Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logóba: - Böff
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- ...és a macska evett, és evett, és evett...
- és evett, és evett...
- Míg végül nem maradt mit enni.
- Útálom a szomorú befejezéseket.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Ma az égvilágon semmi sem történt.
- Mindenki csak tévézett.
- Részletek 11-kor.
- Oh..a csupa irónia csatorna.
- Egyikünk ebben a szobában volt az megölte Mr.Thompsont, és ez a valaki pedig nem más mint...
- Oh..csak egy kérdést. Igen nos, az a csákány az öné?
- Öh..ez felmentõ tényezõ?
- Pedig nézhettem volna azt is, ahogy száradnak Jon zoknijai.
(öh, ebben nem vagyok biztos. egyéb ötlet?)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- Jobban nézne ki ez a szoba kevesebb macskaszõrrel.
- Nincs itt macskaszõr, kivéve azt, ami rajtam van.
- Hé!
Talán ez a legjobb: "Ugyan, ma van a születésnapja."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kámmooooonnnn!!! <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez olyan kislányos, naaaa papa légyszi stílusú akart lennie, jobb nem jutott az eszembe.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ÁÁÁ, egér!
Naaaa, ma van a szülinapja.
Aki nem érti, az már tényleg retardált... már bocs!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Unalmas, kötekedõ, követelõzõ megjegyzések jelzés nélkül törölve lesznek.
Elõször is a grizzly az grizzlimedve.
A Yukon folyó Alaszkában, meg helynév, ugyanott.
A történet játszódhatna a Sarkkörön túl, a jegesmedvével, vagy a Kárpátokban egy barnamedvével. Egy amerikainak a dolog kb. ugyanolyan hatású.
Kb:
" Ma este hallgassák meg a 'Grizzlimedvék párzási énekét', Larry elõadásában !"
" Ezt követi a 'Yukoni baleseti sebészeten' címû dal !"
" Ugyancsak Larry elõadásában. "
" Ez is Larryvel !"
Ugye nem kell a poént elmagyaráznom ? -)))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-Ma esti kínálatunk: "Az alaszkai grizzlik párzási énekei, Larryvel."
-Ezt követi "A Yukoni ambulancia..."
-Larryvel...
-"...Larryvel"
így már poénosabb 😊
Nem tudom hogyan jött ki ebbõl "baráti telefon"... <#idiota>#idiota>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
-Ma esti mûsoraink: "Az alaszkai grizzly baráti telefonjai, Larryvel"
-utána a "Yukon (nemtudom mi ez, szótárban nem találtam, szt tulajdonnév) szükségszoba"
-Larryvel..
-"Larryvel"
Bár ez szt nem annyira poénos...
DFTBA ಠ_ಠ
*fûrészel**fûrészel*
*fûrészel**fûrészel*
*fûrészel**fûré-
- Upsz
- Apám, remélem vissza lehet varrni
- Garfield, leesett egy gombom... Garfield?
DFTBA ಠ_ಠ