1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#1866 Csak maradok a 32 bitesnél, meggyőztek páran, hogy nincs nagy értelme váltani. -
#1865 registry bejegyzések mások és a system könyvtár is máshogy épül fel mert van egy 64 bites dll és egy 32 bites dll library-je. És felváltva használja őket. Én ezt használom lassan 1,5-2 éve s semmi bvajom nincs vele, de fent van biztonságból egy 32 bites XP is. Ugyanis van néhány nagyon öreg hardver elemem amihez nincs 64 bites Xp driverem.
Program futtatással eddig nem volt gondom. MAi fut 32 bites XP-n az megy 64-esen is. sőt néha stabilabban is (ez csak saját meglátás)
A Natív 64 bitesek pedig gyorsabbak is.
De ajánlom, hogy regelj ide. A fórumban rengeteg hasznos tanács van és jól kereshető. nekem egy rakás problémát megoldott. 64 bites driverlelőhelyek, meg natív progik vagy helyettesítő dolgok. Jó kis oldal és forum. -
#1864 aha, azt hiszem értem miről beszélsz...
Régebbi játékoknál szokott probléma lenni például?
És maga az az xp sp2 64 bit egy stabilnak mondható rendszer? Megjelenítésbe, beállítási lehetőségekbe különbözik a kistestvérétől?
-
#1863 ha nincs driverszintű elérése a programoknak akkor futni fognak. -
#1862 Na jó, egyenlőre köszi, de a következő hetekben asszem fogok itt kérdezősködni, minden program kell fusson, amit most is használok, vagy meg kell találnom a neki megfelelőt.
De tényleg jó lenne, ha a legtöbb megszokott szoft futna a 64 bites windowson is. :) -
#1861 mert lesz 64 bites procim! -
#1860 Ha nincs 64 bites procid akkor minek a a 64 bites XP?
egyébként nem kell átállnod minden proginál 64 bitre. winamp tökéletesen fut meg egy rakás alkalmazás. de van amiből kell a 64 bites natív kd. pl asszem nerobol kell 64-es meg speedcommander 64 bit edition total commander helyett, winrarnak is van 64-es verziója meg egy rakás proginak. Plusz Deamon Tools esetén is el kell raknod SPTD driver 64 bitset meg DT is 64-es kell.
Aminevan natív 64 bites támogatása abból érdemes azt beszerezni a többit meg perf loss nélkül emulálja a 32 bites utikészletből. -
#1859 persze 32 bites xp-t -
#1858 nem, win xp sp2-t használok, de még nincs 64 bites procim -
#1857 jelenleg linux-ot használsz vagy mi a fene ? -
#1856 Sziasztok.
Hamarosan át szeretnék állni erre a windowsra.
De akkor minden egyes programot le kell cseréljek 64 bitesre?A winamptól, total commandertől a dc-ig? -
#1855 koszi -
#1854 Speedcommander 11 64 bites verzió.
kicsit más de egyébként alapfunkciókban ugyanazt tudja mint a TC. -
#1853 sziasztok letezik total commander vagy ahhoz hasonlo 64 bites rendszer ala??? -
#1852 "de miért ilyen későn ?" Hát a tudatlanság miatt ugye.
Aktiválást kikerülni nem lehet csak crack-el vagy enterprise verzió telepítésével. (ezek ugye már megintcsak warez dolgok) -
Mikilaci #1851 Az előző üzenetben írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy csak 1 gépre lehet felrakni és a történtek alapján ki is derült, de miért ilyen későn ?
A fontos viszont, hogy milyen módon tudom kikerülni az aktiválás! Nem a saját gépem, ezért nem jó, hogy újrarakom...
Mi van a rátelepítéssel ? -
#1850 Egyszerre csak egy gépre telepítheted legálisan. Ha többre is fel akarod tenni akkor meg kell venni azokra is.
Vagy marad a warezolás. -
Mikilaci #1849 Sziasztok !
Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne.
Egy eredeti winxp sp1-et telepítettem már több gépre éveken keresztül és mindig rendben volt minden.
A napokban egy telefonos aktiválás során közölték velem, hogy csak egy gépre lehet felrakni a winxp-m és nem kaptam számjegysort amivel aktiválni tudnám a rendszert.
Mit tudok csinálni? 2 nap van még az xp aktiválásig?
Ha rátelepítek egy nem eredeti xpt- akkor elkerülöm az aktivációt?
Esetleg létezik valami program amivel el tudom kerülni ezt a problémát ?
Heeelp !
