1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#625 egy rendszer van fenn v kettö ? -
#624 de azt hol tudom
-
#623 Most írták hogy formázd le a rendszer partíciódat, majd rakd fel újra a windows-t! -
#622 te tudod? -
#621 hol tudom azt meg csinálni?
-
#620 lécci -
#619 srry de nem :( ha van idöd huzd ujra a rendszert, format majd huzd ujra akkor szentem jolesz bár nemtom h mitöl lehet igy hirtelen -
#618 tudsz segíteni? -
#617 mindig azt csinálja -
#616 aha -
#615 tudsz segíteni?
-
#614 és ha megin ujrainditod akkoris ? -
#613 egyszer újra indítottam telepítés után a gépet aztán meg nem tudtam be kapcsolni meg akad és azt írja ki, hogy \windows\system32\config\system nem található vagy hibás -
#612 mond -
#611 Segitsetek léce
-
ent #610 Ventri-t ne is próbáljátok!!!!:( -
#609 aha ok köcc -
#608 Nem mondom hogy jobb, de legalább megy ameddig akarom és nem csak 30 napig. A célra tökéletesen megfelel. -
#607 miért ? müxik rendesen ? jobb mint NOD ? -
#606 Szerintem nagyon jó. -
#605 ez nekemis megvan de nem tettem fel ... -
#604 kár..volt vmi fantom dvd de az csak isora jo :( -
#603 Csak a Filedisk de az nem mindegyik gamet viszi. (Több cd-set már nem) -
#602 Symantec Antivirus Corporate 64bites -
#601 Game-hez virtuális meghajto nincs még ? -
#600 én NOD-ot de 30napos egyenlöre .. :( -
ent #599 Ki milyen vírusírtót használ????????????????? -
ent #598 Hy mindenki!
Szeretnék egy honalpot csinálni. Vmi hasonlót mint a logoban!
CSak magyar progikra, meg amiket normáls hazánban használnak sűrűbben!
Mindig frissítve lenne, emilen küldenétek amiket próbáltatok és feltennénk egy helyre!
ki lenne benne?....
Symantech Security Client nem műkszik rendesen... -
ent #597 Akkor válaszoljatok kérlek benneteket, ha RAID0 ban megy a két vinyótok!!
Köszi
Egyébként megoldódott!
Ha levesztek egy SATA RAID vezérlőt, akkorm mindig a könyvtárat tegyétek fel a floppyra!!! Ne a tartalmát!! -
#596 Hy
nekem SATA-s a winyom és telepitésnél semmit nem szarakodtam ilyennel feltettem és megy .. nemis kellett neki semmi .. de lehet h csak vok
(énis láttam ilyen vezérlöt de nem azzal csináltam,ha egyre gondolunk) -
ent #595 Hi! hozzábbértők plz!
xp64bit corp ed. installálása során kér az elején F6 más gyártó SCasi or Raid drivert! Lenyomom!
Az msi honlapról letöltött VIA_RAID_64.zip ben találtam ezt a meghajtót. A DrvDisk könyvtárban van amit a floppyra kell tenni!! Ez ok
El is fogadja a dirverek betöltésénél.
Majd mikor (C:\windows a 32 bites xp-m) kijel9ölöm hogy d:\ ra tegye a 64bites xpt kéri megint vmi VIA SATA COMBO DRIVE floppyt (ami gondolom 64 bites). De ez mi? Mert amit a floppyra tettem nem az! akor mi.
Hozzáteszem hogy az alaplapon két sata vezérlő is van P-SATA és Síma SATA. Akinek van msi alaplapja azt kérném nézzen már utána hogy mi a a fasz ez a VIA STAT COMBO DRIVER. -
#594 thx -
#593 Amúgy a hwsw-n is van ilyen topic, ott is tájékozódhattok. LINK Én oda is járok. -
#592 A legújabb chip magazinban tesztelik a 64-es Windowst. Ha valaki megveszi megdobna egy scannel a cikkről? Mert csak azért nem akarom megvenni a magazint. -
#591 :D értem -
#590 Úgytűnik......majd beindul ha meglesz a gépem, és 64bitezek :))) -
#589 Miva emberek behalt a topic ? :( -
#588 merne nemjol müködni :D menne is a levesbe -
#587 még johogy rendesen müködik..szentem nem attol függ h 64es provid van..de lehet h csak hülye vagyok -
#586 Ok. köszi! Természetesen én is külön particióra akarom rakni. Csak azt nem tudtam, hogy a 32s xp rendesen működik-e. De akkor ezek szerint igen. Köszi!