Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem azt mondom, hogy Jon rosszul vezeti a házat...
-Nem azt mondom, hogy piszkos a ház...
-Csak azt mondom, hogy meg kell törölni a lábam, mielõtt kimegyek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Üdvözlöm önöket a "Hogyan neveld a macskád?"-ban!
- Kezdjük talán az alapokkal, nem igaz? Gyere ide, Muffin!
- Muffin! Gyeeere, cica! Idee, cic-cic! I.. neeem! Errefelé, Muffin, ide, ide!
- Valaki itt már igen korrektül ki van képezve, és az nem Muffin.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Te tényleg nem nagyon törõdsz az életeddel, ugye?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-O-ó...
-Rossz hírek Garfield. Odaégettem a padlizsános ragut.
-Ne vedd ennyire a szívedre.
-Ez mind a gyász része.
Eggplant casserole:

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Reggeli
- Õ, majd szólok, ha ebéd van
- Ezért vagy, haver
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Chemotox!
- Aaaah...
- Irish Linen
- Vagy légfrissítõ
irish linen ez a buzi virág akar lenni...nemtom mi a magyar neve...:D de nem találtam...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
she = nõ?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy õ, mint Mrs. Feeny, vagy õ, mint a kerti törpe? :)
[/spam]™
-Igazán nagyon sajnálom... igen... viszont hallásra
-Feeny asszonyság kertitörpéjével kapcsolatban...
-Elõször is: õ kezdte.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
-Beállítottam a telefont úgy, hogy minden hívónak más a csengõhangja.
-Ah, a visító hárpia.
-Feeny asszonyság az egyes vonalon.
-Áh, a természet!
-Friss levegõ! Vegyenek friss levegõt!
-Hát semmi sem szent?
-Szeretnél hozzá mustárt?
<#smile>#smile>
<#schmoll2>#schmoll2>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Ah, tavasz.
-Imádom a ta..
-Utálom a tavaszt.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"