1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#585 nekem igy van ahogy most te gondolod :D
64es Athlonom van és két xp ... (64bites meg sp2-s xp)
Amugy meg ha külön particiora teszed nemlesz semmi gáz ... de megy rendesen minden -
#584 Sziasztok! Én még csak most szeretnék venni 64s procit. De előtte utánna nézek pár dolognak. Sokmindenre kaptam választ ebben a topicban. De egy valamit nem találtam, hogy kérdezte-e valaki vagy írt-e róla valaki. Szóval látva azt, hogy még mennyire nem kiforrott a 64s win meg a többi progi, driverek arra gondoltam, hogy két wint tennék fel a gépemre egy 64s wint + egy normál winxp-t. A kérdésem csak abból áll, hogy vajon 64s proci alatt fog-e rendesen működni a 32s winxp? -
#583 Ha játékokhoz kell, jelenleg nincs. De ha natúr cd másolásvédelemmel nem ellátott képfilehoz kell arra van megoldás az #509-es hozzászólásban. Legközelebb azért javaslom olvass vissza, mert nagyobb topicokban ezért büntetés jár ha olyat kérdezel ami már volt párszor előtte. -
#582 #528 - nálam működik. -
:) #581 Sziasztok, az alkohol és a daemontools nem müxik ezen a redszeen:( tud valaki mondani vmi mükködő isofálj behivót ? -
#580 Gigabyte-nak is van már minden. -
#579 abit-om van... és minden driver megvan :D
-
ent #578 CSak tudatom mindenkivel, hogy akinek msi alaplapja van, az szorgalmasan keressen az msi honlapján az x 64 bit verziók után!!! VAN MÁR, UGYAN BÉTA, DE VAN!!!!!!!!!!!!! -
#577 200gigás winyom van egy 36-50-100gigás részre az alap a c: (36(sp2-s xp) d: (50(64bit) maradék meg adattárolo de vennem kellene még egy winyot mer sok a zene :( na mind1 szal nekem igyvan aztán ha lesznek rendes progik stb akkor csak egy win marad fenn ! -
#576 Sok hely kell a vinyón a winnek+ segédprogramoknak. -
#575 Ez rossz tűzfal beállításnak hangzik. -
#574 Üdv!
Lenne még 1 problémám a 64bites winnel kapcsolatban (bár csak egy lenne :( )
Ha el akarom indítani valamelyik DC++ -ot, mindig kiírja h az xxxx(x) -számú port használatban van és állítsam másikra. De mindegyiknél ezt írja. Ez most csak nálam van (esetleg ütközik valamivel) vagy ez a x64-es winnwk tudható be?
Kösz -
#573 miért nem olyan jo megoldás ? -
#572 Hmm de hülye vagyok! Erre nem is gondoltam hogy egymás mellé rakom őket. Igaz nem vmi jó megoldás de hát vmit vmiért. -
#571 akkor ez igy karcsu nagyon :((
nekem egymás mellett van a kettö szal addig ottmarad :) -
#570 Jah a daemon tools.
Amúgy fájó szívvel de visszatettem a sima xp-t. Mág várok amíg kijön rá a daemon tools.
Így van. A 64 bites explorer nem viszi majd. -
#569 neked van fenn virtuális meghajto ? -
#568 de akkor a 64bites explorer nem is fog müködni ugy rendesen ?? -
#567 Felmegy az, csak 32 bites explorert kell futtatni és abban feltenni. -
#566 hali fennvan a 64e win de java nem találok hozzá ami jois lenne .. pedig elvielg van vki nemtud linkelni egyet ??
A hivatalos oldalrol leszedtem de nemjo (legujabb) .. -
#565 aha kösz -
#564 Az enyémnél (Photosmart 7550) 64 bites driver gombra kattintva azt írták hogy jelenleg nem támogatott. -
#563 Hali .. hp nyomtatokhoz van 64es driver ?? mer én magyar hp hivatalos oldalon nem találtam :S -
Rasti #562 Nforce driver kell neked,azt pedig az nvidia oldalon találsz.
De megnézheted az MSI oldalon is ,hogy van e. -
#561 aha ok kösz...de pl alaplapra mien néven keressek ?? neo 4-es ... srry de még láma vok naon :(( -
#560 Nem tudom, azt írták szólnak ha van valami...
De ma vettem LG Flatron TV-t a TV-tuner helyett... :P -
Rasti #559 Szerintem a driver lemezen nem 64 bites verziok vannak.
Én mindenképpen azt ajánlom ,hogy a lényeges ( VGA kártya,Nforce chipset driver) ezeket szedd le a netröl mielött felteszed a 64 bites windowst.
A többit utána is ráérsz majd megkeresni :)) -
#558 helo megin :D lehet h vok de volna egy kérdés : nemrég vettem a gépet(alul a konfig) ezel együtt ugyan a driverek is aránylag "ujjak " .. joklesznek azok a 64bites rendsezerre ?? v keresnem kellene külön öket (drivert) ?? pliz vki :) thx -
#557 köcc az infot mki :D majd holnap teszem fel 64bitest azt majd jövök mondani h ok-e minden :D -
Rasti #556 ok,merre van az a béta nod 32 ???
este felteszem és megnézem
-
#555 Nem próbálgatni kell azt hanem hagyni a háttérben. -
Rasti #554 Mondjuk Panda Antivirus kb. 5 percig volt a gépemen :DDDD -
Rasti #553 Én kb. 2 hétig probálgattan a Nod32-t de nem igazán jött be,igy maradtam a Nortonnál -
#552 Hát amióta nekem a nav nem ismert fel 1 vírust, azóta nod32 párti vagyok én is. -
Rasti #551 Én eddig is a Norton Antivirust használtam a régi winfos alatt,nem volt vele semmi bajom.
Van aki a Nortonra van akia Nod-ra esküszik. -
#550 ok thx -
#549 ok és az mennyire jo ? mer én eddig nodnak hiszek :D -
#548 De megy. Csak még bétás és 30 napig működik.
Adtam linket a #534-es hozzászólásomban onnan szedheted. -
Rasti #547 Azt én még nem probáltam igy passz,de lejebb berakram 1 linket ahol Norton Antivirus van 64 bites windowsra -
Rasti #546 Humm és nem hivatalos ?
Egyáltalán nem akarnak drivert csinálni hozzá ?