lesz a célod, hogy nehezebbé tedd (Oscuro, TIE), ahogy Koschwarz említette is nemrég, legyõzhetetlen istenként mászkálni unalmas, jó az, ha van ellenfél, aki megizzaszt a csatában, s ha más megoldás nem marad el kell futni.
Azért javaslom ezt, mert a Koscwarz által említett Oscuro nagyon megnehezíti, átformálja a játékot, ami most úgy érzem, hogy neked még nem célod.
A Francesco használatával is meg kell tanulni az alapjátékban viszonylag ritkán alkalmazott képességet használni: idõnként el kell futni, ha túl erõs ellenféllel találod magad szemben.
Nem mindennapos, hogy legyõzhetetlen ellenfelekbe botlasz, de elõfordulhat.
Másik oldalon viszont megmaradnak a megszokott lények, magasabb szinten is találkozhatsz farkasokkal, rákokkal, a banditák, martalócok nem lesznek lovag-kinézetûek, de néhány rangosabbnál alacsony szinten is lehetnek jó cuccok.
Késõbb, amikor kiismered igazán a játékot, az lesz a célod, hogy nehezebbé tedd (Oscuro, TIE), ahogy Koschwarz említette is nemrég, legyõzhetetlen istenként mászkálni unalmas, jó az, ha van ellenfél, aki megizzaszt a csatában, s ha más megoldás nem marad el kell futni.
E fórumon már sokszor említettem hogy Xboxon játszom, és ott nincsenek ilyen és ehezz hasonló játékélmény fokozó modok, tehát bekell érnem azzal amit a fejlesztõk elképzeltek. (másrészt szerintem az sg 90%-a PC-n tolja a játékot, a fennmaradónak meg felesleges lenne topikot nyitni, a játék ugyanaz) Lehet hogyha az ember hamar fejlõdik és az elsõ 15 óra után már találkozik ilyen lényekkel jobban hozzászokik, de nálam az elsõ 110 óra goblinokkal, banditákkal (akik még véletlenül se elven és glass cuccokban támadtak), farkasokkal meg patkányokk írtásával telt el, és ennyi játék idõ után már furcsa lessz hozzá szokni, már ha egyáltalán elfejlõdök odáig..
igen, pl. ooo-val, tie-jal bármelyik szinten találkozhatsz bármivel. ugyanakkor pl. 20-as szinten a banditák nem fognak glass-ben mászkálni, de a farkasok, patkányok, mezei goblinok sem tûnnek el. sajnálatos, hogy az oblivion esetén az igazi, realisztikus, immerzív, vagy akárhogy is hívja az ember, de a JÓ játékélményhez alapból kell egy ilyen mod. persze nagyon sokan játszanak ilyenek nélkül, és ugyanúgy élvezik. én nem tudnám.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez érdekes, mert szinte mindenkinek az a baja az Oblivion alapjátékkel, hogy egy idõ után semmiféle kihívás nincs a játékban, túl gyengék az ellenfelek. A modok nagy része pont azt célozza, hogy már korán is találkozz erõs lényekkel, amelyek elõl cak elmenekülni tudsz, ileltve késõbb is legyenek gyenge és erõs ellenfeleid vegyesen. A patkányok, goblinok, mezei rablók ne fejlõdjenek magas szintre veled együtt, de azért egy dremora lord igenis izzassza meg a játékost és az erdõ 20. szint után se váljon sétatérré...
meg ilyen nagy szörnyek ha fõellenségként vagy külön questbe jelennek meg addig nem zavarnak, de minden egyes bokorból már felettébb idegesítõ lehet..
túl méretezett pókók, kentaur, akkor eltünnek a farkasok ami adott egy kis reális hangulatott a játéknak..
"késöbbi szinteken már olyan szörnyek várnak rám amík hihetetlenül eltudják rontani a hangulatot (számomra)"
mint például? csak kíváncsiságból, mert ez érdekes megállapítás.
mint például? csak kíváncsiságból, mert ez érdekes megállapítás.
Akkor némileg megnyugodtam, úgyis ahogy elnéztem késöbbi szinteken már olyan szörnyek várnak rám amík hihetetlenül eltudják rontani a hangulatot (számomra), már csak a mágia hiánya zavar, hiszen olyan jó és látványos varázslatok vannak a játékban amiket alacsony karakterrel nem nagyon lehet kihasználni..(nem is beszélve a saját készítésû varázslatokról) De sebaj maradok kardos 😄
Esetleg a Dokumentumok\My games könyvtárban keresd meg az oblivion.ini-t és töröld le. Az is mutathat rossz helyre, ha eredetileg máshol volt a játék...
