1946

The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
Én letöltöttem de inkább nem rakom fel!....egyelöre -
Működik, csak a virtuális meghajtó része nem megy... -
sbi85 #984 alcohol 120% sem műkszik?
-
1. egy boltban mondta a fazon
2. :( -
1es hír nem igaz, honnan vetted?
2es igen, annyit tennék hozzá, hogy nem hozzá tudod igényelni, hanem becserélni lehet. -
igaz az a hir hogy nem megy rajta az office?
igaz az a hir, hogy ha megveszem a sima windows XP pro-t, akkor ingyenesen tudok hozzá x64-et igényelni? -
MUI-t (magyar nyelv) valaki feltette már? -
vírusírtó: nod32
tűzfal passz (beérem azzal amit a router tűzfala csinál... nem sok, de nekem jó)
(bár mondjuk most lesz lecserélve a router egy linuxos gépre, ott már kicsit lehet jobban beállítgatom ezeket :) ) -
milyen jó tűzfalat meg virusirtot tudtok ajánlani? mcaffe nem akar felmenni -
fantomdvd igen -
ha jol tudom akkor FantomDVD vagy valami ilyesmi volt az amit en hasznaltam de ha aforumban visszakeresel akkor megtalalod -
az nemjó, ha még nincs, mert igy nemtok tézfalat felrakni :(
valami más virtual drive nincs? -
Egyenlore nincs de remelhetoleg az uj d-tools mar jo lesz raa :) -
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan alcohol vagy d-tools verzio ami felmegy erre a fosra? -
edeleny #972 Van a Far Cry-nak 64 bites patch-ja,probalta mar valaki? -
Nekem 10 indításból 1szer megfagy az asztalon, miközben tölti be a progijaimat. És csak a reset segít. Fingom sincs mitől... -
Nekem Razer-el olyan gondjaim voltak hogy boot-nál 5-ből 2 alkalommal nem "élesztette" fel. -
Nem veszem szívemre. Én csak kötkedtem egyet :). Nekem sincs driverem az a4techemhez..és? Nyugisan Q4ezek :D Annyi hogy a funkciógombokat nem tudom használni. Az igazság az hogy nem tudom hasonlítani a 64bitet a 32bithez, mert az én gépemre nem hajlandó feltelepülni a 32bites XP. Van olyan kedves és megfagy meghajtóválasztás előtt... -
Es... csak annyi, hogy tulontul szivedre veszed ezt a 64bites windowst.
Pedig nem kene.
Majd talan a Vistaig kiforr a technologia es a support is jobb lesz, de addig is kar eroltetni ezt a vonalat, hiszen egy tiszteseges egerdriverem nincs a Logitech egeremhez, es nem is tudok emiatt rendesen FPSezni ezzel a windows-al. -
Ja, ezt már rég tudom... és? -
azt irtak hogy nem lesz belle magyar -
MIt kéne elolvasnom? kicsit el vagyok kavarodva :D
#963: Offolni is lehet egy topicban... Ha beszélek valamiről nevezzem meg azt konkrét a későbbi félreértések elkerülése végett, az mind1, hogy erről szól e a topic vagy sem.. :) -
olvass mar vissza picit nem kell sokat :) -
de konkrétan abban a sorszámú hsz-ben nem írta :DD
de úgy látom ez túl fontos téma neked, vedd úgy hogy nem is szóltam, gondoltam beírom poénnak :)) egyébként meg nyílván teljesen triviális, hogy a 64bites win xp topikban ha nincs kiírva, akkor is arról van szó :-P -
Nem e? [i]Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a win xp 64 magyar verziója? -
mi van? nem mondta hogy 64bites WIN!!! ;)) -
ent #960 Meg van amiga emulator is linuxra.... -
Linux alá van Quake 4 is :) -
Jól tájékozott vagy :D
Már rég... -
csingacsguk #957 Ja és a teljes 64 bites XP már megjelent? -
csingacsguk #956 De a linux ugytudom egy kalap sz*r a játékokhoz!
:)) -
-
sőt, már van is, csak linuxnak hívják :)) -
csingacsguk #953 Na akkor mégiscsak lesz magyar 64 bites op rendszer!
:D -
nem lesz magyar 64bit... magyarositani ott a MUI.
64bites magyar op rendszer a Vista lesz -
Nem igazán van értelme erre pocsékolni pénzt és energiát, mivel nemsokára itt lesz a 64 bites Vista. -
csingacsguk #950 mi az hogy nem lesz?
biztos lesz -
nem lesz -
csingacsguk #948 Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a win xp 64 magyar verziója? -
Hát azért nem ilyen egyszerű, pl a napokban jött ki 64bites patch a colin 2005-höz.
VGAm mellé kaptam. Meg is örültem hogy nyomhatom :)