1946
  • keeper2
    A kissé nagyobb sebességet úgy értettem, hogy a 2.5+ -os prociból sikerült olyan remek példányt kifogni, ami megy 200-as fsb-n, ami ugyebár pontosan a 3.2+ -osat jelenti, mivel ott gyárilag van úgy beállítva a proci, hogy 200-as fsb-n megy, de amúgy ugyanaz a proci. A kissé nagyobb sebességen pedig az amd féle pr jelölésbeli 200+ -t értettem. Pl. a 64 bites prociknál 200+ jelölést ér az is, ha ugyanaz a sebessége a procinak, de fél helyett 1 mega belső cache van benne. Mivel már az intel is kiszállt a relatív proci sebesség emelésbeli mókuskerékből, így értelmét vesztette az, hogy hány gigán megy valójában.
    Az image-kezeléssel kivárom, amíg megjelenik az új daemon. Gondolom, akkor már nem lesz probléma a clone cd-vel. Az viszont tényleg durva, hogy az eredeti starforce prgi sem megy rajta. Anno próbálkoztam virtuális gépen, ugyanazon az oprendszeren futtatni sf progit, ami a normálon tökéletesen ment, és ott sem indult a sf. Már annak idején is arra kértem mindenkit, akit csak lehetett, hogy sf védelmű progit sose vegyenek meg, mivel elítélendő módon működik a védelem, de most ráadásul... átállsz az új oprendszerre, akkor vajon be fogják cserélni az eredeti progikat 64 bites típusra? Soha.... Bebuktad, dobhatod ki a progit...
  • Zsolo007
    Kissé nagyobb? 1.8 ghzn megy a 3000+ is, csakúgy mint a 2500+ :)
    Rendszer sebessége mindenképp nagyobb. Erről a setiről nem tudok semmit, ha van 64bites változata tuti gyorsabb.

Játékokon is gyorsít annak ellénre is hogy azok csak 32bitesek. Persze manapság egyre többhöz adnak ki 64bites patchot...Idővel elterjed ez. Az egyetlen dolog ami visszarettenthet az a virtuális meghajtó kezelés. Jelenleg a FantomDVDvel csak iso-t és bin/cue-t lehet mountolni. Tehát az ilyen clonecds gémek nem fognak menni, csak ami crackos...A másik része az hogy pl. starforceos dolgok nem mennek (bolti sem) mert a starforce 32bites drivereket használ és nem hajlandó feltelepülni 64bitre....
  • keeper2
    Általános otthoni használatban (játék, net surf, letöltögetés, egy kis office és hasonló programokhoz (köztük ud agent számolás, ez hasonló, mint a nasa seti@home progija)) Lesz egyáltalán érezhető javulás, ha 64 bitre állok át? Pl. a játékok attól még 32 bitesek maradnának, de az ip blokkoló, vírusölők, meg effélék 64 bitesek lennének. Egyáltalán jelenleg hol tud domborítani a 64 bit? (amd winchester (3.0+) proci van hozzá) Az előző egy 2.5+ -os barton volt, 3.2+ -ra húzva. Nem mértem sebességteszteket, nem volt kedvem azzal is tökölni, de azért gondolom a sima 32 bites alapon is jóval erősebb, mint a régebbi, a kissé nagyobb szubjektív sebességével.
  • keeper2
    A microsoft hozzáállásáról: már kezdtem azt hinni, hogy próbálnak vevőbarát céggé válni, de az új tapasztalat: amikor arról kérdeztem őket, hogy a works megvételének milyen jogi feltételei vannak, 1 nap alatt megérkezett rá a részletes válasz, hogy tudjam mihamarabb elkölteni rá a pénzem. Amikor a 32 bites xp 64 bitesre cseréjéről kérdeztem, vagy hogy mi módon lehet beszerezni, azóta eltelt 1 teljes munkahét, és még egy rohadt betű sem jött tőlük válaszként. Valószinűleg, nincs kereskedelmi forgalomban, tehát nem szereznek belőle hasznot, így magasról tesznek arra, hogy mit vergődik a kérdéskörben az ügyfél. Az én legutáltabb számtech cégek listámon visszasoroltam gyorsan fej-fej mellé a google-el. Talán még kicsit meg is előzi.
  • Zsolo007
    Nekem továbbra sem tölt be..
  • [Jakuza]
    Bejon az.

"Yesterday, 23:26 New Website online

--------------------------------------------------------------------------------

Dear Community,

as already announced some time ago, we rebuilt our website.

Please report any problems to:

[email protected]

There are still a lot of things that need to be done, not every-
    thing is working properly now. We hope that by next monday we
    will have a flawlessly working system again.

Please write your thoughts&feedback about our new website
    to the "Daemon Homepage Forums".

There are many new functions with this new backend (vBulletin),
    please study them carefully first in your user_control_panel.

