Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért lesz vicces😊
Kicsikiraly
az nagyon jó lenne, de az utolsó képkockán nem teljesíti ezt még ubul 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Úgy is jó lett volna ha "volnál szíves nem a nyakamba lihegni?" Nem kell mindig teljesen tükröznie az angol szöveget.😊
RelakS
<#nevetes2><#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ezt én is tudom csak reggel nem törõdtem ilyenekkel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
nem túl közel (too close), hanem olyan közel

Ubul, volnál szíves nem ennyire közel állni hozzám?

szerintem

precision
áh 😄😄😄

Bazinga!

ollie
😄DDDDDDDD

LasDen

- Ubul, lennél kedves nem túl közel állni hozzám?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

igen, ezt már túltárgyaltuk, csak gondoltam megint felhánytorgatom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jah az lehet.
Narxis
Szerintem van amikor érti, van amikor nem. Attól függ, hogy "kívánja" a poén.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
egyértelmûen nem érti (és a hivatalos álláspont is az), de ezen kár összeveszni minden második héten 😊 (ld. 13926)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kicsikiraly
mert bármennyire is egyértelmû, néha van olyan hogy mintha nem értené, és ez elgondolkodtatja az embert hogy mostakkor mivan.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szerintem egyértelmû, hogy érti mit mondd. Nem értem miért is került fel ez a téma. (Mármint régebben is, nem a mai képregény válaszára gondoltam, hanem már régebben is volt errõl szó.)
Casillas
ebbõl egyáltalán nem következik ez, ilyet te is beszélgethetsz az állatoddal, attól még nem érted meg

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Dzsini
csak visszamosolyog a mosolyra 😊 (és továbbra is Jon a neve, h nélkül)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

John már megint érti Garfieldot😄

-Egyezzünk meg.
-Én nem fröcsköllek le téged és te se engem.
-Rendben.
Pianista
Szegény Larry. XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
Szegény Larry. XD

-Jee, ma jó napom van (kedvem ha úgy tetszik)
-És még TE sem tudod elrontani a napom, te kövér, trehány alak (így szó szerint, de bármilyen más sértés is passzolna)
-Larry mosollyal a száján és a képregény hasábbal az arcán hagyott itt minket.
Calver
van pár zseniális (oda is betettem #17-be egyiket) csak már fogalmam sincs merre találtam õket... majd elõdúrom valahonnan õket és bedobom oda.

"The trees move. Do you not see it?"

Teppik Amon
Bocs de szánalmasan rosszak azok az átalakítások 😞

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

ivan924
Szép az új tapéta. <#hehe>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Calver
ide inkább

tényleg, ezt a topicot nem akarja valaki bedobni bannerba? ráférne már egy kis népszerûsítés <#nyes>

Fantos
engedélyezett az alpári Garfield?

Super Saiyan
-Mik ezek a minták?

-Ideszartam az asztalra, és rácsaptam újsággal.
XD

>:C

Pianista
XDD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

RelakS
Mivan? Takarítani kéne? <#idiota>

Treblakos

-Dolgos nap?

-Igen, de jó értelemben.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

ollie
😄DDDDDDD

Dzsini

-Pffffffttt

-Nem vette be, mi?
-A dorombolást még gyakorolni kell.

Teppik Amon
a fordítás a legjobb! Õszinte elismerésem 😄
Hangosan felnevettem 😄 (mondhatni LOL)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Calver
valamint az angolok elõszeretettel történõ megkövezése <#vigyor1> (konkrétan a Top Gear forgatócsoportjáé, itt, challange 4)

Dzsini
unokatestvéri szinten túlról van szó - tekintve, hogy nagyon belterjes társaság, ez elõfordul.
(mellékesen: Magyarországon még a 20. század elején is nagyon sok belül-házasodó közösség volt (még városok is), ahol egy idõ után mindenki maximum másod-unokatestvéri távolságban volt egymástól, nem lett semmi bajuk - a genetikai rendellenességek unokatestvéri szinten túl már gyakorlatilag nem jelennek meg. Ugyanez elmondható Európa nagyobb uralkodóházairól, ahol szintén bõségesen volt(van) példa 'beltenyésztésre'. Magyarországon jelenleg az elsõ kereszt-unokatestvérek házasságát sem tiltják (kereszt-unokatestvérek azok, ahol a fiútestvér lányáról és a lánytestvér fiáról van szó, így a legkisebb a genetikai hasonlóság, és a problémás gének felszínre kerülésének esélye))

Narxis
"esetleg nagyobb családon belüli házasodás"

fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

Dzsini
A szóhasználatból és a nevekbõl ítélve az Egyesült Államok déli államaiban élõ, általában földmûvelésbõl élõ emberekrõl, van szó, pejoratív megnevezésük a "Redneck". Sztereotip jellemzésük a vaskos déli akcentus, a mûveletlenség, bárdolatlanság, fegyverhasználat, masszív alkoholfogyasztás, esetleg nagyobb családon belüli házasodás.
(wikipedia)

😄DDDDDDDDDDA_sd-ASD-asd_ASdAsd
mumpic
falusi pókok? 😄

Dzsini

-Odass Gyuszi! Nédd má' azt a macskát!
-Hatalmas atyaúristen Hugó! Hogy ez mekkora!

-Fotózzá' má' le vele Hugó!
-Vigyorogjál, és mondd, hogy "sült oldalas"!

-Mégegyszer Gyuszi... bemozdult.

de vége ám😞

Dzsini

.Vége a nyárnak.

😄😄
haha,haha,haha, mókamester 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
Ha õ írna, akkor mindenki jobb oldalt felül az RSS melletti csillag ikont szürke helyett sárgává tenné 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akkor írj újat😄

Ilyen 100 % h volt már ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini

*PAFF*
-Meg akarod enni?

röhögfetrengkészenvan <#nevetes1><#nevetes2>