Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Jon nem sejt semmit
- Rohadt zokni bábú
az uccsó sor nagyon hülyén hangzik de jobb nem jutott eszembe 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
-Át a sárkány orrán, a várárok fölött, a kastély alatt, és be a lyukba!
*PAFF*
.Át a sárkány fölött, a lámpák alatt, keresztül a büfépulton, és bele a kövér hölgy csilis hotdogjába.
-VIGYÁÁZZ!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-Szeretem azt gondolni, hogy egyedi vagyok.
.Hidd el Jon, mi mindannyian szeretjük azt gondolni, hogy egyedi vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is láttam már _ott_ (fehér alapon kék csíkok) olyat, hogy items < x sor, de persze nem ellenõrizték, szal a parasztra volt bízva, hogy úgy tesz-e, mint aki nem olvasta.
1x haverral vettünk szeszet & virslit & kenyeret, és egy ilyenbe beállt elénk a paraszt fullos szekérrel (nem 100 ásványvíz, hanem sok külnönbözõ cucc). Elkezdtük név nélkül osztani, hogy "mennyi kocsog van, akik azt csinálják, hogy beállnak...". Vörös volt az orcája, de nem ment arrébb. (Mondjuk akkor már nem üzemelt túl sok pénztár, és tuti csak kint feledték a táblát, de azért hadd tanuljon)
Garfield rulez! : D
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerintem!😊
Hé, Garfield, ismered azt a pénztárat az élelmiszerboltban, ahova csak 10 vagy kevesebb áruval lehet beállni?
(bár az eredetihez képest ez is költ rendesen 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[/spam]™
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Bazinga!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"The trees move. Do you not see it?"
Már nem az, hogy Jon ilyen hülye, hanem a hülye amerikaiaknak ilyen pénztár. 😊
[/spam]™
-Hé Garfield, tudod a boltban van egy külön pénztár a 10 vagy kevesebb árut vásárlóknak?
-Nos, én 12 - számold csak meg - 12 dologgal jutottam át rajta!
.Egy kis lépés egy embernek, egy hatalmas ugrás a dinkaság számára.
-Hosszú ideje vagyunk együtt Garfield.
.Hosszú ideje.
-Emlékszel a régi szép napokra?
.Én nem így nevezném azokat.
-Emlékszel, mikor kelbimbó szorult a köldökömbe?
.Azok a régi hülye napok.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
-Jon, azt hiszem itt az ideje, hogy újragondoljuk a ruhatáradat.
-Igen?
-Gyerünk, elõször is átnézzük a ruhásszekrényt.
-Hmm.. lássuk csak... hát, ennek mennie kell, oh.. fúj, ennek is...
-De szeretem azt az inget!
-És ennek is, és ennek is, és ennek is, és ennek is, és... EZ MEG MI?
-Az?
-JÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ!!!!
.Szegényke...
.Megtalálta Jon púderkék poliészter bulizós zakóját.
-Még mindig jó rám!
-Az egyik legjobb dolog a farmban a természet!
-Mindenhol ott van!
.Például a talpad alatt.
Bár Doki bátyó is eléggé az öregére ütött. 😊
Jon még csak észben ütött rá. 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
-Esõ lesz.
-Ja.
-Ja.
-Ja.
-Ja, ja.
-Ja, ja, ja.
.És még azt mondják a beszélgetés mûvészete halott.
Nekem az Elkészülni vigyázz hamm van meg, meg a nyaralós (azt birom is)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
szal kb ennyi hogy: "Gyerekek, az emberek a farmról szerzik a kaját"
Bazinga!
KoЯn
Max az elsõ lenne olyan h "Gyerekek, a farm az a hely ahonnan a kaját szerezzük".
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
.Srácok! A farmok azok a helyek, ahonnan a jó ételeket származtatjuk.
.Gabona(pehely), gyümölcs, zöldségek...
.Elnézést, uram, merre találom a tejszínhab-fákat?
(származtatás nem a legmegfelelõbb szó erre, de szó szerinti fordításban más lenne a jelentése)
KoЯn
.Te mi vagy?
-Csirke.
.Peeeersze...
.Ha csirke vagy, hol a prézli?
(vagy panírozás, csak az nem hangzik olyan jól ("hol a panír?" 😄 ))
Oké, észkombájn, kezdjük újra...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy tényleg jó lett a szóvicc fordítása😊
Gracie Barra