Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1.
2. Remélem nem terveztek különleges különleges partit a születésnapomra
3. Különleges?
4.
5.
6. Semmi sem túl különleges a mi Jonunknak!
Megnéztem a fancy jelentését... hát a többivel se hangzana jobban a fordítás 😄
Bazinga!
a kávés dolgok lennének még a jók , azok úgy is régen voltak már.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
1. A nagy szõrös pók megérkezett!
2.
3. Felismerem a parókát ha látok egyet! - A francba!
Bazinga!
- Minden jól megy a világomban
*tapos tapos tapos*
- Kivéve az egész macska-a-cipõben dolgot.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
(Megj.: Mi van, Garfield új neve Uri Geller lett? )<#idiota>#idiota>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-A következõ dalt pedig...
-...Liznek küldi
-...a barátja Jon, teljes szívébõl.
-Tehát Liz, ez a dal neked szól! A dal címe:
-"Te vagy az én édes-bédes bandzsa kedvesem, akitõl az 'umm' van az 'umm-pa-pá'-ban"
-Ez Liz lesz, hogy elmondja mennyire szereti a dalt!
.Fõleg a szájharmonika szólót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Z
-Kelj fel!
-Azt már tegnap megcsináltam nem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Nem tudok aludni
- Csak forgolódtam egész délután
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Két nap, és annyit se mozogtál mint a szemhéjad
- Csak egy kis akaraterõ kell
- Ellenkezõleg
- A mozgáshoz kell akaraterõ
- Harmadik nap és még mindig nem mozdultál meg. Nem félsz, hogy veszítesz a tartásodból?
- Bocs, hülye kérdés.
- Épp mondani akartam
-Felteszem egész nap itt akarsz punnyadni, igaz?
-Felteszem nem lesz semmi testmozgás, igaz?
-Felteszem eszed ágában sincs kimenni a friss levegõre, igaz?!
-Felteszem te sem látsz kerekeket az ágyam oldalán, igaz?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Azt hiszem nem pihenek eleget
Ne aggódj!
Behozom a lemaradásod.
Tudom h nem szószerint, de így értelmes, sztem
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
hülye szar lefordíthatatlan szöveg 😄
- Jon nem sejt semmit
- Rohadt zokni bábú
az uccsó sor nagyon hülyén hangzik de jobb nem jutott eszembe 😄
DFTBA ಠ_ಠ
-Át a sárkány orrán, a várárok fölött, a kastély alatt, és be a lyukba!
*PAFF*
.Át a sárkány fölött, a lámpák alatt, keresztül a büfépulton, és bele a kövér hölgy csilis hotdogjába.
-VIGYÁÁZZ!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-Szeretem azt gondolni, hogy egyedi vagyok.
.Hidd el Jon, mi mindannyian szeretjük azt gondolni, hogy egyedi vagy.
Én is láttam már _ott_ (fehér alapon kék csíkok) olyat, hogy items < x sor, de persze nem ellenõrizték, szal a parasztra volt bízva, hogy úgy tesz-e, mint aki nem olvasta.
1x haverral vettünk szeszet & virslit & kenyeret, és egy ilyenbe beállt elénk a paraszt fullos szekérrel (nem 100 ásványvíz, hanem sok külnönbözõ cucc). Elkezdtük név nélkül osztani, hogy "mennyi kocsog van, akik azt csinálják, hogy beállnak...". Vörös volt az orcája, de nem ment arrébb. (Mondjuk akkor már nem üzemelt túl sok pénztár, és tuti csak kint feledték a táblát, de azért hadd tanuljon)
Garfield rulez! : D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerintem!😊
Hé, Garfield, ismered azt a pénztárat az élelmiszerboltban, ahova csak 10 vagy kevesebb áruval lehet beállni?
(bár az eredetihez képest ez is költ rendesen 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE