Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig megy csak miután ben vagyok akkor már mikor elakarja kezdeni a betöltést hibát ír ki
Hafuzi Avni
ha xp cd-vel inditod ?? bemész bios beállitod h elsödlegesen cd-röl bootoljon és elkell indulnia az xp cdnek rendesen .. kiirja h cd-val valo inditáshoz nyomj egy bill-t .... nézd meg !
Gaba323
de nem engedi egyáltalán olyanokról zagyvál hogy, csökentett mód és nem tok semmit tenni
Hafuzi Avni
akkor Xp cd elö ujraindit lemezzel boot és ott telepit, particiot töröl majd formáz és fennvan az Xp ...
Gaba323
használd lécci a "válasz" (lehetöséget) mer nemtom pl h ezt mire irtad : mit nem enged ? ha saját rendszerröl akarod formázni nemis fog menni 😊
Gaba323
ha egy akkor ujraindit xp cd-vel (h arrol bootoljon) majd elkezded a telepitést és közben törlöd a particiot (amire telepiteni akarod) és ezután auto kell formáznia (persze a te jelöléseddel) .. ha kettö van akkor bemész és a másikból formázod azt a particiot ... érted ?
Gaba323
Most írták hogy formázd le a rendszer partíciódat, majd rakd fel újra a windows-t!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
srry de nem 😞 ha van idöd huzd ujra a rendszert, format majd huzd ujra akkor szentem jolesz bár nemtom h mitöl lehet igy hirtelen <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gaba323
egyszer újra indítottam telepítés után a gépet aztán meg nem tudtam be kapcsolni meg akad és azt írja ki, hogy \windows\system32\config\system nem található vagy hibás
Hafuzi Avni
Ventri-t ne is próbáljátok!!!!😞
Nem mondom hogy jobb, de legalább megy ameddig akarom és nem csak 30 napig. A célra tökéletesen megfelel. <#eljen>#eljen>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerintem nagyon jó.
Csak a Filedisk de az nem mindegyik gamet viszi. (Több cd-set már nem)
Symantec Antivirus Corporate 64bites
Ki milyen vírusírtót használ?????????????????
Hy mindenki!
Szeretnék egy honalpot csinálni. Vmi hasonlót mint a logoban!
CSak magyar progikra, meg amiket normáls hazánban használnak sûrûbben!
Mindig frissítve lenne, emilen küldenétek amiket próbáltatok és feltennénk egy helyre!
ki lenne benne?....
Symantech Security Client nem mûkszik rendesen...
Szeretnék egy honalpot csinálni. Vmi hasonlót mint a logoban!
CSak magyar progikra, meg amiket normáls hazánban használnak sûrûbben!
Mindig frissítve lenne, emilen küldenétek amiket próbáltatok és feltennénk egy helyre!
ki lenne benne?....
Symantech Security Client nem mûkszik rendesen...
Akkor válaszoljatok kérlek benneteket, ha RAID0 ban megy a két vinyótok!!
Köszi
Egyébként megoldódott!
Ha levesztek egy SATA RAID vezérlõt, akkorm mindig a könyvtárat tegyétek fel a floppyra!!! Ne a tartalmát!!
Köszi
Egyébként megoldódott!
Ha levesztek egy SATA RAID vezérlõt, akkorm mindig a könyvtárat tegyétek fel a floppyra!!! Ne a tartalmát!!