Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez csak egy álom volt...Ez csak egy álom volt...Ez csak egy álom volt...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
1 - korog... Morog...
2 - Fánkok!
3 - habzsol, zabál, stb...
4 - Még! Nekem több kell!!!
5 - Mekkora... (tudom, nem pontos de sztem ez így jobb)
6 - Anyúúúúúúúúú!!!
- PUKKAD
7 - Állíts meg! Állíts meg mielõtt újból nasizom!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- Nézzük a reflexeit
- Normális
- Garfield esetében
- Enyém lehet annak a fánknak a fele Garfield?
- Nem!
- Utálom az összecsukható székeket!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
.Na, milyen a házimacska élet Garfield?
.Rettenetes!
.Jon túl sok oregánót tett a lasagnába ma este.
.Nagyon sajnállak, Garfield.
.Egy dzsungel van odabent, Heléna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
.Garfield te kedvelsz engem, ugye?
.Persze.
.Apropó, a helyemen ülsz.
.Én is kedvellek Garfield.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
.Heléna! De jó veled itt találkozni!
.Mindig az Alfresconál vacsorázok kedd esténként.
.Tényleg?
.Igen, akkor dobják ki a szemetet.
.Remélem mentacukrot is tálalnak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pedig a Garfield és a valós világ-ban simán Arlene-nek mondták de mindegy így is jó.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
F*sza Jon szerkója, fõleg a zokni (csibészesen maxra felhúzva). <#eljen>#eljen>
-Ííj! Nézzétek! Egy undorító öreg hot-dog!
- Bisztos átesett a grill rácson...
-...és ott volt egész télen
- Nem ez a legundorítóbb dolog, amit valaha lát...
- Nem. Ez az!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
.Bármit is teszel...
.TEDD MÉRSÉKLETTEL!
.Köszönetem.
.Mi a nagy esemény?
.Randi? Esküvõ? Polkaklub-találkozó?
.Hagyjuk.
- Meg kell bocsátanod ... néha meggondolatlanul mondok dolgokat
- Te szánalmas nyávogó zsák
- Épp ilyeneket
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
.Szóval, milyen volt egyetlen százszorszépként felnõni egy gyomos mezõn?
.Nagyon kemény volt.. Minden nap gúnyolódtak.. Úgy hívtak..
.*hüpp* Szépfiú!
.A gonoszok.
és a Peanuts képregény rajzolójának, Charles M. Schulz-nak emlékére kedvenc macskánk is:

Szóval enmtudja valaki hogy kb melyik év melyik hónapjában volt az a képsor amelyikben garfield azt mondja: "A halál az adó és a játékmaci. Erre a háromra mindig számaíthatsz"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Gracie Barra
-Mukodj!!!!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.