Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Szükségem van egy agyra a mesternek.
- Egy agyra. Szükségem van egy agyra a mesternek.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
[/cserf][/fülünyúl]
- A macskák miért nem játszanak elkapósdit? (vagy vmi hasonló)
- Köhh
*szipp*
- BÖFF
- Túl nagy a méltóságunk
*vakaróz vakaróz*
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Mici a kezében, szája befogva, másik kezében megafon, több mint vészhelyzet...-)
"-Kövesse az utasításainkat!
-A medve már megadta magát !
-Azonnal bújjon ki az ágyából !
-Te aztán nem fogsz felébreszteni ! "
- Figyelem!
- Nálam van a medve!
- Soha nem keltesz fel.
most ezt találtam csak 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Függõágy
-Az egy lánc?
-Egy kicsit híztam, oké?!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Hé
Még 5 percet ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Liz szerint jóképû vagyok
És a vakvezetõ kutyája szerint ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Hé gyere vissza és harcolj teddy macihoz méltóan!
- Miket beszélek?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- Brenda, ismerkedj meg Garfieldal
- Szia Garfield
- Garfield egy malac?
- Õ egy macska
- Ez igazán fájt
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Zöldségzabáló idegenek a világûrbõl!
- Na ez érdekes lesz.
- Vezess a brokkolidhoz.
- Örömmel.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- A mai napom semmittevéssel fog telni.
- Khhmmm
- Amatõr!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

-)))
Minden relatív ! -)