1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#826 Értem...
Csak optimista voltam... -
#825 Nem belekotes, de ha egyszer valaki azt irja, hogy az elkovetkezo napokban nincs ertelme a site-ra nezni a kiadas miatt, az azt jelenti, hogy ott tobb ido fog eltelni, mint 1-2 het.
Raadasul mar aprilisban eljatszottak ezt.
Csak idezek egy forumozotol, aki egy regebbi bejelentest kifogasol:
Now, I'm proud to tell you it IS finnished in most parts, and it will be
beta-tested soon, so stay tuned! We will inform you about progress
from now on more frequently. (ez a bejelentes)
"It's almost 2 months ago since they said that..
and still no update :-S
it's very VERY annoying to keep waiting for something..
for some news for version 4.0
just inform us how the progress is..is it that hard?
if you guys say that you have done nothing the last two months than it's
alright too.. just give us some news, don't let us wait for nothing!
it's very irritating to hear that you guys say that it's finished in most parts..
and that you will inform us more frequently and 2 months later still nothing.." ([/b]a reakcio[/b])
Szal ne vard annyira azt a kiadast, mert eleg linkek ilyen teren. -
#824 Afölött nem....nemértem mire jó ez...1-2 hétbe belefér hogy még nem szóltak, szal, ne köss belém pls -
#823 Hat akkor efolott is elsiklothattal.
"Also we will inform
the community (you ) a week before we officially release the new V4 -
no need to hang around here every day to check...."
"Szoval tajekoztatni fogunk titeket, egy hettel mielott kiadnank a V4es uj hivatalos kiadast, nincs szukseg ellenorizni, a kovetkezo napokban...."
Ez volt 06.an, es nem tortent semmi, s nagy valoszinuseggel meg egy darabig nem is fog tortenni semmi. -
#822 Érdekes efölött a quarte fölött elsiklottam, sorry. :D
Értelmeztem én is csak biztosan sebtében olvastam és pont a lényeg maradt ki... -
#821 Hat ha olvasod is , akkor hiszel a mesekben.
Csak megsugom neked, hogy kb majus ota igergetik az uj V4 verziot.
Es mivel te olvasol, akkor ertelmezzel is.Na persze, ha tudod mit jelent az utolso hirukben a quarter
"Beside of that, there's nothing real important atm, but at least I want to
inform you that nothing unusual happens, no real drawbacks and no serious
bugs that will delay the release to next quarter."
Csak annyit jelent megsugom, hogy aki a kovetkezo hetben gondolkozik, az nem irja a kovetkezo negyedevet celkent.
Szoval "nincs igazan visszalepes es sulyos hiba a programban, ami hatraltatna a kiadast a kovetkezo negyedevben."
Ugye azt is elhiszed a kormanynak, hogy nem lesz aremeles ? :P
Szoval en elovastam es ertelmeztem is a leirtakat, veled ellentetben. -
#820 Olvasod a daemon tools hivatalos oldalát? Szerintem nem... -
#819 Szerintem, meg nem lesz 1-2 honapon belul sem. -
#818 Daemon tools 1-2 hét és lesz szerintem... -
ent #817 Szerencsések közé tartozól!:D -
#816 Nekem atom stabil volt. És a 32 bites explorerrel sem volt semmi bajom. Virtual drive is van hozzá csak vissza kell olvasni kicsit. (Fantom dvd) -
ent #815 Uggggyanezek voltak a problémák nálam is!
Explorer helyett van 64bites Firefox, bejött... Utána csodával határos módon az exp is rendbe jött... Viszont a hiba forrása egy jópofa vírus lehetett. Milyen virusírtót használsz????
A fenti logora katt, nézd meg, hogy van e már a listában daemon tool vagy alkohol... Ha nincs, akkor egy picit lejebb olvass, mert mintha vki talált volna virtuál.. progit. -
#814 namost van 1 kérdésem:
mé nem képes ez a gagyiság még 1 rohadt daemon tools-t sem engedni?
nameg a 32 bites explorer (amivel a windows update is menne) állandoan hibajelentéssel elszáll, 64 bites explorerben meg nem hajlando bejönni...
szal hogy a fenébe tudnék én bármi virtual drive-ot felnyomni?
meg mér lett ilyen gagyi ez a 64 bites winfos? bug bug hátán, ráadásul még instabil is :( -
#813 Tudom csak gondoltam megelőzök egy másik kérdést is. -
#812 Idén kijön, ha lesz ... Vista-ról még ne beszéljünk!
