Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Kedves fiam! Kellemes ünnepeket kívánunk neked innen a farmról. Sok minden történt errefelé...
- A kancának csikója született, a koca lefialt, a csirke meg agyvérzést kapott...
- ...azonban nagyon finom volt.
- Kezdem megkedvelni ezeket az otthoni leveleket.
- A mikulás nem hülye, ugye tudod?
- Kétszer is meggondolnám, hogy elküldjem-e neki ezt a levelet, amelyben részletezed, hogy milyen jó is voltál ebben az évben!
- Lehet, hogy a Nobel békedíj megnyerésérõl szóló részt ki kéne húznom.
- Tényleg? Hagy gratuláljak!
- A sütés-fõzés a karácsonyi hagyományok közé tartozik.
- Van itt karácsonyi süti, torta, pite, karamella, cukorka...
- Mi történt veled?
- Hagyományt õrzök.
- Hé te! Csak egy botnyalóka jár!
- Adod vissza azokat! Hé! Aú! Ne karmolj!
- Aúú! Jááá! Szedjék le rólam! Szedjék le rólam!
- *Fényképezkedj a mikulással*

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Én is rengeteg képsor ismerek fel, amit régebben újságokban láttam és meglepõdök néha, hogy mi az eredeti szöveg (pl: egyik képsorba egy rovart üldöz Garf azzal, hogy "gyilkos méh", szétbonja a lakást, lecsapja, Jon szemügyre veszi és azt mondja: ez egy légy. A eredetiben meg asszem: It's a midge (muslica))
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Utolsó kép: De mi a helyzet ezzel az "évente egyszer" dologgal? (vagy ilyesmi)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
régebben ilyet olvastam, hogy: Ennek semmi sem jó.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Garfield, miért nem kelsz fel és csinálsz valamit!?
-VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-Ezt soha többet ne csináld!
-Én gyõztem!
Ide még kell valami!
Nagyon vicces!
A tévedések elkerülése végett: Nem igaz, jogy én kedvelem a karácsonyt!
Én imádom a karácsonyt!!
De miért van ez az "egyszer egy évben" dolog!?
- Tényleg ilyen nagy lenne az orrom?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
valószínüleg Mikuláskor nem gáz alkoholt inni.. vagy annyit ihatnak, amennyi beléjük fér, vagy ha tojlikört isznak, akkor Miluás van és az jó, vagy.. nem tudom, nem vagyok angol 😊
[/spam]™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Mikulássapkában mindig jobban esik a tojáslikõr.
[ hát nem fetrengek a padlón a röhögéstõl:S ]
Respekt
emléxem van olyan garfield h Jon számiolni akarja mennyi kalóriát eszik Garfield de felrobban a számológhgépe 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
..bípbíp..
-Mit csinálsz?
.Elküldöm SMS-ben a télapónak a listámat
<KÜLD>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ubul jól néz ki kalapban <#gonosz1>#gonosz1>
KoЯn
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Nézd Garfield.. Sütöttem mézeskalács emberkéket!
-Hát nem helyesek!
-Aha..
-Túl helyesek az élethez.
" Nem csomagolhatnánk be inkább a csivaváját ? "
<#vigyor2>#vigyor2>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár