1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#505 Ja azt vmi idióta rakta fel. Az egy fizetős progi linkjére mutat sokra nem mész vele. demó változat nincs belőle, csak megvenni lehet. -
#504 a planetamd64-en találtam vmi olyat a programok között hogy Virtual ISO 64... csak sajnos egy .txt voltfennt róla. nem tudja valaki, létezik-e, megy-e? -
#503 ööööööööööööööööööööööööööööööö....igen valóban virtualdrivera gondoltam, nemtudom miért emulátort írtam :DDD -
#502 Emulátor? Az nem az. Szerintem te Virtual drive-ra gondoltál. Én úgy tudom az alcohol még nem nagyon foglalkozik vele. -
#501 A DTn kívül más nem dolgozik 64bites emulátoron? Alcohol? Esetleg más? -
ent #500 thepiratebay.org -
#499 Tudom ezért írtam. -
#498 MS irta, windows2003 64bites kódjára épül az x64 XP -
#497 Hát ha az nem is, de a 64 bites xp biztosan. -
#496 szvsz
longhorn a win2003 kódjára épül -
#495 Természetesen 64 bitre gondoltam. A sima Longhorn szerintem megeszi majd az xp-s drivereket is. -
#494 full trial van valakinek?
vagy egy müködö link jó lenne!
RC2őt le kéne cserélnem -
#493 lesz 64bit edition -
vg #492 Longhorn alapból 64bit lesz? -
#491 Amúgy bennem az a gyanú merült fel hogy ezt a 64 bites xp-t azért adták ki hogy a hw gyártók megírhassák rá a drivereiket, melyek majd a Longhornban is menni fognak rendesen. Hiszen mégis csak jobban támogatnak egy hivatalosan megjelent op rendszert mint egy tech demot nem? Ez vonatkozik a programokra is. Szerintem ez a Longhorn előhírnöke néhány szempontból.
Persze nem értek hozzá annyira, valaki majd csak kijavít ha hülyeséget mondtam. -
#490 Készül... -
Rasti #489 Daemon tools 64bites verziorol valami friss info ? -
#488 magyarról van valami infó?
1 jaték miatt fel kéne tennem, de akkor marad az angol 120napos trial!
??? -
#487 szerintem ebből idén még nem lesz semmi :( -
#486 végleges trial letöltés:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/trial.mspx -
#485 én is igy tettem... -
#484 Akkor tegyél fel egy normális 64 bitest mert van köztük különbség.De ha rám hallgatsz visszateszed az sp2-t és azt használsz még egy 3-4 hónapig, mire rendesen kifejlődik ez a 64 bites dolog. -
#483 Nem... ez az Echoes féle cucc. De nem tudom mi van... A sima XP-vel semmi ilyen gondom nem volt... -
#482 Neked vmi gáz van a gépeddel ha minden elhasal rajta. De most komolyan. Hacsak nem bétás a winxp-d. -
#481 érdekes... nekem olyan 3 perc után elkezd szaggatni minden és lefagy az azureus... -
#480 aha... ezt nem tudtam. kösz -
#479 Az megy. Minden olyan progi működik ami nem igényel saját illesztőprogramot. -
#478 de nemár h még az Azureus sem megy?! az ugye megy???!!! -
#477 A legújabb már működik gond nélkül.
Nekem meg a virtual drive nem működött, ami másnak ment gond nélkül. A fene sem érti. -
#476 nem értem mért nem megy...
mind1 annyi még hogy, a neroval ki tudok írni cdre image-kat, vaagy még ezt sem?, mert még nem próbáltam -
#475 Nekem a corporate verzión minden 64 bites driver működött rendesen ati is pöccre felment. -
#474 2004 augusztusi drivert tudok csak telepíteni... -
#473 De azt még mindig nem tudom megoldani hogy fel tudjak rakni egy friss ATi drivert! A 64bites driver felrakásánál mindig File Copy Error-t ír ki, a telepítésnél. -
#472 Inkább program legyen már rá. Hiába tud magyarul ha nem érsz vele semmit. És jelen állapotban még semmit sem ér. -
#471 fél év... talán... -
#470 magyar verzió mikorra várható? -
#469 Nekem Corporate verzió van. Azzal megy miden. -
#468 nekem azt írja ki hogy file copy failed, a telepítésnél... -
#467 felmegy az összes, nekem nem volt gondom -
#466 mért nem lehet egy nyamvadt ati drivert sem felrakni???