A jó telepítési sorrend:
Oblivion, Shivering Isle, utolsó patch, KotN, egyéb DLC-k, unofficial patchek, egyéb modok...
Oblivion, Shivering Isle, utolsó patch, KotN, egyéb DLC-k, unofficial patchek, egyéb modok...
nézd meg, a jó régiójú peccset telepíted? van egy csomó.
az biztos hogy a shivering a településkor módosítja az oblivion.esm-et. de ez alapból normális. nézd meg a települési könyvtárban, a DATA folderben hogy konkrétan van-e ott egy sima oblivion nevû file ("master data file"). ha nincs ott (furcsa lenne), akkor az a baj.
aztán: az oblivion indítóképernyõn katt a data files-ra, nézd meg hogy eb van-e jelölve az esm. ha nincs x, tegyél.
egyelõre nem jut más eszembe.
az biztos hogy a shivering a településkor módosítja az oblivion.esm-et. de ez alapból normális. nézd meg a települési könyvtárban, a DATA folderben hogy konkrétan van-e ott egy sima oblivion nevû file ("master data file"). ha nincs ott (furcsa lenne), akkor az a baj.
aztán: az oblivion indítóképernyõn katt a data files-ra, nézd meg hogy eb van-e jelölve az esm. ha nincs x, tegyél.
egyelõre nem jut más eszembe.
na megin én most leteszteltem külön külön
sima oblivion fut
utáána kings of the ninével fut
nem raktam fel az 1.1 es pecsh et
felraktam a SIlvering Islest nem fut ugyanugy oblivion.esm hiba...
az 1.2 es hiba javitást nem tudom feltelepíteni... ERROR kapsból valamit nem talál a telepítõ...
Szóval a Silvering Isles emel van a bajj, de hogy oldjam meg??
sima oblivion fut
utáána kings of the ninével fut
nem raktam fel az 1.1 es pecsh et
felraktam a SIlvering Islest nem fut ugyanugy oblivion.esm hiba...
az 1.2 es hiba javitást nem tudom feltelepíteni... ERROR kapsból valamit nem talál a telepítõ...
Szóval a Silvering Isles emel van a bajj, de hogy oldjam meg??
Nem kell az 1.1 patch, csak a végén az 1.2 Shivering javítás - bár tartok tõle, hogy ettõl sem lesz biztosan jó, a hiba maradhat sajnos, lehet játékon kívüli akadás, vagy lemezhiba, de akkor általában a telepítés is sikertelen.
Na nem igaz már:
-Sima oblivion telepítve
-utána Kings of the Nine a modokall
-utána az 1.1-es petch
-utána Silvering Isles
-utána jött az 1.2 es petch
-ezután elindítom és még mindig Oblivion.esm hiba h bassza meg az a csámpás k élet!!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
-Sima oblivion telepítve
-utána Kings of the Nine a modokall
-utána az 1.1-es petch
-utána Silvering Isles
-utána jött az 1.2 es petch
-ezután elindítom és még mindig Oblivion.esm hiba h bassza meg az a csámpás k élet!!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
És ha felrakom az 1.1 es pecset majd a2.2 est talán jó lesz? :S:S
amm találtam valami szaftosattt..1.8 GIGA 1.8 a mod pecs csomag magyar fejleztõk álltatll:http://www.oblivionpatchs.extra.hu/files%20and%20images/Download.html
Több midn 600 uj fegvyer uj váárosok, lebegõ kastély és ami a csövön kifér !!
amm találtam valami szaftosattt..1.8 GIGA 1.8 a mod pecs csomag magyar fejleztõk álltatll:http://www.oblivionpatchs.extra.hu/files%20and%20images/Download.html
Több midn 600 uj fegvyer uj váárosok, lebegõ kastély és ami a csövön kifér !!
De máááár ujra raktam 2 szer xD:S:S:S:S
v1.2.0416 patch?
A számítógépek csinálhatnak megmagyarázhatatlan dolgokat, nálam is volt, hogy leállt az Oblivion, gondoltam, ha más nem a Windows újratelepítés megoldja a problémát...
Újra telepítettem az XP-t, felraktam az Obliviont - nem indult.
Felraktam a Vistát, majd az Obliviont, ami el is indult, de a Vista más bogarai miatt két nap múlva ismét XP volt a gépemen.
