Világszerte 35%-kal nőtt az eladott mobiltelefonok száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még felesleges csicsa sincs:
Egy Ericsson GA628-ast használok 6-7 éve... 😊
Két-három havonta elgondolkodom egy új vételén - aztán rájövök, hogy telefonálni ezen is lehet, SMS-t írni ezen gyorsabb, mint az általam ismert újjakon... akkor meg minek? Nem trendi? Kit érdekel? 😊
Egy Ericsson GA628-ast használok 6-7 éve... 😊
Két-három havonta elgondolkodom egy új vételén - aztán rájövök, hogy telefonálni ezen is lehet, SMS-t írni ezen gyorsabb, mint az általam ismert újjakon... akkor meg minek? Nem trendi? Kit érdekel? 😊
Egész érdekes, kissé skizoid vonásokat vélek felfedezni... 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Képzeld el nem tartozom az elitbe mert egy Motorola E398-asom van. De nekem akkor is a nokiak jönek be legjobban.
nekem egy éve van 6610esem és semmi pénzért nem cserélném le. kurva jó mobil. inkább költök gépre mint mobilra.. 😄
http://thenamelessphoto.com/
A többségnek csak eszköz, néhány fölösleges csicsával. Kötelezõ mindig az elitbe tartozni? Te lehetsz a mobilgyártók álma.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nokia Forever
Mára már a telefon is olyan lett mint a számítógép : megveszed és néhány hónap múlva jóformán már ki is dobhatod. Régebben azért ha vettél egy mobilt az évekig az "elit"-ben volt. Hiába változnak az idõk...