Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
jobb lett volna a 3. X-re valami nagyobb durranás. Pl az összes eddigi szereplõ kívánt volna neki HBD-t

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

CattiBrie
nem, mer Ubul nyáladzik és folyamatosan oltja el a gyertyákat 😊)

[/spam]™

Treblakos
akkora lángon már szalonnát lehetne sütni 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Dzsini

.A negatív oldalon ott a memória és hajvesztés, az orr és fülszõrzet, májfoltok, ráncok, ízületi fájdalom és lötyögõs bõr.
.A pozitívon: torta.
.Nincs vita.
-BOLDOG SZÜLINAPOT!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vizes
Mekkora genyó ez az egér!!

<#taps>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dzsini

.Holnap van a születésnapom...
.idén a koromhoz illõen fogom megünnepelni.
-Szuper!
-Imádom a zenélõ kerekesszékeket!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem értem <#idiota>
Dzsini

-Közeledik Garfield születésnapja.
.Ajándékok, ajándékok, és még több ajándék!
-Mit vennél annak a macskának, aki mindent akar?

icepick16
ez jóóóóó 😊

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Dzsini

-Már csak három nap...
-és egy évvel öregebb leszel.
.Mondod te!

Imisz
írtam*

Dzsini

.Egyre nehezebb így öregedve.

(gyk.: szemüveget vesz fel, mert már nem lát jól, elmérte a távolságot)

Imisz
amúgy igazatok van, nagyon jó az is oda, de nemrég voltam boltban és beleolvastam... hát ott úgy volt ahogy én mindtam.
Na mindegy.

Fantos
Dzsinié vicce és ez a lényeg 😊

Bucser
Szerintem a lenti fordítás szó szerintiben is megállja a helyét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
a kind nem tulajdonságot jelent
tulajdonság inkább az attribute, a property vagy a quality

Bazinga!

Fantos
Garfield korábban is ki tudot így nyûjtozni de akkor minek keletek a gumikezek?

LasDen
szózerint úgy lenne, de Dzsini fordítása sztem most jobban illik oda 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Imisz
.Van másik tulajdonsága is?
Legalábbis szerintem...

Dzsini

-Gondolkodtál már azon, hogy milyen szülinapi tortát szeretnél?

-Azon kívül, hogy "nagy".
.Van másféle is? <#wow2>

Fantos
Ubul jó kondiban van hisz mindíg fut egy kicsit alvás elött körbe körbe

B0B0
Nem mintha Ubul fiatalabb lenne 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Dzsini

.Nem vagyok öreg!

Count Adyn
-Ideje beruházni egy Norbi videókazira 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lullaby
jó nagy egér

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

LasDen

- Újabb születésnap...lehet itt lenne az ideje elgondolkoznom a jövõmön

- Ideje lenne néhány célt kitûznöm magam elé...

- Itt az idõ a rosszkedvett félretenni (sztem ez így nem jó 😄)
- Szóval ezért esznek a macskák egeret

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini

.Hé, tata!
.Úgy hallottam a szülinapi tortádhoz füstjelzõ is jár!
-Az a pók mintha röhögne.
.Adj egy létrát és egy ütõt.

Treblakos
BSZN!

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

az enyém meg azelõtt kilenc nappal vagyis ma
LasDen
isten ments, hogy 30 éves legyek 😄
11 évvel késõbb születtem mint õ 😄

CattiBrie
Te is ilyen öreg vagy? 😊

[/spam]&#8482;

LasDen
Garfield szülinapja az enyém után van pont 1 nappal 😄 <#hehe><#beka2><#beka2><#beka2>

Dzsini

-Ne hagyd, hogy ez a szülinap dolog lelombozzon Gardfield.
-Tulajdonképpen az életkorod csak egy szám nem?
-Egy jóóó nagy szám.
.A füleim amúgy még mûködnek.

Dzsini

-Úgyvan, közeledik a szülinapod, a naptárak nem hazudnak.

-Gondolkodtál már rajta, hogy mit kérsz?
.Igen...

.De várjunk csak! Még nem találták fel az idõgépet ugye?!

RelakS
Na, akkor hadd írom át, mert fáj egy kicsit 😄

#1:
#2: Igazán kötõdsz Garfieldhoz, igaz?
#3: Már elég hosszú ideje együtt vagyunk.
#4: Épp mint egy õreg házaspár.
#5: -.- -.-
#6: -Hoszúúúúúúúúú ideje.
-És ez mit akar jelenteni?! *csap!*
#7: Asszem, megnézem a sltet.
-El akarok válni!
-Enyém a hûtõ!

Az az egy hosszú ideje több mondatban is :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az a hossszú vajon mire utal ? <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jonz
Mai:

1.-
2.Te igazán megszeretted Garfieldot,ugye?
3.Már egy hosszú ideje együtt vagyunk.
4.Épp mint egy öreg házaspár.
5.-
6.Egy hosssszúúúúú ideje.-És mi az állitólagos gondolatod?!
7.Azt gondolom, hogy ellenõrizni kéne a sültet.-Válni akarok!-A hûtõszekrényt akarom!

Nem tudtam rendes fordítást írni mert nagyon nehéz volt.

De várom a helyes fodítást mert ez így eléggé rossz. :\

wolf magic
lol

Dzsini

.A következõ számomat a bálványomnak ajánlanám.

**

.Nyilvánvalóan a bálványom nem játszik a trombitán.

ivan924
Jujj de durva Garfield feje... brutál, egyenesen ijesztõ. Annyi év után... most derült ki számomra, hogy egy "hárpia, házisárkány" :-)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Dzsini

-Garfield gyere, nézd csak meg!

-Nem nagyon hatnak meg a napkelték mi?

nagyon nagy 😄

Dzsini

-Ez aztán sok kolbász.
.Csak hogy visszataláljak a henteshez.

LasDen
vótmá, csak nem ezzel a szöveggel 😞

precision
legyen 😊

Bazinga!

B0B0
Az éles kanyar nem az erõsségük (magyarítva) 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

precision

1. Kutyák...
2.
3. Nem igazán jók hirtelen megfordulásokban

Bazinga!

Dzsini

-Õ Larry... Itt lesz gyakornok nyáron.
-Mizu hapsikám?

*PAFF*

-AU! Ez fájt!
-Még fiatal, majd belejön.
.Tûnjetek el.

Mazarex
ügyes...

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Dzsini

*VÍZ $20*
-Senki nem fog ennyit fizetni.
.Egy pohár só ingyen?