Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
amióta foga is d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

precision
képregények esetében mióta akadunk fel ilyeneken? 😛

Bazinga!

Halaknak mióta van nyelvük? 😄

Kocsok kis halállat ne mutogasson a zuszonyával mer! ; )

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Dzsini
Nermal! 😄 ezer éve... (ideje volt õt is visszahozni Heléna után)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hé, mit nézel hájgombóc ?
Az ebédemet ha nem viselkedsz.
Ha! Olyan macskákat mint te, reggelire megeszek.
Oh, komolyan ?
Bizonyítsd!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

modellmaker
Ez nagyon szar. :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

LasDen
jah télleg 😄
én naturalt olvastam eddig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
neutral color - semleges szín

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fantos
ha étterembe mennek akkor a pincér álruháját

Mazarex
a férfias egyszerûség

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Lullaby
haha xD

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Azta, jó sok szöveg van benne.
És Garfield mit vesz fel? (Hurray for Garfield <#eljen>)
LasDen

*tárcsáz*
- Hello Jon, itt Liz. Nem tudom eldönteni mit viseljek ma este.

- Elõször arra gondoltam, hogy a kék ruhám tökéletes lenne, de aztán rájöttem, hogy a piros topom és szoknyám sokkal jobban nézne ki...

- De nem találom azt a cipõt, ami menne hozzá, így a zöld koktél ruhámat választottam, de annak meg a zipzárja beragadt...

- Úgyhogy felpróbáltam a lila estélyimet, de azon meg van egy nagy szempilla festék folt és szerintem, így a csípõm nagynak látszik

- Úgyhogy visszatérek ahhoz, a ruhához, hacsak nem találok egy szandált vagy nyitott cipõt természetes színben, ami megy a piros topal és szoknyával

- Rajtad mi van?
- Az öltönyöm
- Hurrá a férfiaknak!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mai képregény xD
(érteni értem csak fordítani nem merrem)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mumpic
Köszi a felviágosítást! :o)

precision
off:
minden 'pályánál' meg van határozva egy par szám, ami azt jelzi, hogy egy átlagos tudású golfozó ennyi ütésbõl be tudja ütni a lyukba a labdát
ha pont ennyi ütésbõl üti be valaki akkor par -t ér el, és 0 pontot kap, ha egyel kevesebb ütésbõl akkor birdie az -1 pont, ha egyel több az bogey +1 pont...és így tovább... és ezek a pontok 'pályánként' összeadódnak
szóval igen, minél kevesebb a pontod, annál jobb 😊

ingyenes golf leckénket láthatták! off vége!

Bazinga!

Mazarex
és a vakondtúrásokat elkerülni...
(tapasztalat)

Lullaby
lényege, hogy minél kevesebb ütésbõl kell beütni a lyukba.

mumpic
A golfban az a jó ha kevés pontod van? Csak mert én még mindig hülye vagyok a golfhoz 😄

LasDen

- Szóval mi van? A barátnõd megvert mini golfban, jobban fõz nálad...és okosabb nálad...

- Szánalmas vagy (Bár lehet, hogy itt többesszámban érti... 😄)

Érdekes, hogy a Daily Desktop Comicon fekete-fehér.... 😄

Fantos
Jon arca 😄

Shiwo
csak úgy megjegyeztem, hogy akik full hülék a golfhoz, azok is értsék 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
én éjtettem mi van ha nekem montad 😄

Shiwo
Jon*

Shiwo
magyarán John baromi béna volt, s csak jó sokadikra lötte be, azért van olyan sok pontszáma, amihez már számológép kell 😊

LasDen

- Na hogy teljesítettem a 9-es elõtt??
- Még számoljuk

- A telefonomon van számológép
- TÖK MINDEGY!!

Garfield számolta ki???? érdekes 😄

Én mostanában olvasok régebbi Garfieldokat (95 ös a legrégebbi) és sokkal jobbak mint a 2008-asok, bár az is igaz, h a 2008 asokbókl az újakat mind ismerem mivel a napi Garfield ból vannak kivéve (érdekes módja a pénzcsinálásnak és mégis sikeres 😄)

LSL
Talán csak annyi a bajunk, hogy régebben könnyebb volt minket megnevettetni egy egyszerû poénnal, mert az újdonság erejével hatott ránk. Mostanra viszont eltelt pár év, és több kellene, mint a megszokott színvonalnál. Inkább mi változtunk, mint a képsorok minõsége...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ez nagyon jó. 😊
Régiek tényleg jobbak, de ezek most ütnek 😊

Hát nemtudom, nekem sem teccenek ezek a golfos részek ...<#wow3>
a szöveg amit mondanak az még el is megy de valahogy a nézések a grimaszok mind garfield és mind john részérõl nem passzolnak...<#shakehead>
(szerintem)
B0B0
A #11561 nagyon ütött 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

CattiBrie
sztem ez tök jó volt 😊)
a 11550-ben levõ meg NAGYON jó volt 😊)

[/spam]&#8482;

Treblakos
csak én találom nagyon gyengének a mostani képsorokat?

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Dzsini

-Francba! Beleesett a vízbe!
.Pont bele a gipsz óriáskígyó szájába.

*csobb* *csobb* *csobb*

-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá!!!!
.Tyû. Megesküdtem volna rá, hogy gipszbõl van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen

- Ezt a parkolóból kell megjátszanod
- Hülye oriás nyúl!!

Mazarex
azé remélem lesz majd esküvõi elõkészületes képsor egy pár, azt elnézegetném amikor garfield befalja a tortát<#finom>

LasDen
nekem az tûnt fel elõször, hogy Garfield is játszik velük 😄

dustmote
Hát, ha visszaolvasol, akkor látod, hogy John azzal henceg, õ a golf bajnok. Örül magának, mert Liz még sosem játszott, így Johnnak lehet egy kis sikerélménye. Ehhez képest Liz elsõre begurítja a labdát. Johnnak persze muszáj mosolyognia....

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

mumpic
Ezt most sajnos én nem értem, de Jon fején elvigyorodtam. 😊

Dzsini

-Nos, a minigolfban nyugodtan kell ütni. Ne idegeskedj, csak nyugodtan.

*potty*

-Beesett a lyukba. Az jó?
-Aha
.Ez csak egy játék. Csak egy játék.

Dzsini

-Még soha nem voltam minigolfozni.
-Figyelmeztetlek, hogy profi vagyok.

-"Ász Jonny" - így hívtak... még saját ütõm is van!

-Igaz, nem mostanában volt...
.Amikor még csak ilyen pici dinkácska volt.

(tudom, hogy a nerd nem dinka, de nem jutott jobb az eszembe)

LSL
ROTFHL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

RelakS
a lol esetén nem jobb fordítás a fetreng a földön? 😄

Egyébként meg hány Jon kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
Egy sem, mert úgyis megb4552a az áram

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mumpic
a negyedik képen *kicsavar kicsavar kicsavar* 😊

Dzsini

*lép lép lép*
*csavar csavar csavar*
*csavar csavar csa-ZZZZZTT*
*PAFF* *csiling* *csiling*
-Ne is mosolyogj!
.Odabent hisztérikusan röhögve gurulok a földön.

RoR zsozso

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

http://www.garfield.com/comics/comics_todays.html

Mazarex
ezeket honnan szeditek?