-
#811 XP topic-ban vagyunk :) -
#810 Winxp64-ből szerintem hamarosan lesz. Ha más nem mui pack biztosan. Vistából csak a végleges megjelenése után pár hónappal. -
#809 a magyar verzió mikor jön ki? -
ent #808 ABC letöltő egyszerű, és megy! -
#807 Igaz!
De szerintem gyosrabban lesz, a jövö ez. (sajnos?) -
Rasti #806 Szerintem ugyanugy nincs hozzá nagyon driver mint a sima 64 bites windows-hoz -
#805 WIndows Vista x64 -et probálta valaki? -
#804 Azureus ment gond nélkül. -
#803 Van olyan bittorrent kliens ami műxik 64biten? Vagy mind megy? -
ent #802 Ti melyik ati drivert használjátok?
Mert nálam problémás
-
ent #801 StyleXP t ne próbáljátok, nem jó
Install ok, de tovább semmi -
#799 egy áron van! 30ezer alatt -
ent #798 Srácok, amikor megjelent a magyar xp, mennyibe került?
És mennyi dollárba vagy fontba vagy euroba z x64 most? -
#797 Hát nem tudom. Nekem a final volt fent, azzal kb 5-10%-ot dobott minden játékon. -
#796 Hali!
Tegnap volt beizzítanom a gépemen a Windows XP 64 bites kiadását (az alábbit írta ki az asztalra: Evaluation Copy Bulid.3790 (Service Pack 1,, v.1289)) Ez egy melléklet cd-n volt, elméletileg 360 napos kipróbálhatóságot tesz lehetővé.
Feltettem az AMD64 proci drivert, Nforce drivert (v6.66), A VGA-hoz a 77.72-es x64-es Forceware-t. Az Everestben teszteltem a memóriát érdekes dolog jött ki. Igaz hogy kicsit tovább dolgozott, de az sima SP2-es XP 4531 pontjához képest 5597-et kapott olvasásra, írásra viszont 1987-et a 2298 helyett. A késleltetés 52,5ms lett a 63,2ms helyett. A konfig értelemszerűen ugyanaz. Normális ez így? Futtattam volna a 3Dmark05 v.110 et is, de azzal újraindult, a "03-at meg fel sem tudtam telepíteni. A játékok lassabbak voltak, néha szaggattak, egyetlen kivétel talán a Brother In Arms volt.
Ez állítólag a kiadás előtti utolsó verzió volt? Hát akkor még egy darabig marad az SP2!
Amúgy találkozott valaki ezel a build-el? Ez a normálisabb fajta kiadások közé tartozik? -
#795 Ha figyelnéd a daemon tools oldalát akkor tudnád :)
Elmondom neked a helyzetet. előző hét szombaton mondták azt hogy 2 héten belül a végső fázisba lép, tehát külső béta testerek keresik a bugokat. Szal szerintem szeptemberben kint lesz legkésőbb....
UI.: most nézem az oldalt 26-án megindult a bétateszt. Aug. 6-án várható a következő bejelentés, ha szerencsénk van már akkor lesz :) -
Rasti #794 Senki nem hallott valami új hirt a 64 bites Daemon megjelenésröl ?
Már lassan ideje lenne ha kijönne
-
nortsen #793 Sziasztok!
x64-el joystick beállítási problémáim vanak. Nevezetesen, hogy nem tudok hozzáadni egyet sem, mert nincs "Add" és "Remove" gombom:(
Így nehéz:)
Tud vki segíteni? -
#792 De hamár van neted és látom nem tegnap óta a csillagjaid alapján legaláb te tudnád hogy van kereső is a világon. Ezért gondoltam... -
izb #791 Neked csak itt csak most: köszike -
izb #790 He he
Ez nem szűk látókörüség,hanem ha tudsz segítesz vazze.
Nem okoskodsz. -
#789 Csak neked csak itt csak most. Link -
#788 Ennyire nem lehetsz szűk látókörű. -
#787 Office 2003 simán megy alatta. -
izb #786 Senki nem tud egy regisztrációs kódot??