Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
nagyon remélem, hogy valós szolgáltatásként is létezik - ha nincs, sürgõsen be lehetne pótolni (nem áll semmibõl egy webkamerát beállítani egy sütödébe) 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

- Hát te meg mit nézel a számítógépen?

- Ez az, amit rendeltünk?
- Aha.

- Pizza kamera.

😄D😄:
Dzsini

-Pepperonis, extra hagymával... mennyi hagyma legyen?
-WAAAAAAAHHHHH!!<#rinya>
-Sírós legyen.
-Mint egy kisbaba éjszakai etetéskor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ivan924
Ott a pont! 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

CattiBrie
- Jah.

[/spam]&#8482;

ivan924
Arckifejezésbõl és a feltételezett hangzásból gondolva szerintem lehetne: Ja! (Hát ja!)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Nekem így elsõre a bizony szóból eredeztetett "Biza!" szó jutott eszembe (pl.: Azt biza!), ez talán még illik is az arckifejezéshez.
Ha eszembe jut jobb megírom!
Dzsini
Azt írtam elõször, hogy "Hát hogyne!" - csak ez nem illik az arckifejezéshez.

Freddycom
Az urbánus diktionária mondja, h mit jelent, bár télleg nem lefordítható, max odaírod, h mit akar kifejezni.

Duh

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dzsini

-Szeretnénk csípõs paprikát a pizzánkra?

-(lefordíthatatlan hang 😊 )

Nagyon tetszik a Te változatod!
Dzsini
Jó kérdés, nem jut eszembe frappánsabb megoldás, a tiéd tetszik, ennyi átköltés belefér.

esetleg úgy, hogy "Azt mondja le lehet vele burkolni a kocsifeljárót" - "Csak lehet?"

- Sûrû a szósz a pizzájukon?

- Szóval TÉNYLEG sûrû?

- Azt mondja leburkolhatnánk vele a kocsifeljárónkat!
- LEHET róla szó?

(Jobb magyar változat nem jutott eszembe, maximum a "És MEGTESSZÜK?")
CattiBrie
igen, pont ez az arc 😄

- <#sniffles> <#sniffles>
- <#wow2> <#vigyor3>
- <#sniffles> <#vigyor3>

[/spam]&#8482;

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

- Szerinted rendeljünk egy pizzát?

- Hát ez eléggé buta kérdés volt.
- A-a-aaa. Olyan nincs, hogy buta kérdés.

a másnaposság csodákra képes 😄
CattiBrie
csipát? .)

[/spam]&#8482;

LasDen
tényleg....nemtom mi a faszt láttam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CattiBrie
- Inkább légy disznó.

[/spam]&#8482;

LasDen

- Huh

- Liz azt mondja nem osztom meg vele az érzéseim

- Azt mondja ez fontos egy kapcsolatban

- Lehet egy érzéketlen disznó vagyok

- Lehet, hogy dolgoznom kéne ezen

- Szeretlek, tesó
- Szívd vissza a disznót...tesó

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PrasCo
Nna, Jon, egy hétig nincs szeksz'... <#eplus2>
banok
miért te jó vicceket mondasz? <#mf2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem most, hanem holnap ;D
Narxis
HAHa, most Jon megkapja a magáét... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini

-Tudod Garfield, lehet, hogy Liz az igazi.
-Igaz, néha béna vicceket mond, és az orrlyukai remegnek amikor mérges, de ettõl még lehet az igazi.
-Ez az igazi épp a hátad mögött áll nagyszájú, és remegnek az orrlyukai.

CattiBrie
Ami érzékelteti, hogy csipognak a fák, rügyeznek a madarak.. 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini
Elkeveredett - ha megvan valakinek újra fel kellene tölteni gondolom, ha nincs, akkor újat gyártani.

Tavaszváró fejléc esetleg? Karácsonykor szerintem jól sikerült a dolog, most is lehetne...

CattiBrie
Mi történt a fejléccel? Éjszaka van? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"padawanok" 😄

[/spam]&#8482;

Dzsini

- Ez én vagyok a sakk-klubban.
- Ez én vagyok a latin-klubban.
- Ez én vagyok a tudományos klubban.
- Ez én vagyok a matematika klubban.
- Ez én vagyok facérként a gólyabálon.
- Micsoda meglepetés.

stag: A man, attending a formal social function without a date. (My brother went stag to prom because he couldn't find a date.) - magányosan, pár nélkül megjelenõ személy egy közösségi eseményen.

go figure: a remark made to something said that is typical or falls under Murphy's Law. - olyan kommentár, amely a tipikus eset egy leírását követi.

Köszi mindkettõtöknek!

Dzsini
lent rákeresve a "macskát" szóra: 2010 november 18: 17139-es hozzászólás

PrasCo
Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy melyik év/hónap/nap az a képsor, aminek az utolsó részén Garfield azt mondja, hogy 'Nobody owns a cat' (azt hiszem legalábbis, hogy így van)? Angol órára vinném be a padawanokank, és nem találom.

Dzsini

-Kedves Kérdezz egy kutyától!
-"Igaz az, hogy megvesztegetéssel lettél az ember legjobb barátja?" Aláírás: egy melletted ülõ macska.
-Nézzétek csak: megtartotta a nyugtát.

Narxis
<#bee1>

jazzy
Dugd be bogárral az jobban szigetel
Narxis
pfej<#vomit>

Nem kellett volna beraknod a bogárról a képet, mostantól csak füldugóval alszok. 😄

Dzsini

-Viszket a fülem, Garfield.
-Lehet, hogy belemászott egy kis bogár!
-És megeszi az agyamat!!!
-Szegény, biztos éhen fog halni.

(angolul a fülbemászó neve earwig, 'fülbogár' és ugyanúgy megvan a hiedelem vele kapcsolatban)

Dzsini

-Szeretem a természetet.
-Pontosabban ezt a képet a természetrõl.
-Mindig napos, sehol egy hóvihar.

FalseHeLL

-Semmi sem hibádzik...
-Semmi, semmi, semmi...
-Áh, szóval itt vagy!
-Hiányoztam?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini

VAU!

-Volt már jobb napom is.

artschi
XD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini

-Nem tudom tovább visszatartani!
*zihál*
-A halak lélegeznek!
-Bocsi.
-Szép volt, guppikopoltyú.

Dzsini

-Íme a vidám kis aranyhal,
-jókedvûen úszkál az akváriumban.
-Íme a gonosz macska...
-Végre, a jó rész.

CattiBrie
szerintem elbeszélünk egymás mellett - szerintem ugyan ilyesmit mondtam én is 😛

[/spam]&#8482;

Dzsini
nem, mert nem ugyanoda kicsinyíted - az eredeti kép is 3 egymás melletti vonalrajzból áll, és a kicsinyítés során nem ugyanoda kerül a pixelháló - nem a már kicsinyített, pixeles képet rakják kétszer egymás mellé.

CattiBrie
Ha pont ugyanazt a képet kicsinyíted ugyanazzal az eljárással, akkor ugyanazt a képet kell kapni.

És arra tippelek, hogy jelen esetben itt számít akár az is, hogy az egyik képrészlet az egész lekicsinyített kép baloldalán található, míg a másik (de valószínûleg ugyanaz a ) részlet a közepén. Hú, remélem érthetõ. 😊 De ha az eredeti (nagy) képen kivágnánk azt a két részt, amelyeket pontosan egyenlõnek gondolunk, akkor kicsinyítés után ugyanazt pontosan ugyanazt a képet kapnánk. Én így gondolom.

Hú, ez már nagyon off - bocsi. 😊

[/spam]&#8482;