Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Nincs nekem erre idõm, használd a guglit 😊

Pitbull90
Ops ezt nem tudtam😄😄😄 de kössz hogy szóltál és még annyit hogy milyen gyors a 64bites proci és kb mennyibe kerül és jó e pl a 3d studióhoz azaz gyorsan tölt e tõle meg ilyesmi (nekem 2,4es procim van annál jobb-é)

Σοφια

Zsolo007
Ez csak 64bites procival megy 😊 remélem tudod.
Ha tudod akkor meg értelmetlen a kérdést 😊

Pitbull90
Ez a Windows xp 64-bit edition jobb mint a többi xp??? (nekem a pack 1es van) azaz jobban mûködik e és lehet rajta grafikai progikkal dolgozni és nem lassítja le mégjobban a gépet...

Σοφια

Zsolo007
Nektek a vindóz tûzfal blokkolja a letöltéseket? Én ha azt használom akkor max. 20 kb/s-el tudok tölteni....

Más: Ti tudtok rendesen vindóz ápdételni? Nekem nem engedi mert asszongya, hogy 32bites explorer kell hozzá. Eredetileg ugye rak fel 32est a vicc az, hogy ezt volt olyan kedves és "frissítette" a vindóz 64esre....Másnak elõfordult ilyesmi?
(Így most azt kell játszanom hogy átmásolom a 32bites explorert, elindítom windóz ápdét de legközelebbi indításnál már 64bites)

Zsolo007
Ti milyen tûzfalat használtok a vindózén kívül? Én most a tiny firewall 64-et használom, de ez csak 90 napig használható... 😞 NEm tudtok kódot hozzá? 😄

Mr Manson
nem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zsolo007
Az Atis omega driverek mennek 64biten? Valaki tudja??

Mr Manson
nem, nem is várható (: ugy tudom!)

Megjelent már magyarul?

Zsoltika 007
Ezeket sem lehet már komolyan venni... <#lookaround>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[Jakuza]
LOL mar a Deamon Tools.

it seems that our announcement provoked some of our members to
ask again for release dates per PRIVATE MESSAGE. To those I only
can answer: we need 2 hours/day to read that crap-emails and messages.

From now on, we will not answer anymore such emails. Private messages
which contain such questions will now be answered by a permanent ban,
otherwise we will never see a release

Mar az a bajuk, hogy sokan kerdezgetnek az emulator felol.
Inkabb a bugok javitasaval torodnenek.
Ennyit a 2 hetrol. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsoltika 007
Ehhez még nincs sp2. Mivel a win 2003-ra épül és ott még sp1 van. Természetesen ettõl még ugyanolyan jó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hello!

de ha ez a 64-bites windowsba is bele van épitve a sp2 akkor jó lesz nem?

Zsoltika 007
Persze! De akkor lenyomja az sp2-t.

Hi nekem az lenne a kérdésem hogy van egy SP2-es Windiwsom és arra fel lehet -e atelepíteni a 64-bites verzíot? Nem külön partícióra hanem arra amin az eredeti xp is van!
vki
Köszönöm a választ, és bocs, hogy nem néztem végig.

ACER Aspire 5738ZG

Hi.

Szerintem ez kb. már vagy 100x-or megkérdezték,de a kérdésedre a válasz :igen fel lehet telepiteni másik particiora és a régi windows is megmarad!

vki
hi!

Az lenne a kérdésem, hogy ha van nekem egy SP2-es Windows-om, akkor egy másik partícióra fel lehet pakolni a 64bit-es verziót, vagy az az eredeti Windows-t írja felül?

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Van nekem a HP PSC 1355 nyomtató/szkenner/kártyaolvasóm. Na és persze 64 bites oprendszerem. 😊

Van valakinek tapasztalata olyen ügyben, hogy milyen HP drivert tegyek fel hogy legalább az alapvetõ nyomtatás funkció mûködjön?

A HP deskjet nevû driverrel csak a tesztoldal megy.
Zsolo007
Értem...<#rolleyes><#pardon1><#whatever><#shakehead>

Csak optimista voltam...

