1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
Rusy #1786 na mostmár minden megy felraktam egy csomó progit és megy tökéletesen
-
Rusy #1785 Na mostmár csak a hangkártya nem jó, azzal próbálkozok -
Rusy #1784 uh most látom hogy nem jót szedtem le az enyém asus m2n-e, szedem és próba -
Rusy #1783 Na feltettem eddig minden ok, de a hangkártya meg a hálókártya az istenér nem akar felmenni, pedig az asus oldaláról szedtem le a drivert asus m2n am2 nforce 4 -
Rusy #1782 oké nagyon szépen köszönöm akkor megpróbálkozok vele, bár nekem most a 32 bites a c, felrakom d-re -
#1781 A windowsnak saját bottscreenje van. ha raksz meléé másik windows-t felismerik egymást. -
Rusy #1780 és mivel választod ki melyik jöjjön be biosba? vagy van valami bootmanagered -
#1779 Nekem a 64 bites az elsődleges rendszerem és 32 bites a másodlagos. de egyik sincs a C boot partíciómon. szóval 64 bit azF-en 32 bit az E-n. Tökéletesen működik. -
Rusy #1778 még egy kérdés, ezt ugyanaz winyó másik partíciójára fel lehet tenni? úgy mint pl 32 bites xp, úgy hogy a 32 bit volt előbb fenn? -
Rusy #1777 okok köszi, mindegy valószínűleg felrakom másik partícióra és tesztelem, mert azért ledurni nem merem a régit -
#1776 Nem minden program támogatja. például tűzfalról nem tudok, hogy lenne 64 bites windows-hoz. -
Rusy #1775 Hello, most egy nagyon hülye kérdést fogok feltenni, érdmes e átállni xp sp2-ről, am2-es procim van 3600+athlon, és a drivereken kívű amit olavstam hogy 64 bitesek kellenek, ilyen progik mint a nero, winrar, poverdvd stb ezek felmennek? vagy ebből is kell 64 bites, vagy csak a driverek a lényeg a progik ugyanúgy felmennek -
#1774 A kétmagos procit jobban ki tudja használni mint a 32 bites?
divx/xvid betömörítéshez létezik / érdemes 64 re váltani? -
#1773 EZ AKKORA SZAR MÉG MINDIG!!
"We need to open a 32-bit version of Internet Explorer
You can still install updates for your 64-bit version of Windows. However, you need to use a 32-bit version of the browser to view the website.
Opening in: 6 seconds " -
Tomy Lee #1772 Na jó Fuck XP 64bit
Nem szenvedek vele tovább.Jöhet vissza a Vista -
Tomy Lee #1771 Nem tudom mitévő legyek most
Kéri a product key-t az meg nincs -
#1770 amúgy meg leszedtem a 64bitest... meguntam h csomó dolog nem megy, ráadásul nem is tapasztaltam h gyorsabb lenne bármi is. Tehát inkább megvárom mig lesz normális hun Vistax64 -
#1769 én még nem is láttam olyan 64 bites wint amihez kell key :D -
Tomy Lee #1768 Nincs nfo-m ez a gondom sajnos. -
#1767 nfo-t nyissad meg jegyzettömbbel -.- -
Tomy Lee #1766 6 infó file-t jelöltem ki torrenten amiből egyet sem indít el,googlen nem találok semmit key-ügyben ez a topic +tök olvasatlan tehát reménytelen úgylátom a kulcs megszerzése 64-bites Winhez:( -
Tomy Lee #1765 Ajjaj,Product key érdekelne engem de nem találok(bénázok:)
Légyszi help! -
#1764 netlimiter a neve -
Stevenson #1763 Használ közületek vki sávszélesség szabályozót? Ha igen, milyet? -
#1762 Legfeljebb majd vistára. Erre már nem. -
#1761 Sajna nincs már meg az archive (amiről telepítettem, de én emule-ból töltöttem). A feltelepítettet meg nem tudom elküldeni. -
#1760 nekem is meglenne minden, egyedül a szkennerem és a nyomtatóm drivere nem akar müködni:(
sztetek van rá esély, h régebbi szkenner driver-böl csinálnak 64bitest is?:S -
#1759 Felment a Tiny oldalára: "TINY Software No Longer Available"
Próbáltam keresni a google-el de nem találtam. Nem tudnád elküldeni emailben vagy adni egy linket?
[email protected] -
#1758 Tiny Firewall AMD64 Én ezt használom. 6.5.126 -
#1757 Sziasztok!
Már mindenem megvan x64 alá de tűzfalat még nem találtam. Nem tudnátok ajánlani valamit?
-
#1756 Azt te biztos jobban tudod, úgyhogy nem is vitatkozom veled -
#1755 a vista már kész van. és be is lehet szerezni innen onnan a végleges RTM verziót. de ami dobozost te kipróbáltál sztem azt ott nyomtatta neked a szomszédban a béla... -
#1754 -
#1753 Igenis Gates bácsi. elnézést.
(Fejjezzük ezt be)
XP64 -
#1752 Már kint van a végleges. Nem fejlesztenek semmit. A kód le van zárva. Most már a gyártás folyamata van értsd készítik a lemezeket és dobozolják a terméket. De ahogy érzed. -
#1751 Nem kell elhinned. Professzor úr. Nekem elég ha én tudom.
Örülnék ha vigyáznál egy kicsit a kapára a szádban.
Nem azért írtam le mert Csipkerózsika hátára volt írva. Hidd el.
De nekem mind1.
Egyébként meg nem is tudtam, hogy a Vista FAQ kapcsolatban van közvetlenül a Vista fejlesztőkkel... de szólj nyugodtan, hogyha igen.
Én csak segíteni akartam............ -
#1750 Nézz már át pöppet a Vista topikba! Köszi! Fent a FAQ a barátod. De ha akarod égesd csak magad.
Első bekezdés:
"Elkészült már a végleges verzió?
Igen"
Amúgy meg nem itt kellene kamuzni mert dobozos verzió nincs még. Most gyártják de sebaj te biztos... -
#1749 Mert a hálózati beállításoknál leáll a telepítés egy híba miatt...
Végleges mi....
Na mind1
Csak szólok, hogy eredeti dobozos végleges Vistát próbáltam. Nem RC2-s.
Egyébként ez még mindig az XP64 topic. -
#1748 és próbáltad már telepíteni az általad véglegesnek vélt verziót? -
#1747 Eléggé.