Oblivion install (ugyanarról a lemezrõl) - indult, s gond nélkül futott a játék.
A számítógépek csinálhatnak megmagyarázhatatlan dolgokat, nálam is volt, hogy leállt az Oblivion, gondoltam, ha más nem a Windows újratelepítés megoldja a problémát...
Újra telepítettem az XP-t, felraktam az Obliviont - nem indult.
Felraktam a Vistát, majd az Obliviont, ami el is indult, de a Vista más bogarai miatt két nap múlva ismét XP volt a gépemen.
Oblivion install (ugyanarról a lemezrõl) - indult, s gond nélkül futott a játék.
Nem hiszem, hogy hátrány lenne, de azért idõnként jó érzés elmélkedni a tanultakon <#wink>#wink>
Sokszor volt már szó a szintlépés körüli nyûgökrõl: ha gyors a karakterfejlõdés, kevés az attribute szorzó, az ellenfelek a fejedre nõnek, ha a major skillek között valóban csak nem használt skillek vannak, akkor viszont a lassú fejlõdés miatt (modok nélkül) sokaknál unalmassá válik a játék.
20-as szint fölött minden elérhetõ, amit adni tud a játék, a további szintlépéssekkel lényegében csak a HP növekszik, a 20-as szint pedig ha máshogy nem is, de trénerek segítségével, skillnövelõ könyvek olvasásával nem elérhetetlen.
Sokszor volt már szó a szintlépés körüli nyûgökrõl: ha gyors a karakterfejlõdés, kevés az attribute szorzó, az ellenfelek a fejedre nõnek, ha a major skillek között valóban csak nem használt skillek vannak, akkor viszont a lassú fejlõdés miatt (modok nélkül) sokaknál unalmassá válik a játék.
20-as szint fölött minden elérhetõ, amit adni tud a játék, a további szintlépéssekkel lényegében csak a HP növekszik, a 20-as szint pedig ha máshogy nem is, de trénerek segítségével, skillnövelõ könyvek olvasásával nem elérhetetlen.
Újra én vok, ujra raktam Sima oblivion utna Kings of The Nina cucok majd SI most semmit se raktam, se mod se semmi.. d eigyis ugyan azt irja Unable find or oblivion.esm és kilp ...:S magyarul az oblivion.esm file nem jó hibás blabla de ht megvan a hején meg midnen... szal PLS HELP!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Üdv ! Már kb. fél éve nem Oblivionoztam mert a lemez túlságosan karcos volt ahoz hogy akadás mentesen játszak így továbbadtam.. Viszont egyre inkább hiányzik Tamriel, és Fido Yamir akit pont egy Oblivion kapu közepén hagytam magára. Ebbe a topikban már írtam hogy a rosszul fejlesztett karakternek köszönhetõen szinte 10 óránként fejlõdtem 1 szintet, így 110 óra játékidõ után lettem 10-es (és még mindig a mellék küldetéseknél tartottam) a kérdésem tehát az hogy ha kizárólag a küldetésekre hajtok akkor mennyire hátárány az ha 200 óra után leszek 17-es ? Célom végülis "csak" annyi hogy a main questet, a guild, és a két kiegészítõt végigjátszam..
Hali all felraktam ujra az oblivion t + SI+ KTN t felraktam a magyaritst (részlesgest)meg egy Si pecset semmi más mod még nicns fenn d emaikor elinditom azt irja k h
unable te oblivion.esm file és kilép...::S:S:S mit kell csinálni?? PLS HELP ME!!
unable te oblivion.esm file és kilép...::S:S:S mit kell csinálni?? PLS HELP ME!!
Már 4 évesek?😊 2010 végére 11 elejére tervezik az új Eldert. (IGN-en olvastam még õsszel egy Fallout cikkben)
[merlinw.org]
már van info róla, hogy tervezik, bár lehet hogy addigra a lányaim már iskolába fognak járni 😊)))
Jöhetne egy the ejders scrolls öt
Tedd föl a Midas magic modot. Abban a kövekbõl kivonható az "esszencia" és ezek kombinálásával, meg egy-egy aranyröggel és egyéb kiegészítõkkel készíthetsz újabb spelleket...
17-es szint fölött kapod a legerõsebb köveket, mindegy, hogy 17-es, vagy 40-es szintû a karakter.
Lehet picit csalni. mielõtt a követ elveszed, mentés (F5), ha nem tetszik a kavics visszatöltöd, kapsz másikat...
