Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
- Garfield, segíts nyakkendõt választani, ma este randim lesz.
- Szerinted ezt a nyuszisat vagyem fel, ami azt sugallja, hogy szeretnivaló vagyok?
- Esetleg ezt a golfosat, ami viselése arról árulkodik, hogy sportos vagyok?
- Vagy netán ezt a nagymacskanyomosat, ami egy igazán vad pasis benyomást kelt?
- Mit szólnál inkább ehhez?
- Csak felcsatolod és szinte ordít róla, hogy "hülye vagyok".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Na ide hallgass te rohadt dög. Immáron hat kerek éve, hogy a bré munkanélküli.
- Rimánkodj, hogy jól süljön el ez a randi, mert különben hazajövök és ráhúzlak a farkamra.
- Igen, megkúrom a saját macskámat, ha esemnytelen estém lesz.
- Így vagy úgy, de ma este elsütöm az ágyút.
- Kurva kanos vagyok, szóval úgy vigyázz te kis köcsög.
- Na...akkor melyik kibaszott nagykendõt vegyem fel a randira?
Tess <#hehe>#hehe>
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
"The trees move. Do you not see it?"
SoF II: C4z0rla
.Mik az utolsó szavaid?
-Tudom hol van a tejkaramella.
.Ügyes.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
-Lenni, vagy nem lenni...
PAFF
-Nem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...ettõl még persze érdekes, és szomorú, tényleg; de ha van képregény, amibe nem gondolnék bele mély filozófiai tartalmakat, az a Garfield. =)
Igazából így belegondolva a képregény inkább szomorú.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
- Te vagy a világon legjobb barátom.
- Feltûnt már milyen kegyetlen egy világban élünk?
- Kezdem belátni...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Gracie Barra
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#felkialtas>#felkialtas>
<#ravasz1>#ravasz1>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
állatorvos- aki gyógyít
állat orvos- szadista orvos 😄
bocs, ha gyenge volt.
Hajrá Magyarország!
amúgy ha nagyobb szöveget írok (szerpjáték oldal stb) akkor azt elõbb Wordbe írom meg aztán másolom ki onnan.