Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Nermál, volt már valaha plasztikai mûtéted?
- Tudsz titkot tartani?
- Igen.
- Látod ezeket a szempillákat?
- Iiiigen???
- Nah, ez valódi
Így sokkal jobb, szerintem.
Bazinga!
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
így is jól jön ki a dolog..... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
- Nermál, volt már valaha plasztikai mûtéted?
- Tudsz titkot tartani?
- Látod ezeket a szempillákat?
- Igen
- Nah, ez valódi
- Iiiigen???
-már megint eltelt egy nap
-miért ne telt volna?
-semmit nem tettünk ellene
DFTBA ಠ_ಠ
- Változásra van szükségünk
- Na ez milyen?
- Micsoda kezdet
- Ez az abrosz még nem elég, valamivel fel kellene dobni mg ezt a helyet
- Telihold van
- Ilyenkor változom át szörnyû vadállattá
- De úgy látom nem vagyok egyedül
- Na gyerünk, csak próbáld meg betenni a mancsod
- Egy újabb nap telt el
- Mért nem kellett volna??
- Mondjuk semmi nem állította meg
- Te vagy Jon randija???
- Töröld meg a lábad egyszer, ha igen és kétszer ha nem
- Unom már Ubulnak a képét nézni
- Király! Most mint egy hörcsög!
ti honnan szeditek?<#falbav>#falbav>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hé, mit nézel hájgombóc ?
Az ebédemet ha nem viselkedsz.
Ha! Olyan macskákat mint te, reggelire megeszek.
Oh, komolyan ?
Bizonyítsd!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én naturalt olvastam eddig 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
És Garfield mit vesz fel? (Hurray for Garfield <#eljen>#eljen>)
*tárcsáz*
- Hello Jon, itt Liz. Nem tudom eldönteni mit viseljek ma este.
- Elõször arra gondoltam, hogy a kék ruhám tökéletes lenne, de aztán rájöttem, hogy a piros topom és szoknyám sokkal jobban nézne ki...
- De nem találom azt a cipõt, ami menne hozzá, így a zöld koktél ruhámat választottam, de annak meg a zipzárja beragadt...
- Úgyhogy felpróbáltam a lila estélyimet, de azon meg van egy nagy szempilla festék folt és szerintem, így a csípõm nagynak látszik
- Úgyhogy visszatérek ahhoz, a ruhához, hacsak nem találok egy szandált vagy nyitott cipõt természetes színben, ami megy a piros topal és szoknyával
- Rajtad mi van?
- Az öltönyöm
- Hurrá a férfiaknak!
(érteni értem csak fordítani nem merrem)
minden 'pályánál' meg van határozva egy par szám, ami azt jelzi, hogy egy átlagos tudású golfozó ennyi ütésbõl be tudja ütni a lyukba a labdát
ha pont ennyi ütésbõl üti be valaki akkor par -t ér el, és 0 pontot kap, ha egyel kevesebb ütésbõl akkor birdie az -1 pont, ha egyel több az bogey +1 pont...és így tovább... és ezek a pontok 'pályánként' összeadódnak
szóval igen, minél kevesebb a pontod, annál jobb 😊
ingyenes golf leckénket láthatták! off vége!
Bazinga!
(tapasztalat)
- Szóval mi van? A barátnõd megvert mini golfban, jobban fõz nálad...és okosabb nálad...
- Szánalmas vagy (Bár lehet, hogy itt többesszámban érti... 😄)
Érdekes, hogy a Daily Desktop Comicon fekete-fehér.... 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Na hogy teljesítettem a 9-es elõtt??
- Még számoljuk
- A telefonomon van számológép
- TÖK MINDEGY!!
Garfield számolta ki???? érdekes 😄