Oblivionban jó cuccokat lehet lootolni, páncél, fegyver, master alchemiai felszerelés, alapanyagok, de a sokadik kapuzárás már unalmas, rutinfeladat.
Volt karakterem, amelyik 47 kaput zárt be, ennyi követ képtelenség felhasználni.
Lehet picit csalni. mielõtt a követ elveszed, mentés (F5), ha nem tetszik a kavics visszatöltöd, kapsz másikat...
Oblivionban jó cuccokat lehet lootolni, páncél, fegyver, master alchemiai felszerelés, alapanyagok, de a sokadik kapuzárás már unalmas, rutinfeladat.
Volt karakterem, amelyik 47 kaput zárt be, ennyi követ képtelenség felhasználni.
van értelme mindegyiket kipucolni? ugye a kövek a lényeg belõle, amivel enchantolni lehet fegyvert. erõsödnek azok is idõvel?
Véges a számuk, de elég sok nyílhat, ha adsz idõt a Mythic Dawn híveknek..
Pontosan nem tudom, de kb 100 Oblivion kapu is lehet Tamriel-szerte.
Pontosan nem tudom, de kb 100 Oblivion kapu is lehet Tamriel-szerte.
a megnyíló oblivionkapuknak véges a száma vagy csak a sztori elõrehaladtával nem jelenik meg több idõvel?
kösz

segitsetek! Morrowinndben nem találom a dreamer puzzle boxot légyszives segítsetek a magyar végigjátszás azt mondja, hogy az üreges kézben van de ott nincs. Nagyon kérlek benneteket segítsetek az Oblivion megy de ez nem.
fred, fantusz, köszi...inkább hagyom még a fõszálat<#eljen>#eljen>
Nem, ha Martint békén hagyod...
A kaput nyugodtan be lehet zárni, sõt a várost, a kastélyt is ki lehet takarítani az oblivionlakóktól, de Martinnal ne beszélj.
A kaput úgy is be lehet zárni, hogy az amulettet sem adtad oda Jauffrenak, (ekkor azt sem tudhatod, hogy Martin kicsoda)tulajdonképpen ez egy mellékküldetés, ami csak kapcsolódik a fõszálhoz, mert Martin addig nem hajlandó veled menni, amíg a várost meg nem szabadítod az oblivion-lényektõl.
A kvatchi kapu bezárása után, ha Martinnal beszélsz õ követni fog, s csak úgy tudsz tõle megszabadulni, ha visszakiséred az apátságba - ez az a pillanat, amitõl beindulnak a kapunyitások.
A kaput nyugodtan be lehet zárni, sõt a várost, a kastélyt is ki lehet takarítani az oblivionlakóktól, de Martinnal ne beszélj.
A kaput úgy is be lehet zárni, hogy az amulettet sem adtad oda Jauffrenak, (ekkor azt sem tudhatod, hogy Martin kicsoda)tulajdonképpen ez egy mellékküldetés, ami csak kapcsolódik a fõszálhoz, mert Martin addig nem hajlandó veled menni, amíg a várost meg nem szabadítod az oblivion-lényektõl.
A kvatchi kapu bezárása után, ha Martinnal beszélsz õ követni fog, s csak úgy tudsz tõle megszabadulni, ha visszakiséred az apátságba - ez az a pillanat, amitõl beindulnak a kapunyitások.
srácok, kismiliószor volt már gondolom, de..: level 14 vagyok, a fõszálat csak annyira kezdtem el, hogy elvittem az amulettet jaffur-nak, azóta is mellékszálak, stb tölti ki a játékidõt..nem szeretném még megnyílt oblivion kapukkal teleszórni a vidéket, de ha kvatch ostromát letudom avval ugye kapuk sora nyílik meg?..köszi
Épp a napokban frissültek a CUO "érintõ modjai". Kingdom of Almar, Kvatch Aftermath és még vagy 2...
ja hát igen. most speciel a TIE-hoz igazodva elõször indítottam afféle íjász-lopakodó karaktert (eddig mindig tankként harcoltam), úgyhogy most jól elvagyok ezzel 😊
a másik meg, hogy már egy jó ideje nagyon erõsen redukáltam a modok számát, amit használok. fõleg csak olyan modot használok, ami már be van fejezve, mert fárasztó követni a javításokat, fejlesztéseket.
fõleg egy-két vizuális pluszt nyújtó modot (pl. beaming sunglare: nem egy kerek folt a nap, hanem konkrétan vannak sugarai, amik átszûrõdnek a fák levelein, vagy szivárvány mod), néhány hang modot, és néhány egyszerûbb tweak-et és javítást, meg persze a TIE-t. ennyi. idõjárás-moddal sem bajlódok.