-
#1848 egeh :) -
endiboy #1847 gondolom arra gondolt, hogy olyan win telepítő amibe benne van már az sp2 -
#1846 ???? -
#1845 megjelent a 2007es SP2 integrált változat -
#1844 sp2-től nekem is behalt az egész rendszer, hálózat sehogy se működött + szállt el az összeg prog sorba = rencervisszaállítás rulz :) azóta is megvagyok nélküle... -
#1843 Valaki tud ra orvosagot!Mert kene az sp2 de nem nagyon indul be a winem tole :S -
#1842 Nem kellett soha. -
#1841 az jo kerdes csak az a bibi hogy sp1 es a win albol :D -
#1840 mert SP2 előtt kell egy SP1 nem? -
#1839 nem 64 bites de a friss szuv win re probaltam fel rakni az sp2 ot es akor is szar volt!De volt hogy 1 het utan probaltam es a vege mindig ugyan az meg hal betoltesnel:( -
#1838 64 bites wined van? És fut a esetleg a Tiny firewall 64 bites verziója? ugyanis az új SP-be belekerült a kernel patch. Ennek folyományaként innetől a Tiny nem hajlandó működne és összeszarja magát tőle a gép. uninstallálod az SP-t leszeded a Tiny-t és felrakod az SP-t majd a tiny-t elfelejted egy életre. Discontinued sajna. Az is lehet, hogy a STPD drivered =amit a daemon tools hoz kell) régi azt is cseréld ki egy újra. ezt a daemontools.cc-n megtalálod a third party programs for DT 4.xx downloadok között. -
#1837 Hali sry hogy ebe a forumba irok de nem igazan találtam mas ijen jelegu forumot!Van nekem 1 eredeti win xp-em magyar nyelvu amikor fel rakm ra az sp2-ot akor ujra indul a gep es onantol kezdve meg fagy a betolto kepernyonel mar vagy 4 x probaltam fel rakni az sp2 win updeterel meg kuon oldalakrol le szedet telepitokel de mindig ugyan az a vege ujra inditas utan nem tolt be a win! :(Ha valaki tugya hogyan lehet meg oldani a problemat pls pm!! -
#1836 HIHO ALL segiteni kene nem enged formázni mi a baj? rakjam ujra megint vagy mi?
PLZ GYORSAN FONTOS NAON!!! -
bigmontana #1835 Szevasztok!
Ismét a segitségeteket kérem!
Kellene egy hálókártya Driver ehez a tipushoz:
KTI NETWORKS W89C940 PCI ETHERNET REV. 2.0
Kerestem a neten de sehol nem találtam.
HELP !!!!!
-
#1834 Ha felismeri a raid-et akkor nincs gáz. Ha nincs hozzá 64 bites driver akkor viszont szoptad. -
bigmontana #1833 az szerintetek gond hogy a vinyo IDE felülületen csatlakozik az alaplaphoz?
Meg hogy a DVD rom amiről boot-olom az xp64 bitet az meg RAID kártyán csatlakozik az alaplapho??? -
#1832 Semmit sem kell állítani. Ez nem beállítás kérdése. -
bigmontana #1831 Szevasztok !
Kössz szépen az eddigi segitséget.
Mr. BAND megnéztem amit mondtál a CPU Z-ben és ott van az EM64T tehát 64 bites a processzorom. De még mindíg nem tudom hogy a BIOS-ban miért nincs olyan kapcsoló ahol be tudnám állítani a 64 bites rendszert. BUCSER írta hogy ott kell átállítani.
ASUS P5LD2 SE alaplapom van és most frissítettem a BIOST-is szóval már téleg nincs ökletem.
Remélem tudtok valami megoldást.................... -
#1830 Nézd meg magad! CPU-Z progit letölt elindít utasítás készletek között x64-et megkeres ha ott megtalálja akkor örül, ha nem akkor meg nem. -
bigmontana #1829 Szevasztok!
Kössz a segitséget még azt mondjátok meg nekem hogy a processzorom tudja-e a 64 bit-es e.
Atipusa: INTEL PENTIUM D PROCESSOR 820
LGA 775 2.8 GHz 800 MHz FSB 2MB L2 Canche
Előre is kössz szépen................ -
#1828 de igen az lesz Itel Pentium D 805- az 64 bites, csak van ami P4-et ír ki... -
#1827 2.8-as dualcore az nem D805 véletlenül? Mert az biszony olyan 64 bites mint a huzat. Meg ha jól tudom az összes dualcore intel és amd proci támogatja már de mind1.