Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Hogyhogy nem versz többet?
- Õõõõ, (a te helyedben) inkább nem mondanám...
- Azt hiszed kövér vagyok, ugye?
- Kíváncsi vagyok, mit csinálnak a háziállatok, amikor nem tudják, hogy a gazdájuk figyeli õket.
- Nézzük meg...
- Ezt nem hiszem el!
- Én sem. Ubul egy lyukas sort húzott/játszott meg.
Az utolsó mondat kicsit nyakatekert lett, egy pókerben illetékes pontosíthatja.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
*ásít*
*üt*
- Menj halászni!
A Go Fish egy kártyajáték, mely során a szomszédodtól kérsz lapot. Ha nincs a kért lap a kártyái között, akkor a szomszéd a "Go Fish!" (Menj halászni!) felkiáltással utasít a pakliból (az "óceánból") való laphúzásra.
XDDDD
2.
A kutyák nem is izzadnak! 😄DD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Semmi sem mozdíthat el errõl a pontról.
- Csokipuding!
- Óóó, tudom mit gondoltok...
- Magannal hoztam azt a "pontot".
2011-09-11 - azt hiiszem, ehhez felesleges a fordítás:
2011-09-12:
- A Minden Macska csatorna bemutatja...
- ..."A fonálgombolyag története" címû mûsorát...
- ...Elsõ rész: A ]url=http://hu.wikipedia.org/wiki/Cro-magnoni_emberħcro-magnoni[/url] alsónemû
- Ez unalmas
- Pssszt!
Valaki megtenné majd, hogy javítja?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Szia Garfield!
- Meglepõdtél, hogy találkozunk?
- Nem.
- De õ igen.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Nem én vagyok a legnagyobb lúzer a világon!
- Látod?!
- Még lúzernek is lúzer vagy
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezt még egy magazinban is láttam. 😊
-Oké Ubul
-Ezzel világrekordot döntünk
-Vau
-egy ... kettõ ... három ... Most
-Nyal
-Jaaaaaajjjjj
<#eplus2>#eplus2>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ASD:ASDASDA:ASDASDASD
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
XD
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Mindenki kedvenc kvíz showja következik, "kérdezd Ubult"!
- Jöhet az elsõ kérdés, Ubul?
- Hmm...
- Ez még nem az, idióta!
Ez nem is ágy hanem emeletes etetõtál! xD
- Épp befejeztem az otthon fejlesztõ projektemet
- Hallottak már valaha az emeletes ágyról?
- Tá-dá!
au!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- Milyen jó nap ez tengerparthoz, Garfield
- Még Jon is élvezi a dolgot
- Szegény srác...pedig általában egy sétáló katasztrófa övezet
- Amúgy hol késik már azokkal a hot-dogokkal?
- SIRÁLYOK!!
- Oda se nézek
- Jó ötlet
*CSÖRR*
*klikk*
-Itt Jon, most nem vagyok itthon..
-biztos épp valami egzotikus kalandon veszek részt..
-ki tudja, lehet hogy találok egy zsugorított fejet.
-Na ezért nem kapunk soha üzeneteket.
Be happy. :) Running!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good