Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hé, mit nézel hájgombóc ?
Az ebédemet ha nem viselkedsz.
Ha! Olyan macskákat mint te, reggelire megeszek.
Oh, komolyan ?
Bizonyítsd!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én naturalt olvastam eddig 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
És Garfield mit vesz fel? (Hurray for Garfield <#eljen>#eljen>)
*tárcsáz*
- Hello Jon, itt Liz. Nem tudom eldönteni mit viseljek ma este.
- Elõször arra gondoltam, hogy a kék ruhám tökéletes lenne, de aztán rájöttem, hogy a piros topom és szoknyám sokkal jobban nézne ki...
- De nem találom azt a cipõt, ami menne hozzá, így a zöld koktél ruhámat választottam, de annak meg a zipzárja beragadt...
- Úgyhogy felpróbáltam a lila estélyimet, de azon meg van egy nagy szempilla festék folt és szerintem, így a csípõm nagynak látszik
- Úgyhogy visszatérek ahhoz, a ruhához, hacsak nem találok egy szandált vagy nyitott cipõt természetes színben, ami megy a piros topal és szoknyával
- Rajtad mi van?
- Az öltönyöm
- Hurrá a férfiaknak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(érteni értem csak fordítani nem merrem)
minden 'pályánál' meg van határozva egy par szám, ami azt jelzi, hogy egy átlagos tudású golfozó ennyi ütésbõl be tudja ütni a lyukba a labdát
ha pont ennyi ütésbõl üti be valaki akkor par -t ér el, és 0 pontot kap, ha egyel kevesebb ütésbõl akkor birdie az -1 pont, ha egyel több az bogey +1 pont...és így tovább... és ezek a pontok 'pályánként' összeadódnak
szóval igen, minél kevesebb a pontod, annál jobb 😊
ingyenes golf leckénket láthatták! off vége!
Bazinga!
(tapasztalat)
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
- Szóval mi van? A barátnõd megvert mini golfban, jobban fõz nálad...és okosabb nálad...
- Szánalmas vagy (Bár lehet, hogy itt többesszámban érti... 😄)
Érdekes, hogy a Daily Desktop Comicon fekete-fehér.... 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Na hogy teljesítettem a 9-es elõtt??
- Még számoljuk
- A telefonomon van számológép
- TÖK MINDEGY!!
Garfield számolta ki???? érdekes 😄
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a szöveg amit mondanak az még el is megy de valahogy a nézések a grimaszok mind garfield és mind john részérõl nem passzolnak...<#shakehead>#shakehead>
(szerintem)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
-Francba! Beleesett a vízbe!
.Pont bele a gipsz óriáskígyó szájába.
*csobb* *csobb* *csobb*
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá!!!!
.Tyû. Megesküdtem volna rá, hogy gipszbõl van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ezt a parkolóból kell megjátszanod
- Hülye oriás nyúl!!
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
-Nos, a minigolfban nyugodtan kell ütni. Ne idegeskedj, csak nyugodtan.
*potty*
-Beesett a lyukba. Az jó?
-Aha
.Ez csak egy játék. Csak egy játék.
-Még soha nem voltam minigolfozni.
-Figyelmeztetlek, hogy profi vagyok.
-"Ász Jonny" - így hívtak... még saját ütõm is van!
-Igaz, nem mostanában volt...
.Amikor még csak ilyen pici dinkácska volt.
(tudom, hogy a nerd nem dinka, de nem jutott jobb az eszembe)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Egyébként meg hány Jon kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
Egy sem, mert úgyis megb4552a az áram
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
*lép lép lép*
*csavar csavar csavar*
*csavar csavar csa-ZZZZZTT*
*PAFF* *csiling* *csiling*
-Ne is mosolyogj!
.Odabent hisztérikusan röhögve gurulok a földön.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"