1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#1746 kint-e?? tudtommal release Candidate 2 van kint vagy rosszul tudom? -
#1745 Mire várjon? Már rég kint a final. -
#1744 Szerintem várd meg a véglegest.
Én probáltam az RC2-t de még nagyon kezdeti stádiumban van, Egyébként meg Rage-nek igaza van. Ott mindent megtudhatsz a Vistáról... -
#1743 van vista topik
(majd boltban) -
korinho641 #1742 thx!!
és a windows vistat honnan tom leszedni??(32bit-est??) please! elöre is köszi.....:) -
#1741 Nem.
64bites processzort támogató op rendszer. Pl.: Neked Athlonod van (ami 64 bites) és még hozzá legalább 4Gb rammod akkor ér is valamit a 64bit.
De ha komolyan érdekel a dolog itt mindent megtalálsz: Start 64 -
korinho641 #1740 sziasztok!
egy kérdéseel fordulok hozzátok!:
ez a 64bites windows ez mit jelent?? a videokártyának kell minimum 64 bitesnek lennie?? vagy mikép?? ja és léccike ha valaki tudja honnan kell leszedni a windows vistát az lécci jelezzen.
elöre is köszönöm!
üdv: korinho23 -
#1739 Gondolom arra gondol, hogy ha 64 bites proci van a gepben, akkor fel tudja-e tenni a 32 bites windowst.
Igen fel tudod. Semmi különbseg nem lesz. Nekem is ugy van.
Ez kb olyan, mintha egy ferrari motor köre egy trabant kasznit epitenel. Müködik, csak 250-nel lehet szethullik a kocsi az ellenszeltöl :-)))) -
#1738 ezt a nagyon hülye kérdést fogalmazd meg ujra, mert totál értelmetlenség amit írtál -
vacakvacak #1737 Sziasztok 1 kérdés, hogy 64 bitesre felteszek 1 32es windows xp-t akkor minden normálisan fog működni úgy mintha 32-bites lenne gép????és nem lesz vele semmi probléma a drivereknél???
-
#1736 Miután 64 bites windowsból nem jelent meg magyar változat így eléggé esélytelen. -
#1735 Vagy ti is feltudnátok tölteni pl ide?:http://rapidshare.de/
köszi -
#1734 ok köszi
van egy ismerősöm és annak magyarul megvan
nem lehet valahogy kiszedni a nyelvi fájlokat vagy mi?
és ha lehet akkor leírnátok hogy hol van? ( c:/...)
köszi -
#1733 Nincs. Attól hogy beírod hogy help stb nem fog senki előbb írni... -
#1732 úgy tudom nincs -
#1731 HELP
segítsetek!
pls
köszi! -
#1730 hali
van magyarítás ehez?
köszi
mert kéne és fontos lenne
nagyon köszi!! -
#1729 nekem VMware írja ezt a vmr.exe-re, mikor elindítom a virtuális gépet :(((( -
#1728 Ha nincs floppy meghajtód akkor tiltsd le a biosban is! Utánna már nem lesz ilyen. -
#1727 hi all!
nem tom hogy ide mehet e de megkérdezem:
ilyet ír ki kikapcsoláskor a Windows (nagy hibaüzenetbe) " A meghajtó nincs kész. Lehet, hogy nyitva van az ajtaja. Ellenőrizze az A: meghajtó..."
vagy valami hasonlót... miért írja ezt ki nincs is a: meghajtó.. és nem egyedi eset láttam már máshol is..
ott se volt pedig..
valaki -
#1726 hi! ezt nem lehet vhogy beállitani magyar verziora? azt irj az nfo, hogy multilanguage... -
#1725 Elsőre vga driverre gyanakodnék. -
#1724 hi all!
kijött az oktoreig frissített x64! minden jól működik rajte! kivéve a cs:s em :( elindítom a játékot és olyan mintha lelenne korlátozva az fpsem! max 16 fps-em van source ban... valaki vmi okoságot esetleg?? -
#1723 Tud valaki egy jo spamfiltert outlook expresshez, ami 64 bites? -
#1722 Direktlinket nem engedi. Ne kattintsatok hanem jobbkatt es "maskepp menteni" vagy masoljatok a linket es adjatok be a browserbe. -
#1721 Windows 64 Pro aktivalas -
#1720 hali!