Kind regards and sorry for all the inconvenience this may
    cause for you

THE DAEMON TOOLS TEAM
    "
  • Zsolo007
    Valamiért egy ideje nem érhető el a DT oldala, remélem nem csak egyszerű karbantartásról van szó, sokkal inkább arról, hogy kijön a V4! :) Nagyon kéne már :)
  • Zsolo007
    van még 1 de az csak isot tud, szal daemon v4-ig nincs más :(
  • Ahhoj
    fantomdvd nekem működött rendesen, de már visszatettem régi win-t :)
  • Tibor45
    amugy csak ez az 1 progi képes emulálni 64 bit vagy vas más progi is?
  • Tibor45
    köszi a segitséget de tulajdonképpen +van nekem a progi de hibát okoz a winfosba
  • Zsolo007
    igen vagyunk itt egy páran...ha esetleg nem lettél volna lusta használni a lap alján található keresőt...

googlebe beírod, hogy fantomdvd és meg is lesz neked az emulátorod. De ez csak iso-t, bin/cue-t és még elvileg mds/mdf, és ccd-t is kezelnie kéne, gyakorlatilag nem, én minden alkallommal failed to mountot kapok, szal csak az előbbi kettővel megy biztosan..
  • Tibor45
    tud valaki cd/dvd emulatort 64-bites rendszerre?a daemon tools nem jó.
  • Tibor45
    sziasztok van itt valaki?
  • Mr Manson
    én mondtam hogy nem lesz hun
  • keeper2
    Én dc-n találtam a 2003-as magyar mui-t, olyan 92 mega környéki. Amúgy, utánanéztem a microsoft oldalain, és úgy tűnik, nem terveznek más nyelveket a 64 biteshez. Kiadták angolul, és van egy mui pack kifejezetten xp 64bithez, amiben 5-6 nyelv van, de magyar nincs, és nem is nagyon terveznek. Emellett még megvásárolni sem igazán lehet az angolt sem. Valahogy úgy működik a rendszer, hogy egyes microsofttal szerződésben álló komplett pc építő cégek (oem) kapnak csak 64bitet, illetve, ha egy megadott időben vettél az adott oem cégektől konfigot, akkor becserélheted a windowsodat rá. Bár, a magyar microsoft nem adott semmi választ egyenlőre a témában, de nagyon úgy tűnik, mintha kifejezetten nem akarnák a 64 bites xp terjedését, pedig anno a 32 bitre lépésnek mekkora hype-ja volt.
  • Mr Manson
    Magyar MUI cucc honnan szedhető?
  • [Jakuza]
    En mar csak azt varom, hogy mikor jelentik be , hogy karacsonyi ajandeknak szanjak a DT-t.
  • Zsolo007
    Várjunk biza! Megeszem őket, ha nem kapjuk meg ebben a hónapüban a DTnket :)
  • Ahhoj
    huhh, átolvastam a topikot, jó sokat írtatok :)
    daemon-tools -t meg várjuk ;)
  • Mr Manson
    linkÍ?
  • keeper2
    Tud valaki kouwell kw571b pata raid kártyához 64 bites drivert? A cd-n, a gyártó weblapján, a neten kutatva semmi 64 bitest nem találtam, a 32 bitest pedig nem fogadja el. De a 3dvelocity oldalán sem láttam említést erről a kártyáról sem pro, se kontra. A vezérlőchipje sil 0680. A silicon image oldalán viszont azt írják, hogy ehhez a chiphez nem kell xp-ben driver, ezért nincs is, de attól még önmagától sem megy...
  • ent
    A válaszod a logoban van, katt!
  • Zsolo007
    Hát én eddig 2 db tűzfalat találtam 64bitre, az egyik nagyon gyengusz volt, a másik viszont csak trial és nekem túl bonyolult volt (meg ne kérdezd melyik kettő ez, mert most nem arról a gépről írok, fejből meg nem tudom), szal maradtam az Xpénél, az tökéletes nekem (mivel hálózatról kapok netet, belső hálóra elég az..)
  • Evin
    Milyen tűzfal megy 64-en?
    Eddig ZoneAlarmom volt, de nem láttam 64-re.
  • Zsoltika 007
    Én semelyikre. Nekem jó az angol. Win2003-ra tettem csak eddig mui-t.
  • edeleny
    Ha erre jarsz lenne meg egy kerdesem,milyen verzioju Windows XP64-re tetted fel a magyar nyelvi packot,a havernak nem akar felmenni.
  • edeleny
    Köszi,azert akartam biztos lenni,mert egy forumos cimbinek szeretnem ajanlani.
  • Zsoltika 007
    Ennek kéne lennie elméletileg.
  • sbi85
    ja ok bocsi
  • bertino
    ne vinyóról linkelj képet
  • sbi85
    hello
    A venice típusú A64est hívják másnéven "Revision E3"nak mert nekem a cpu-z arra a helyre nem írt semmit pedig már láttam sok ilyen képet más weblapokon és mindenhol feltünt az E3.
    Valaki tud segíteni?
  • keeper2
    Én dc-ről szedtem le tegnap. Vacak 92 mega lett az egész...
  • edeleny
    Talaltam egy hasonlo nevü valamit,nem irja konkretan,hogy X64 lenne.Atied milyen nagy ,ez kb.18 megaItt. Ez lenne az?
  • edeleny
    Kerestem tegnap, ott,de nem talaltam,illetve a keresö sem talalt semmit,majd meg folytatom.
  • Zsoltika 007
    Microsoft oldaláról szedtem le anno.
  • Zsoltika 007
    Nekem simán futott.
  • edeleny
    Meg tudnad mondani honnan lehet leszedmi a Hungarian MUI pack for win2003.msi nevu valamit?
  • AMD3200
    De attól még megadod a kódot hátha jó lesz:)
  • AMD3200
    Hát azt nem írja hogy milyen verzio:)