Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
már majdnem beszóltam h vótmá, mert annak idején én szúrtam be, de aztán megtaláltam h te voltál az aki lefordította <#hawaii><#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

XD
nothes

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

gergely1991
😄DDDDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lol
Kicsikiraly
Szalámi?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Facebook?

vizes
Efreet? <#ravasz1>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

FalseHeLL
dzsini már fél-isten itten <#worship>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Freddycom
Ja értelek.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dzsini
Egy moderátor közeli ismerõsöm 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Freddycom
Mi az, h javítottad? 😄
Milyen rangod van neked?

Dzsini
Valóban, köszönöm. Javítottam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
be lehet* <#whatever>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini

-Hát, így is be lehet tömni egy lyukat.

Dzsini

-E mögött a fa mögött bõségesen el tudok bújni.

-Elõbb-utóbb.

looooooooooooooáál
nothes

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

ollie
deszemét XD

<#nevetes1><#nevetes1>
Molnibalage
Empátiából csillagos ötös. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

:ASDASDASD
Vitez77

- Attól félek talán nem vagyok elég jó Liznek

- HA ha ha! Ne viccelj, Jon!

- ""TALÁN" ?!

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

😄DDDDDDDDDDD
XDDDDDDDD
Dzsini

-Hideg van itt.
-Kötnél belõlem egy pulóvert?
-Hahaha!<#nevetes1>
-Hehe. Jó poén.<#sniffles>

Dzsini
hajrá

Mazarex
vmi kép kéne lassan a feketeség helyére, vmi husvéti téma?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

hehe, úgy látszik nem is baj 😄
Casillas

- Az izgalom fokozódik.
- ...
- Széééép lassssan.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

biomage
kimaradt a tegnapi 😞

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Freddycom

- Egy nap a világ hálás lesz nekem, hogy feltaláltam a szivacscipõt.

Kicsikiraly
de mi a baj vele? 😞 közösségépítõ

DFTBA &#3232;_&#3232;

FalseHeLL

-Bulizzunk!
-Hu-húú!
-Még mindig itt vagy?
-Bocsáss meg, hogy ilyen idegesítõ vagyok.

Dzsini

-A tavasz elsõ vörösbegye kicsit korán érkezett.

CattiBrie
Ez rémlik, mintha ilyesmit én fogalmaztam volna. :-)

De ha így van, akkor azt is jelenti, hogy Casillas nincs egyedül. 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini
Ha igen, akkor sem azt jelenti, hogy azt kötelezõ mindenáron kihasználni <#ejnye1>

(amúgy valami olyasmi volt, hogy már a harmadik a brakerrel együtt lesz törölve)

Daell Drow
En ugy emlekszem olyasmi is volt hogy max 3 ilyen es 1 combo breeaker volt megengedve.
Dzsini
Régebben a fejlécbe ki volt írva, hogy az ilyesmiket törölni fogja a házigazda, ha nem kapcsolódik hozzá képregény+fordítás. Akkor egy idõre sikerült leszokni róla, de úgy látszik nehéz dolog emlékezni ilyesmire...

Casillas
akkor csak szerintem nem vicces hogy minden képregény után ezt csináljátok?...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

😄
ollie
😄

Dzsini

-Hideg pizza és narancslé.
-Sírni tudnék.
-Ez a legfinomabb reggeli, amit valaha készített.

Grr1234
Hehe, ha ez így lenne benne a Bli... az újságban. 😄

nem 100% és nem is illõ, de
há' baaazmeee'

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

LSL
Nem fizetem ki mert tüntetõleg beleköpött a szakács, pedig csak 5X hívtam fel, hogy ne úgy csinálja.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ja! Meg "Ne spórold le róla a feltétet csak azért, mert elvitelre lesz!" 😊
A számítógépes képsorok jók szoktak lenni, remélem lesz most még belõle egy pár!
Jó lenne tényleg. Legalább a helyi pizzériában tudnék szólni a szakácsnak, hogy "Hé, nem kellene megégetni a pizzámat, és az sem lenne baj, ha nem lenne olyan száraz!"

Dzsini
nagyon remélem, hogy valós szolgáltatásként is létezik - ha nincs, sürgõsen be lehetne pótolni (nem áll semmibõl egy webkamerát beállítani egy sütödébe) 😊