Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ csak kitalálja.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
"The trees move. Do you not see it?"
*bam* *bam*
-Garfield!
*bam* *bam* *bam*
-Garfield, nyisd ki az ajtót!
-Garfield!! Bevásároltam, tele van a kezem!
-Na végre, már pont ...
-..ideje volt.
.Mmmm, süti!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
-Ne utálj azért, mert cuki vagyok.
-Kezdem unni, hogy állandóan ki kell cserélnem az ajtót.
.Próbáld bevakolni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Azt hiszed, hogy csak te tudsz cuki lenni?
- Nézd meg ezt!
- Ezt hívod te cuki nak?
- Várjál. Kimentem a gyakorlatból
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Képzeld, Garfield! Apu és anyu egy hétre vakációzni mennek, ezért mi fogunk vigyázni a kiscicájukra.
-Íme Nermál.
.Kelts fel egy hét múlva.
.Nem vagy annyira cuki.
.Pfujjj, de. Mégis.
-Oh, köszönöm!
(tekintve, hogy pont ugyanúgy vigyorognak az elsõ képen)
-Garfield, gondolkodtál valaha plasztikai mûtéten?
- Mit kell még ezen szépíteni???
- Ez lenne a legjobb egyenes vonal, amit adnál nekem
- Ez csak egy baleset volt oké?
Ez most szar lett.... 😄 de várom a javítást....faradt vagyok hozzá 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szerintem LasDen-nek jó a fordítása, ha kell hídlezárós tüntetést is szervezek nyomatékosításképp! 😄
//kötekedik picit//
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Nermál, volt már valaha plasztikai mûtéted?
- Tudsz titkot tartani?
- Igen.
- Látod ezeket a szempillákat?
- Iiiigen???
- Nah, ez valódi
Így sokkal jobb, szerintem.
Bazinga!
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
így is jól jön ki a dolog..... 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
- Nermál, volt már valaha plasztikai mûtéted?
- Tudsz titkot tartani?
- Látod ezeket a szempillákat?
- Igen
- Nah, ez valódi
- Iiiigen???
-már megint eltelt egy nap
-miért ne telt volna?
-semmit nem tettünk ellene
DFTBA ಠ_ಠ
- Változásra van szükségünk
- Na ez milyen?
- Micsoda kezdet
- Ez az abrosz még nem elég, valamivel fel kellene dobni mg ezt a helyet
- Telihold van
- Ilyenkor változom át szörnyû vadállattá
- De úgy látom nem vagyok egyedül
- Na gyerünk, csak próbáld meg betenni a mancsod
- Egy újabb nap telt el
- Mért nem kellett volna??
- Mondjuk semmi nem állította meg
- Te vagy Jon randija???
- Töröld meg a lábad egyszer, ha igen és kétszer ha nem
- Unom már Ubulnak a képét nézni
- Király! Most mint egy hörcsög!
ti honnan szeditek?<#falbav>#falbav>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Hé, mit nézel hájgombóc ?
Az ebédemet ha nem viselkedsz.
Ha! Olyan macskákat mint te, reggelire megeszek.
Oh, komolyan ?
Bizonyítsd!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én naturalt olvastam eddig 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
És Garfield mit vesz fel? (Hurray for Garfield <#eljen>#eljen>)
*tárcsáz*
- Hello Jon, itt Liz. Nem tudom eldönteni mit viseljek ma este.
- Elõször arra gondoltam, hogy a kék ruhám tökéletes lenne, de aztán rájöttem, hogy a piros topom és szoknyám sokkal jobban nézne ki...
- De nem találom azt a cipõt, ami menne hozzá, így a zöld koktél ruhámat választottam, de annak meg a zipzárja beragadt...
- Úgyhogy felpróbáltam a lila estélyimet, de azon meg van egy nagy szempilla festék folt és szerintem, így a csípõm nagynak látszik
- Úgyhogy visszatérek ahhoz, a ruhához, hacsak nem találok egy szandált vagy nyitott cipõt természetes színben, ami megy a piros topal és szoknyával
- Rajtad mi van?
- Az öltönyöm
- Hurrá a férfiaknak!