Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(érteni értem csak fordítani nem merrem)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
minden 'pályánál' meg van határozva egy par szám, ami azt jelzi, hogy egy átlagos tudású golfozó ennyi ütésbõl be tudja ütni a lyukba a labdát
ha pont ennyi ütésbõl üti be valaki akkor par -t ér el, és 0 pontot kap, ha egyel kevesebb ütésbõl akkor birdie az -1 pont, ha egyel több az bogey +1 pont...és így tovább... és ezek a pontok 'pályánként' összeadódnak
szóval igen, minél kevesebb a pontod, annál jobb 😊
ingyenes golf leckénket láthatták! off vége!
Bazinga!
(tapasztalat)
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
- Szóval mi van? A barátnõd megvert mini golfban, jobban fõz nálad...és okosabb nálad...
- Szánalmas vagy (Bár lehet, hogy itt többesszámban érti... 😄)
Érdekes, hogy a Daily Desktop Comicon fekete-fehér.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Na hogy teljesítettem a 9-es elõtt??
- Még számoljuk
- A telefonomon van számológép
- TÖK MINDEGY!!
Garfield számolta ki???? érdekes 😄
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a szöveg amit mondanak az még el is megy de valahogy a nézések a grimaszok mind garfield és mind john részérõl nem passzolnak...<#shakehead>#shakehead>
(szerintem)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
-Francba! Beleesett a vízbe!
.Pont bele a gipsz óriáskígyó szájába.
*csobb* *csobb* *csobb*
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá!!!!
.Tyû. Megesküdtem volna rá, hogy gipszbõl van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ezt a parkolóból kell megjátszanod
- Hülye oriás nyúl!!
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
-Nos, a minigolfban nyugodtan kell ütni. Ne idegeskedj, csak nyugodtan.
*potty*
-Beesett a lyukba. Az jó?
-Aha
.Ez csak egy játék. Csak egy játék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Még soha nem voltam minigolfozni.
-Figyelmeztetlek, hogy profi vagyok.
-"Ász Jonny" - így hívtak... még saját ütõm is van!
-Igaz, nem mostanában volt...
.Amikor még csak ilyen pici dinkácska volt.
(tudom, hogy a nerd nem dinka, de nem jutott jobb az eszembe)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Egyébként meg hány Jon kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
Egy sem, mert úgyis megb4552a az áram
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
*lép lép lép*
*csavar csavar csavar*
*csavar csavar csa-ZZZZZTT*
*PAFF* *csiling* *csiling*
-Ne is mosolyogj!
.Odabent hisztérikusan röhögve gurulok a földön.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
-Csak magadra tudsz gondolni Garfield
-Ez nem igaz!
-Néha arra is gondolok, hogy rám gondolsz!
-Pff
.Mindig csak magadra gondolsz Garfield!
.Ez nem igaz!
.Néha azon gondolkodok, hogy vajon te mit gondolsz rólam.
*sóhaj*
(ez jutott róla eszembe: "Enough about me, let's talk about you. What do you think of me?"
)If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.Nem utálod, hogy kóbor macska vagy, Heléna?
...nem neked kell egy kutyával együtt élni?
.Milyen csendes éjszakánk van.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
0. A magányos ínyenc újra lecsap.
1. - kop-kop
2. - Ásít.
3. - Menj és játsszál, Pooky. (ez a neve a fordításban is?)
4. Sutty... - Mi a ...
5. - Hé... Várjunk csak egy kicsit... Engem beszögeltek az ágyba!!!
6. - Mi....
7. - Felteszem ez azért van mert gyíkot tettem a cipõdbe.
- Nos, egálban vagyunk.
Azért Jon is megéri a pénzét...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Köszönöm, jólesik a bíztatás. Akkor eddig nem követtem el szarvashibákat.
- Emlékeztünk, hogyan lehet kinyitni a madárkalitkát?
- Csak azt felejtettük el, hogy a madarak repülhetnek...