38
-
#38 Új screenek, meg egy jó kis trailer jött ki amit ITT leszedhettek!
-
Wing Rockling #37 Sok visszamaradott gyerek még azt sem vallja be magának hogy a PC-s játékok szebbek mint a konzolosok, szal ő már azért halad :) -
Commandante #36 ja bocs, el lemaradt: legalább is sztem -
Commandante #35 Sztem az nm igénytelenség, h pc-n nyomod, de az in, h spórólsz a betűkkel, kedves bld! Beletörik a dumádba a szemem! -
#34 na hallod, ha kussoltál volna, bölcsebb maradtál volna:DD
nem kívánom kommentálni, mert elég korlátoltnak látszol ahhoz, hogy felfogd . -
#33 "tisztelet a kivételnek" ezt is odaírod a végére de a megelőző hozzászólásaid nm arról árulkodnak h komolyan is veszed(legalábbis sztem) -
#32 ÁÁÁ nincs egy cd 300ft
Komolyra fordítva a szót:
1. Sztem te sem adnál ki tízezreket akár látatlanba egy jónak tűnő játékért nm?
2.Nem tudom h miért van az összes konzolos megáldva ezzel a "buta, sznob, grafika fantizáló pc-s" érveléssel megáldva, aki már jó tíz éve(vagy akár csak jó pár éve) játszogat az fel sem rak ilyen szemetet(még azt a pár százast se adja ki érte:) a többi meg had játszon a kannás játékokkal attól h valaki játszik a pc-jén már igénytelen...?? -
#31 PCsek, ez való nektek, játszatok vele, szép szines LUFI. :))) De nem tudom, akkor mit szólnátok, ha meg kéne vennetek rendes árban, mert 300ft-s CD-re írva elég könnyű ez a laza szöveg tőletek. :))) A cikk alapján kb. ennyit is ér mondjuk, nem többet. Szép a grafika, nektek ennyi elég (tisztelet a kivételnek). :)) -
muerte2 #30 Én is toltam c64-en stunts-ot és amigán is, de a pc-s az überállatvolt, még a retal is és a gunship2000 is+LHX, pacman,prince. (asszem a c64es stunts az nem egészen az volt mint a pc-s de itt királyul rugózott az autó) -
#29 nah, kb elmondták már előttem, amit én is mondani akartam Dzsoninak:) -
#28 Interstate '76 tényleg frankó volt, volt folytatása is, Interstate '82 vagy nyolcvanvalahány.
Bucser:
C64-en Stunt Island sem volt, az is PC-s.
An-Dee mondta jól, Stunt Car Racing.
Amúgy én is évek óta várom ezt a játékot, nem lehet, hogy csalódjak benne!! :)) -
An-Dee #27 Stunt Car Racing vagy valami hasonló volt a neve.
Előre megépített pályákon kellett menni. A pályák olyanok voltak benne mint a kinai fal. Mercenary (aki nem tudja mi az, az vegyen meg egy CoV-ot:) )szerű 3d-vel.
Mellesleg emlékszik valaki az Interstate 76-ra? Az egyik kedvenc játékom volt, kár hogy hozzá hasonlót még senki nem csinált. -
#26 C64-en stunt island volt... -
Myron #25 Stunts C64-en??? Olyan nem volt. -
RpPRO #24 En Stunts-cal C64-en toltam sokat, kiraly volt 5fps-sel a vonal utakon dongetni. :)) Kicsit off, de emlexik meg vki a Mercedes Racing-re, csak Mercik, gyonyoru grafika, nekem az iranyitas is bejott 100% simulation-on, nna abban is lehetett szepeket csuszkalni, amit ertekelt is a progi. -
#23 a hülyét én is "hüje"-nek írom, mert így nem olyan bántó.
A hüje azt jelenti, hogy azért nem sík, csak egy kicsit nem normális ;) -
Myron #22 tojás ly-al? érdekes -
#21 akkó ne vegyél olyan atót aminek 4 kereke van mert az lopott 5let... okostolyás! -
Wing Rockling #20 Eszetlen kritikusok
Honnan tudod hogy belül üres? Játszottál már vele netán? Mert akkor felírhatod nekem ;)
Mégis mondj már néhány izgalmas újítást egy autós játékba! Szerintem magad sem tudod, hogy mit hiányolsz belőle. Attól mert találtál néhány dolgot amit néhány játékban már felhasználtak, nem jelenti azt hogy ugyanolyan lesz mint az "eddigiek". Nézz csak szét, mennyi egyforma autós játékot látsz? Szerintem egyet sem. Ezeken a részleteken kívül sokminden másban eltérnek egymástól, mindegyik játék egyedi, és ez is az lesz. -
Myron #19 "motortuningok mellett fegyvereket is aggathatunk kedvenc kocsinkra"
Akkor csak dísznek leszenek rajta?
