Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Ubul...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#nevetes1><#nevetes1>

- Mindenhol macskaszõr van!
- Nem kell rögtön messzemenõ következtetéseket levonni, haver.

*Ordítás*

- Odie is vedlik.

Tuti akkor, mikor Jon alszik 😄
Sorry, elrontottam a linket, valaki javítaná?

img]http://images.ucomics.com/comics/ga/2011/ga110404.gif[/img]

- Nézzük csak... Nem felejtettem el ma vedleni?

- Nem.

artschi
😄DDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Grr1234

-Menj innen! Rossz kutya! Tûnés!

FalseHeLL
<#vigyor><#nevetes1>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini
ja az 😊 a szmájliból ítélve mûbalhé 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Tudom a különbséget, nem az a baj. Csak ezt a hatalmas nagy csalódottságot nem értettem, hogy "rosszul" fordította, nekem nincs vele különösebb problémám.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini
Mert ami magyarul jégkrém (pl. pálcikás) az inkább az ice lolly vagy ice pop (jég nyalóka), esetleg az egyik híres gyártó alapján popsicle. Az ice cream az konkrétan a fagylalt típusú desszert.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Nem tudom mi a probléma a jégkrémmel. Oké, hogy gombócos fagyinak néz ki, de sztem jó így is. <#fejvakaras>

PrasCo
...istenem. Fagylaltot.

Komolyan, nem fordítok többet reggel tizennégy elõtt. 😄
PrasCo

- Életem a veszély!

- Ha-haaa!

- Nem kéne ilyen gyorsan enned a jégkrémet!
- Kérdezd meg, érdekel-e?
Vitez77
Lol 😊

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Narxis
A Szovjetunió felbomlása miatt. ^^

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
mert rosszul emlékeztem a nevére 😊 köszönöm

A világért sem kötekedésképpen, de ha már Odie-Ubul, Arlene-Helena fordításoknál kiindulva nem inkább Doki bátyó?
Dzsini

-Halló?
-Nem uram, nincs különlegesen nagy fejem.
-Te vagy az, Doki fiú?!
-A bátyja unatkozik.

(és náluk is április elseje van 😊 )

Fantos
a bannert nézve úgy egyenesedik fel mint az ember

Dzsini
picit eltolva, de átfedéssel - mintha átalakulna

CattiBrie
egymásra? :o

[/spam]&#8482;

Dzsini
el lehet(ne) szórakozni minden évbõl összeszedni egy-egy hasonló figurát, és összerakni...

LasDen
nah ezek a 3d-s szarok meg teljesen undorítóak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CattiBrie
Szerintem sem illik. 😊
Sõt, hiányzik mondjuk 2007-es és/vagy 2011-es! 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini
...ráadásul a legmodernebbek nincsenek is rajta 😊

LasDen
nem azt mondtam...😄 csak hogy a 2003as megjelenítés nem illik a sorba...de ha egyedül vagyok, akkor úgyis marad...😄

CattiBrie
Üssük meg a kép készítõjét. 😊

Forrás: http://mylifeissoawkward.tumblr.com/post/3437182203/garfield

<#circling>

[/spam]&#8482;

Grr1234
...akkor álmos. 😄

Dzsini
De az nála alapállapot, nem kivétel 😊

Grr1234
Éhes.

Dzsini
Vajon 92-ben mitõl szomorodhatott el?

RelakS
ja
84-88-as Garfield rulz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kicsikiraly
jó lett a banner <#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Nagyon jók!<#eljen><#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
nem értem...ha lehet jobb mért álljunk meg félúton???
amúgy meg ötletes banner...kritika, igen....de építõ jellegû...

Dzsini
Jellemzõ, végre valaki alkot valamit a feketeség helyett, és rögtön jön a kritika... gratulálok.

LasDen
az a 2003-as nagyon nem illik a sorba....

-Igen, dupla pepperóni és hagyma, tripla oliva és ajóka. Megvan mind?
-Rendben, második oldal...
-Sírva fakadt.
-Kezdõ.

*BÖFF
-Na ez már valami.
-Beindítottam egy autóriasztót.

-Megeszed az utolsó sütit?
-Mert ha nem akkor én igen.

-Hé, Garfield, gyere be!
-Ezt meg hogy csinálod?
-Egyszerû, a zsír úszik a vízen.

-Kíváncsi vagyok Garfield, hogy reagálna egy vészhelyzetre.
-TÛZ VAN!
-Vajon miért nem vagyok meglepve.

*Gyerünk, Ubul, emelj!
-Mit csinálsz, Garfield?
-Találd ki!
-Táncolsz? Izgatott vagy?
-Nem.
-Éhes vagy?
-Találgass.
-Figyelmeztetni akarsz valamire?
-Soha nem jössz rá.
-Megsérültél?
-Egy millió év múlva se.
-ÁÁÁ! Megõrjítesz!
-A fenébe... Kitaláltad.

-A lábaim!
-Nem érzem a lábaim!
-ORVOST!
-Nagyon vicces.

-Túl hideg a leves.
-De én azért nem sírnék miatta.

*CSAP
banok
van rá igény.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>

Grr1234
Van.

Casillas
alap, jöhet

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ha van rá igény, folytatom.
Vitez77
Bakker, az elsõrõl rögtön ez jutott eszembe 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

mojito10
Hehe... Ezek nagyon jók! 😄 Nálunk az egész család Garfield fan. 😊

Egyébként vannak a neten mindenféle alternatív verziók a képregényekbõl, amiket csak úgy, böngészés közben találtam. Pl. az Arbuckle, ahol konkrétan kivették a képsorokból Garfieldot és ettõl Jon még szánalmasabbnak van feltüntetve. Érdekes. 😊

CattiBrie
Szerintem simán belefért volna! 😊

[/spam]&#8482;

De ha Fenyõ Mikitõl akarnék idézni, szabadabb fordításban lehetne Csókkirály is!

- CSÖNG!!!
- Fogadok, hogy Liz lesz az!

- Jon szerelmi fészke... "Csókosszájú" Arbuckle beszél.

- Remekül Mrs. Feeny és maga?
- Küldj neki egy csókot a nevemben is "Csókosszájú"!