Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Jon, miért nem maradunk otthon ma este?
- Mûkorcsolyaverseny lesz a tévében
- Persze, szeretem azt nézni!
- Csodálatos!
- Ok, gondolom mûkorcsolyázás <#nevetes1>#nevetes1>
Kösz valaki 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Alternatív Garfild?
- Emlékszel még arra, mikor csak egy lúzer voltam a nõk körében?
- Ez még az elõtt volt, hogy randizni kezdtem Lizzel.
- ... és õ is egy lúzer lett a férfiak számára.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Sóhaj
- Unatkozom
- Tudom már! Menjünk ki az utcára és parádézzunk!
- Én leszek a tengernagy, te pedig lehetsz egy uszály!
- Az emberek meg sorfalat állnak, éljeneznek és virágszirmokat szórnak!
*csap*
- Újból unatkozom
- Isten hozott itthon
Tökéletes párosítás
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Már az elsõ képen amint megláttam hogy mamuszban van........😄DDDDDDD
És még csak el se kezdtem olvasni a szöveget........😄DDDDDDDDDDD
- Rám adták ezeket a kis mamuszokat, hogy melegen tartsák a lábaimat.
- Értem.
- Van egyáltalán értelme, hogy megugassalak?
- Csak vihognék.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Úgy döntöttem, hogy a kisebbik nyakkendõt veszem fel.
- Hé, Te választottad Õt
[/spam]™
- A macskák fura dolgokat mûvelnek.
- Ez fura.
- A macskák csinálnak dolgokat?
- Nekem senki nem mondhatja meg hogy mit csináljak.
- Egyél valamit.
- Nos, ez egy cseppet kínos.
- Azt akarom hogy egész nap ne csinálj semmit.
- ...
- Ez valami trükk?
- Ellenállhatatlan késztetést érzek hogy egy kicsit tornázzak.
- ...
- Huhh. Hál´istennek elmúlt.
Be happy. :) Running!
lájk
- Itt azt írják, hogy a macskák pont olyan könnyen képesek elhagyni téged, mint amennyire szeretnek.
- Nincs félnivalód.
- Egyáltalán nem rajongok érted, de ahhoz túl lusta vagyok, hogy elmenjek.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Most estem le arról a fáról!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Ó
-pfff
-Én csak leestem errõl a fáról
-Ki nem?
- Javíts ki, ha tévedek, Garfield...
- De talán ideje lenne kitakarítani a hûtõt
- E-mailt kaptam a majonéztõl
- Jon Arbuckle és Majonéz mostantól ismerõsök
[/spam]™
-Szis, ez nagyszerû!
-Ok, hamarosan tali.
-Liz hoz ma vacsorát.
-És Lasagnát csinált!
-Igen...akármelyik pillanatban beléphet azon az ajtón.
*ding dong*
-Nyitva!
-Jon?
-Milyen Jon?
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elkapom a tennisz labdád 5Ft-ért
Vissza adom 500-ért
Bazinga!
Ha minden igaz.rég volt😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A pluszokkal esetleg itt a topicban el lehet kerülni a népszokássá vált (bár régebben a fejlécben ellenjavalt) egyforma szmájlik beszúrását.