Amúgy a valós törésmodell és fizika mellett nagyon fasza lehet wrecking módban nyomulni! -
#18 nem árt ha tudsz olvasni, mielőtt leszólsz valamit:
"Az optikai és motortuningok mellett fegyvereket is aggathatunk kedvenc kocsinkra" -
#17 Teljesen egyet értek (Dzson te inkább menjél ps ezni ez neked nm való......) -
#16 Tudtommal eredetileg amikor elkezdték a játékot akkor még fegyverekről is szóvolt, és egymást lehetett volna szíjjellőni versenyzés közben. Na mostmár erről szó sincs egyszerű versenyzős buziság lesz belőle... -
Myron #15 Te meg nem mert te ismered a régi STUNTS ot és tudod miről van szó. És nem úgy fikázol, hogy azt sem tudod mi van. -
Myron #13 Ahogy mondod! És nem 1 ellenfél volt hanem 6! És anevükre is emléxem miert mind külömböző egyéniség volt! Szóval mi tudjuk mi a királyság! Az a dákó meg aki írta hogy szar lesz az meg egy szar. stunts.mine.nu
Még mindig játszanak vele! És én is csináltam egy hónapig. És 4. lettem. Na ez hosszú a lényeg hogy kurvára unalmas mert vissza kell tekerni a videót és onnan folytatni mikor még nem basztad el a kört és akkor tökéletes kört lehet menni és a végén meg lehet oldani hogy ne látszódjuon hogy csaltál és ezért ez engedáélyezve lett és az egész netes játtéjkna k az a zértelme hogy valaki csinál ewgy pályát minden hónapban és azon megy mindennki és aki a legjobb időt meni az lesz a király. És vannak csapatok akik megosztják tapasztalataikat st. én a legjobb csapatban voltam. Na nézzétek meg és játszatok. -
Myron #12 Koppintás mi? Te "!/"+/"="=!%/=(+%'!!! A Stunts űberfasza volt! A Carmageddon sirály volt! Az NFS király volt. Mi ebben a rossz ha ezt a sok királyságot összegyűrjük?? És van pályaszerkesztő! Mint a Stunts-ban! Melyik játékban látsz mostanában ilyet? Ha jól összegyúrják a cuccokat akkó nagyn király lesz. -
Cat #11 jaja, stunts király volt, még én is élveztem, pedig nem rajongok az autóverseny progikért -
#10 te ismered a STUNTS nevű játékot ? Biztos nem , mert különben tűkön ülve várnád már a Crashday -t ami arra hajaz csak mai kor követelményeinek elvárható szinten .. a stunts ba te építhettél mindenféle agymenést a pályára (mindenféle hurok meg alagút meg kanyar meg híd meg vizesárok meg ugrasd -át a házat..) majd mehettél 10 féle kocsival asszem 1 ellenfél ellen .. -
#9 ???
A cikkből copyztam ki, mi az, hogy az a lényege? -
#8 a Stunt-nak az a lényege. Hány éves vagy fiam? :)
sztem, akkor is jó játék lesz, de sztem ezen kár vitatkozni mert még arrébb van a megjelenés... -
Akuma #7 Szép! Már általánosnak vehető, hogy remek grafikás autók vannak a játékokban, de a környezetre nem igazán koncentrálnak sajna... Ha olyan frankó lenne a környezet, mint az autó... Ismétlem magam "frankó" lenne... -
#6 Stunt: pontokat kapunk az ugrásokért, csúszásokért, pördülésekért - egy autós játékban ki a fene akar pörögni meg ilyeneket? Volt 2-3 éve egy EA játék, abban voltak ilyen pörgős csúsztatós autók, a nevére már nem emléxem, de jó kis game volt. A Need for speed is adott pontokat az ugratásokra...
Wrecking: gyűrd le az ellenfeleket, mielőtt ők gyűrnek össze téged. - Destruction Derby, 6 éve jelent meg az első. Ez most autós játék vagy dodgem?
Racing: egyszerűen hangzik, versenyezni kell a megadott pályán, a leggyorsabb győz. - Ilyenből van 1000. És csak szimulátorral van értelme. Ez meg nem az, elég nyilvánvaló.
Knock Out: megint csak need for speed a elgismertebb, ahol ilyen van.
Speed Bomb: ha túl lassan mész, akkor a járműved felrobban. - arcade farokság.
Capture The Flag: ez most autós game vagy fps?
Test Drive: tesztelhetjük a kocsinkat a kiválasztott pályán. - Ez az, ezért megv.. lemásolom! Imádok egyedül körözgetni a kiválasztot pályán!
Egyedül a grafika jó valamennyire, bár a PC-sek 90%-nak ez a lényeg, ettől jó a játék, hogy belül üres az nem érdekel senkit. -
#5 nem így van, de ha úgyis lenne, engem spec az érdekel, hogy jó gém legyen...
ha jó gém lesz akkor engem nem érdekel, hogy miből áll.
Igazam van vagy igazam van? -
rolika #4 az aláírásodban szereplő gép talán elég lesz a futtatáshoz... :) -
#3 akkor mesélj mi lopott... -
#2 Ez nagyon uncsi lesz. :( Minden lopás ami benne van. -
3DAY #1 Ez nagyon állat lesz!