levettem a CUO-t is. sok jóságot csinál a játékkal, de most ehhez az "egyszerûsített" koncepcióhoz nem illik, és a TIE amúgy is jobban tetszik önmagában.
a másik meg, hogy már egy jó ideje nagyon erõsen redukáltam a modok számát, amit használok. fõleg csak olyan modot használok, ami már be van fejezve, mert fárasztó követni a javításokat, fejlesztéseket.
fõleg egy-két vizuális pluszt nyújtó modot (pl. beaming sunglare: nem egy kerek folt a nap, hanem konkrétan vannak sugarai, amik átszûrõdnek a fák levelein, vagy szivárvány mod), néhány hang modot, és néhány egyszerûbb tweak-et és javítást, meg persze a TIE-t. ennyi. idõjárás-moddal sem bajlódok.
levettem a CUO-t is. sok jóságot csinál a játékkal, de most ehhez az "egyszerûsített" koncepcióhoz nem illik, és a TIE amúgy is jobban tetszik önmagában.
Annyi gond van csak az ilyen szaggatott módú játékkal, hogy a hosszú kihagyások után mindig találok egy-két új modot, meg jól elfelejtem, mik is voltak a céljaim a korábbi játékban, így gyakorlatilag elölrõl kezdem. Az X3 szériát is ezért kezdtem el vagy 15-20 alkalommal elölrõl (most a TC-t). Ráadásul az Oblivion is olyan, hogy egy bizonyos szint elérése után már monotonná kezd válni, újrakezdve meg mindig új élmény. Más stílusú karakter, más célok. Gyanítom, míg lesz olyan gép, amin futtatható, marad ez a kettõ, meg talán a Fo3 beáll melléjük, ha lesz hozzá "szabadjáték" mod, amivel nincs egy ponton vége. Kísérletek már vannak, de még nagyon kezdetlegesek.
BF2-höz van egy jó kis mod: AIX. Egy halom terep. Rengeteg SP, annak, aki nem multizik. Szerintem érdemes kipróbálni, bár a letöltés úgy másfél DVD-nyi...
én is így oblivionozok. tulajdonképpen mindig játszom vele, de idõnként közben végigtolok egy-egy másik játékot.
a másik amit mindig játszok, csak kihagyásokkal, az a battlefield 2.
a másik amit mindig játszok, csak kihagyásokkal, az a battlefield 2.
Na végre...
Most, hogy végigtoltam a Fo3-at, vissza lehet térni az Oblivionhoz (az X3:TC mellett). Bár a Fallout DLC-ire kíváncsi leszek...
Most, hogy végigtoltam a Fo3-at, vissza lehet térni az Oblivionhoz (az X3:TC mellett). Bár a Fallout DLC-ire kíváncsi leszek...
juhé, veritas secreto, aki a TIE-t csinálta, nekiállt a SIE-nak (sheogorath immersion experience), azaz a shivering isles "TIE-osításának".
<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
Bizony-bizony, csóró senkiként többször loholt a karakter az õrök védelmét keresve...
Megtörtént nem egyszer, hogy a védelmezõ katonák, NPCk is elestek a csata hevében, harcos karakterek így viszonylag jó páncélra fegyverre (ezüstkard) tehetnek szert, vagy el lehet adni a cuccokat (unarmored modot használva fölösleges a páncél)...
Megtörtént nem egyszer, hogy a védelmezõ katonák, NPCk is elestek a csata hevében, harcos karakterek így viszonylag jó páncélra fegyverre (ezüstkard) tehetnek szert, vagy el lehet adni a cuccokat (unarmored modot használva fölösleges a páncél)...
nincs is annál adrenalin-termelõbb és szívet dobogtatóbb, amikor 1. szintû senkiként loholsz egy minotaur lord elõl, a legközelebbi õr felé akit utoljára láttál...<#vigyor5>#vigyor5><#eljen>#eljen>
az a helyzet carmang, hogy sokkal-sokkal élvezetesebb a játék, ha nem te vagy a legyõzhetetlen isten egy ilyen játék világában, és bizony idõnként "taktikusan" el kell futni<#vigyor5>#vigyor5>
az a helyzet carmang, hogy sokkal-sokkal élvezetesebb a játék, ha nem te vagy a legyõzhetetlen isten egy ilyen játék világában, és bizony idõnként "taktikusan" el kell futni<#vigyor5>#vigyor5>