Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- "Vigyázz! Kutya!"
- Egyszerûen szeretem ezt a táblát!
- Szeretem! Szeretem! Szeretem!
- Úgy értem... Grrr!
- Túl késõ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A félreértés onnan jön, hogy az epic jelentheti mindkettõt (ráadásul fõnév és melléknév is azonos alakban), és egy angolul (sem) tudó valaki nekiállt az elsõ találatot használni mondjuk a sztaki szótárban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jót nevettem😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utálom...
/grammar nazi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- "Vigyázz! Kacsa!"
- HA! HA! HA!
- Útálom az ideiglenes munkákat!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- "Óvakodj az ítélkezõ kutyától!"
- Frankó a léha járásod!
- Inkább harapna meg...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Szia Jon! Mi az?
- Õõõ...
- Elfelejtettem miért hívtalak
- Hát akkor majd csörögj, ha tudod
- ELFELEJTETTEM A SZÁMOT!
- Viccesek az öreg emberek
(elég szar poén)
- Azt mondod túl sok kínait rendeltél?
- Várjál, csöngettek...
- Már ott van, ugye?
- Saját evõpálcikákat hozott
Vaú Vaú Vaú
- Hoppá
- Ez kínos
- A saját tükörképemre ugattam
- Nem hibáztatlak
1. Nem tudom, hogy mondjam el Garfield
2. De a macskák tiszta állatok
3. De nem a tapióka fesztivál alatt
Bazinga!
- Úgy látom unatkozol
- Ezt jól látod
- Környezetváltozásra van szükséged
- Ezt jól látod
- Akkor mi lenne, ha megmozdulnál?
- Mi lenne ha átfestenéd a plafont?!
Ha ez hiányzik a magyar fordításból, akkor sztem nem annyira jó a poén. Tudom néha nem lehet elkerülni, hogy kimaradjon de jelen esetben nekem hiányzik.
- Gyerünk már,ez nem is ANNYIRA unalmas!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Jon blogja:A Minap kitaskarítottam a barbecue grill-t.
- Ott volt rajta a sok trugyi és nehezen tudtam a drótkefével kisúrolni!
- Egész délután csak súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súroltam, súrol
- Zzz...,Zzzz.....
- Gyerünk már,ez nem is unalmas!
-- Zzz...,Zzzz...,Zzz
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Nem sokáig bírom már tartani!
- Mindjárt elengedem!
- Amint valaki elsétál alattam
(Ez a fordítás talán nem lett tökéletes - elõször csinálok ilyet)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- Milyen gyönyörû kilátás!
- Akarom mondani SEGÍTSÉG!!!
- Na most elvesztesztettem a koncentrációt egy pillanatra.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
.
.
.
- Ezt nem hiszem el.
- Én sem. Ubul épp most dobta el az adu-ászt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Hogyhogy nem versz többet?
- Õõõõ, (a te helyedben) inkább nem mondanám...
- Azt hiszed kövér vagyok, ugye?
- Kíváncsi vagyok, mit csinálnak a háziállatok, amikor nem tudják, hogy a gazdájuk figyeli õket.
- Nézzük meg...
- Ezt nem hiszem el!
- Én sem. Ubul egy lyukas sort húzott/játszott meg.
Az utolsó mondat kicsit nyakatekert lett, egy pókerben illetékes pontosíthatja.