Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
- Sóhaj...
- ...tehát elvittem abba a luxus étterembe és minden remekül ment... egészen addig, amíg el nem tévesztettem a számat és fel nem nyomtam egy ropit az orromba.
- A partnerem röhögni kezdett és felszippantott egy olajbogyót. A segítségére ugrottam, de közben elfelejtettem, hogy az abroszt beletûrtem a gatyámba.
- Emiatt felborult a gyertya és lángba borította az abroszt.
- Eztán a lángoló terítõt magam után húzva kersztül rohantam az éttermen, amikor bekapcsolt az automata tûzoltó rendszer.
- Ekkor mindenki elkezdett ordítani és kiugrálni az ablakokon.. a partnerem meg nos..
- Tudod, hogy néz ki egy bõrig ázott, igazán mérges juhászkutya?
- Az elsõ randik mindig olyan kellemetlenek.
- Semmi sem történik.
- Végre sikerült megfékeznem a lángokat a zoknis fiókomban.
- Úgy értem, a szokásoson kívül.
- *Jon Arbuckle - A tettek embere*
- *...a nemzetközi izompacsirták egyesületének tagja...*
- *...a férfihormon reklámarca...*
- *...a legvadabb szíveket is képes megszelídíteni!*
- Jáááááááá!
- Még egy "hogy-süllyedhettem-idáig" álom?
- Nos?
- Az a tábla a képzelet szüleménye. Bármilyen hasonlóság közte és köztem csupán a véletlen mûve.
- Böfögni készülök.
- Böff.
- Böfögtem.
- Nincs valami sok dolgod, ugye Garfield?
- Most már hivatalosan is unatkozom.
- Hivatalosan?
- Papírom van róla.
- Király!
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
ez egy rohadtul szánalms strip, szerintem, de ezt mindenki döntse el maga..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Mit szólnál egy jó kis sétához?
- Tudod mennyire útálom ezt a nézést..
- Tudod mennyire útálom a jó kis sétákat..
----
to relaks: egyértelmû, de bocsi, sztem a macskát nekik jobb<#vigyor>#vigyor>
- Bocsi fiúk, de elfogyott a kávé.
- Micsoda?
- Várjunk csak! Szerencsétek van. Most jut eszembe...
- A legutóbbi fickó kilötyögtette.
- Asszem mindjárt rosszul leszek.
- Jaj ne! Az egerek belemásztak a müzlisdobozba!
- Ennek véget kell vetni! Ideje tenni valamit!
- Macskát nekik!
- Garfield, ezt nem fogod elhinni! Épp egy tortát vásároltam a pékségben, amikor három gorilla jelmezbe öltözött törpe berontott, lövöldöztek, majd elrohantak a pénztárgéppel.
- Hûha!
- Gyerünk Jon. Halljam a részleteket!
- Csokis vagy vaníliás máz volt rajta?
-Hogy mije van a maguk éttermének öt óra után?
-Öltözködési elõírás?
-Tyû, remélem Liznek van zakója és nyakkendõje.
.Tényleg többször kellene kimozdulnod.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Jon odavan randizni Lizzel.
- Szóval most miénk a terep.
- Csak én, a sütik meg a távirányító.
------
to W B: szerinted, hogy mérik meg egy állat lázát? hónalj+száj kilõve. most találgass..<#vigyor>#vigyor>
melyik képen látod, hogy garfieldnak lenne heréje? egyiken se
naugye
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Megnézettem az állatorvossal, hogy nincs-e Garfieldnak láza.
- Az egészség fontos.
- A büszkeségem is az!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Dorongról annyit még, hogy az is alkalmas hangkeltésre, fõleg ha jól odavágnak vele... ;] (és most nem a via_mala féle megfelelõjére gondolok)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lényeg, hogy a Garfield topik kezd átalakulni Magyar Autentikus hangszerek topikká😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A dorong az, khmmm egészen más... lányok is vannak itt, úgyhogy ne részletezzük.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
http://www.kshs.org/store/image.php?productid=16299
http://www.washburn.edu/cas/art/cyoho/archive/Events/Ritchie/juiceharp.jpg
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Juice Harp: az a szájpengetõ 😉

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
rákerestem a googlen: "The Juice Harp is played by holding the instrument between the teeth and or lips. You then pluck the metal reed with your finger. This simple instrument gives you an amazing range of tones and pitches just by varying your mouth shape and degree of plucking."
ma is tanultam vmi újat<#idiota>#idiota>
"Can he stroll?"t itt én - "Vándorol is?" nek mondanám^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tud kószálni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"The trees move. Do you not see it?"
Talán a legegyszerûbb magyarázat, ha rákeresel gugli képkeresõjével a "harp" és a "Snoopy" együttes kifejezésre. Utóbbi, az a "sznupi" igen, akire elsõre gondolsz. ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- ...és miközben a partnerem és én vacsorázunk, oda tudnák küldeni az asztalunkhoz a (vándor)hegedûsüket?
- Ma szabadnapos?
- A mosogatósuk elektromos hárfán játszik.
- Oda tud menni?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
zzzZzzzZzzzZzzzZzzz