Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Vannak szerencsés emberek. - És van néhány Jon."
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
.Van, aki szerencsés.
-Az ebéd kicsit késni fog.
.És van, aki Jon.
(Néhányan pedig Jon-ok? <#pardon1>#pardon1>)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Z
PAFF
-Z
.Hmmmm, én jobb szeretek elõször lefeküdni, és csak utána elaludni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Mi ez a szag?
.Gõzöm sincs.
.De ha gondolod, megkérdezem jóbarátomat, Hét-hónapos-káposztafej urat.
(Liz még nem takarított ki a hûtõjében?)
.Bezsíroztam, olajat cseréltem és elvittem egy próbakörre.
.Minden rendben!
-Miénk a környék legjobban karbantartott konzervnyitója.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
.Egy forint minden gondolatodért.
-Garfield, gondolkodtam... ha a fülünk a hónaljunkban lenne...
-Fel kellene emelnünk a karunkat, hogy halljuk egymást!
.Száz forint, ha nincs több gondolatod.
(Penny for your thoughts - Min jár az eszed)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-A jövõben ajánlana engem egy barátjának?
-Egy ellenfelemnek esetleg...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
-Üdv.
-Én vagyok az a hatalmas, kövér hagymaszelet amit tegnap este a hamburgerében ett meg.
-És egy vásárlói vélemény kutatást végzek. Úgy gondolja hogy a szolgáltatásaim kielégítõek voltak?
-Elgázosítottál!
-A jövõben barátként tekintene rám?
-Inkább ellenfélként!
-Fontolóra venné-e hogy megegyen mégegyszer?
-Nos?
-WHOOOOO
-Nyiss ablakot!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
1. Ha keményen dolgozol, sikert érhetsz el
2.
3. S míg ezt teszed, kifoszthatom a hûtõdet
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
-Mit vettél az asszonynak valentinnapra, Hank?
-Egy szúnyogcsokrot.
-Hú, az biztos nagyon drága volt!
-Bizony.
-A karomat meg egy lábamat adtam érte.. ..meg még egy lábamat, meg még egyet, meg még egyet, meg még egyet...
(cost an arm and a leg = méregdrága, szó szerinti fordításban 'egy karba és egy lábba került')
jobb ötletem nem volt a fordításra, ezekszerint másnak sem idáig...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Boldog Valentin napont Jon - Boldog Valentin napot Liz
- <#puszi>#puszi>
- <#sniffles>#sniffles> <#sniffles>#sniffles>
Bazinga!
forrás:
spleen (splēn)
n.
1. A large, highly vascular lymphoid organ, lying in the human body to the left of the stomach below the diaphragm, serving to store blood, disintegrate old blood cells, filter foreign substances from the blood, and produce lymphocytes.
2. A homologous organ or tissue in other vertebrates.
3. Obsolete. This organ conceived as the seat of emotions or passions.
4. Ill temper: vent one's spleen.
5. Archaic. Melancholy.
6. Obsolete. A whim; a caprice.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
-Készíteni akartam Liznek egy valentinnapi kártyát...
-De ha beledöglök sem tudok egy papírszívet kivágni!
-Lehet egy másik szervvel kellene próbálkozni
."Tiszta lépembõl szeretlek"
- Nézegetem ezt az állatorvosi kiegészítõket tartalmazó prospektust, hogy mit vegyek Liznek valentin napra.
- Hmmm...
- Szerinted örülne egy elektromos sztetoszkóp melegítõnek?
- Az biztos, hogy én igen.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
1. Mit szeretnél Valentin napra Liz?
2. Tényleg?
3. Engem szeretne! - Látjátok, így kezdõdnek azok a kellemetlen szõrlabdák
Bazinga!
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
- Remek hírek!
- Liz átjön hozzánk valentin napján.
- Idefele jövet kikölcsönöz valami csöpögõs filmet...
- ...én meg készítek forró csokit és együtt megnézzük azt a filmet a díványra huppanva...
- Ja és egy bödön fagyi meg egy rakás zsepi és kéznél lesz!
- Ez mi akar lenni?
- Épp most intek búcsút a büszkeségednek.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
*fúj*
"The trees move. Do you not see it?"