Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
-Csak magadra tudsz gondolni Garfield
-Ez nem igaz!
-Néha arra is gondolok, hogy rám gondolsz!
-Pff
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
.Mindig csak magadra gondolsz Garfield!
.Ez nem igaz!
.Néha azon gondolkodok, hogy vajon te mit gondolsz rólam.
*sóhaj*
(ez jutott róla eszembe: "Enough about me, let's talk about you. What do you think of me?"
)If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.Nem utálod, hogy kóbor macska vagy, Heléna?
...nem neked kell egy kutyával együtt élni?
.Milyen csendes éjszakánk van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
0. A magányos ínyenc újra lecsap.
1. - kop-kop
2. - Ásít.
3. - Menj és játsszál, Pooky. (ez a neve a fordításban is?)
4. Sutty... - Mi a ...
5. - Hé... Várjunk csak egy kicsit... Engem beszögeltek az ágyba!!!
6. - Mi....
7. - Felteszem ez azért van mert gyíkot tettem a cipõdbe.
- Nos, egálban vagyunk.
Azért Jon is megéri a pénzét...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Köszönöm, jólesik a bíztatás. Akkor eddig nem követtem el szarvashibákat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Emlékeztünk, hogyan lehet kinyitni a madárkalitkát?
- Csak azt felejtettük el, hogy a madarak repülhetnek...
- Ez csak egy álom volt...Ez csak egy álom volt...Ez csak egy álom volt...
1 - korog... Morog...
2 - Fánkok!
3 - habzsol, zabál, stb...
4 - Még! Nekem több kell!!!
5 - Mekkora... (tudom, nem pontos de sztem ez így jobb)
6 - Anyúúúúúúúúú!!!
- PUKKAD
7 - Állíts meg! Állíts meg mielõtt újból nasizom!
- Nézzük a reflexeit
- Normális
- Garfield esetében
- Enyém lehet annak a fánknak a fele Garfield?
- Nem!
- Utálom az összecsukható székeket!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
.Na, milyen a házimacska élet Garfield?
.Rettenetes!
.Jon túl sok oregánót tett a lasagnába ma este.
.Nagyon sajnállak, Garfield.
.Egy dzsungel van odabent, Heléna.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
.Garfield te kedvelsz engem, ugye?
.Persze.
.Apropó, a helyemen ülsz.
.Én is kedvellek Garfield.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
.Heléna! De jó veled itt találkozni!
.Mindig az Alfresconál vacsorázok kedd esténként.
.Tényleg?
.Igen, akkor dobják ki a szemetet.
.Remélem mentacukrot is tálalnak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pedig a Garfield és a valós világ-ban simán Arlene-nek mondták de mindegy így is jó.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
F*sza Jon szerkója, fõleg a zokni (csibészesen maxra felhúzva). <#eljen>#eljen>
-Ííj! Nézzétek! Egy undorító öreg hot-dog!
- Bisztos átesett a grill rácson...
-...és ott volt egész télen
- Nem ez a legundorítóbb dolog, amit valaha lát...
- Nem. Ez az!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
.Bármit is teszel...
.TEDD MÉRSÉKLETTEL!
.Köszönetem.