nemtudtok véletlenül olyan progit,ami meg tudja mutatni,hogy melyik mappákat nyitották meg az elmúlt x idő alatt?
magyarul,hogy a gépet előttem használó nyitott e meg az én részemhez tartozó mappákat.
köszi -
#1719 hali!
nemtudtok véletlenül olyan progit,ami meg tudja mutatni,hogy melyik mappákat nyitották meg az elmúlt x idő alatt?
magyarul,hogy a gépet előttem használó nyitott e meg az én részemhez tartozó mappákat.
köszi -
#1718 NOs régi hardverelemekhez egyszerűen nem csináltak drivert vagy drivert használó segédprogramot a 64 bites XP-hez (ez nem zárja ki hogy 64 bites Vistahoz lesz). Miben más?
Ahogy észrevettem tömörítés mellett filmnézés cd írás mellett filmnézés síma ügy sőt volt hogy Lineage2-ztem full grafikán winrarral 4,5 gigás kitömörítés közben. Ugyanezzel a géppel a 32 biutes windows ha bármit akarok csinálni ki és betömörítés közben csinálni meghalt. Memória kezelésen molyoltak kicsit. Míg a 32 bites windows kevesebb programmal 1,5 giga memóriát is képes lefoglalni magának (több napnyi futás és játék után) Addig a 64 bites kicsit jobban kezeli nem eszik annyit. Valamint több memóriát támogat de kíváncsi vagyok ki vett 4 giga ramot a gépébe:D -
#1717 Jah, és hol tudok megbizonyosodni hogy télleg 64 bites e? Mert elvileg 64 bites, a NOD32 infoban az van írva. Havertól van az XP szal nem tudtam. kösz -
#1716 Hi! Mi a különbség a 64 és a 32 bites XP között? -
endiboy #1715 van hozzá sp2 ha jól tudom...nincs valakinek linkje hozzá?
probáltam keresni, és nem igazán találtam, vagy csak rossz szavakra kerestem -
#1714 Nah én már vissza is ghostoltam a régi win-t. se nyomtató, se scanner, se sptgib meg még játékok sem mind. előnyöm semmi nem volt belőle -
#1713 köszi szépen! -
#1712 http://www.ati.com/
Innen tudod letölteni a megfelelő oprenccccer kiválasztása után.
Ha leszedted simán inditsd el. -
#1711 hello!
nos igencsak új vagyok a szám.tech terén még,azért kérdezném meg a következőt: ati radeon 9600 atlantis smartashder 128mb ddr videokártyám van.Hozzá drivert(legújabbat) hol találok,illetve ha leszedtem mi a teendő vele?
köszönöm.
-
Zsoldos #1710 Udv,
A drivervadaszat mar nem olyan nagy gond, mint volt. Eleg konnyen ossze lehet szedni oket. Elonyt viszont nem sokat jelent a 64bites win. Szinte semmi nem gyorsabb rajta es nagyobb a memoriaigenye.
Ha scannelni is akarsz, akkor sztem felejtsd el. Webcam es a scanner driverekkel van baj egyedul. -
nanda devi #1709 sziasztok!
Athlon64es procira váltottam, kérdésem az lenne, hogy érdemes-e szenvedni az XP64-gyel, driverek keresgélésével? Érezhető lenne a különbség? Alapvetően grafikai, multimédiás alkalmazások futnak majd rajta, és jó lenne a nyomtatóval, scannerrel is egyezkedni. Ha nem érdemes, szerintetek fel lehet arra tenni a régi 32es XP-ét?(Most Linux suse van rajta, de ahhoz a projecthez végképp nincs kedvem) -
#1708 Asszem akkor megyek updatelek:D -
#1707 reméljük elérhető lesz majd vhol p2p-n, mert én is ki tudnám már próbálni, határozottan érdekelne