[Jakuza]
Nem belekotes, de ha egyszer valaki azt irja, hogy az elkovetkezo napokban nincs ertelme a site-ra nezni a kiadas miatt, az azt jelenti, hogy ott tobb ido fog eltelni, mint 1-2 het.
Raadasul mar aprilisban eljatszottak ezt.
Csak idezek egy forumozotol, aki egy regebbi bejelentest kifogasol:

Now, I'm proud to tell you it IS finnished in most parts, and it will be
beta-tested soon, so stay tuned! We will inform you about progress
from now on more frequently. (ez a bejelentes)

"It's almost 2 months ago since they said that..
and still no update :-S
it's very VERY annoying to keep waiting for something..
for some news for version 4.0

just inform us how the progress is..is it that hard?
if you guys say that you have done nothing the last two months than it's
alright too.. just give us some news, don't let us wait for nothing!

it's very irritating to hear that you guys say that it's finished in most parts..
and that you will inform us more frequently and 2 months later still nothing.." (a reakcio)

Szal ne vard annyira azt a kiadast, mert eleg linkek ilyen teren.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Afölött nem....nemértem mire jó ez...1-2 hétbe belefér hogy még nem szóltak, szal, ne köss belém pls

[Jakuza]
Hat akkor efolott is elsiklothattal.

"Also we will inform
the community (you ) a week before we officially release the new V4 -
no need to hang around here every day to check...."

"Szoval tajekoztatni fogunk titeket, egy hettel mielott kiadnank a V4es uj hivatalos kiadast, nincs szukseg ellenorizni, a kovetkezo napokban...."

Ez volt 06.an, es nem tortent semmi, s nagy valoszinuseggel meg egy darabig nem is fog tortenni semmi.

Zsolo007
Érdekes efölött a quarte fölött elsiklottam, sorry. 😄

Értelmeztem én is csak biztosan sebtében olvastam és pont a lényeg maradt ki...

[Jakuza]
Hat ha olvasod is , akkor hiszel a mesekben.
Csak megsugom neked, hogy kb majus ota igergetik az uj V4 verziot.

Es mivel te olvasol, akkor ertelmezzel is.Na persze, ha tudod mit jelent az utolso hirukben a quarter

"Beside of that, there's nothing real important atm, but at least I want to
inform you that nothing unusual happens, no real drawbacks and no serious
bugs that will delay the release to next quarter."

Csak annyit jelent megsugom, hogy aki a kovetkezo hetben gondolkozik, az nem irja a kovetkezo negyedevet celkent.
Szoval "nincs igazan visszalepes es sulyos hiba a programban, ami hatraltatna a kiadast a kovetkezo negyedevben."

Ugye azt is elhiszed a kormanynak, hogy nem lesz aremeles ? 😛
Szoval en elovastam es ertelmeztem is a leirtakat, veled ellentetben.

Zsolo007
Olvasod a daemon tools hivatalos oldalát? Szerintem nem...

[Jakuza]
Szerintem, meg nem lesz 1-2 honapon belul sem.

Zsolo007
Daemon tools 1-2 hét és lesz szerintem...

Szerencsések közé tartozól!😄

Zsoltika 007
Nekem atom stabil volt. És a 32 bites explorerrel sem volt semmi bajom. Virtual drive is van hozzá csak vissza kell olvasni kicsit. (Fantom dvd)

Uggggyanezek voltak a problémák nálam is!
Explorer helyett van 64bites Firefox, bejött... Utána csodával határos módon az exp is rendbe jött... Viszont a hiba forrása egy jópofa vírus lehetett. Milyen virusírtót használsz????

A fenti logora katt, nézd meg, hogy van e már a listában daemon tool vagy alkohol... Ha nincs, akkor egy picit lejebb olvass, mert mintha vki talált volna virtuál.. progit.

soulhunter
namost van 1 kérdésem:
mé nem képes ez a gagyiság még 1 rohadt daemon tools-t sem engedni?
nameg a 32 bites explorer (amivel a windows update is menne) állandoan hibajelentéssel elszáll, 64 bites explorerben meg nem hajlando bejönni...

szal hogy a fenébe tudnék én bármi virtual drive-ot felnyomni?

meg mér lett ilyen gagyi ez a 64 bites winfos? bug bug hátán, ráadásul még instabil is 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Zsoltika 007
Tudom csak gondoltam megelõzök egy másik kérdést is. <#wink>

Mr Manson
<#taps> Idén kijön, ha lesz ... Vista-ról még ne beszéljünk!

Punker
XP topic-ban vagyunk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zsoltika 007
Winxp64-bõl szerintem hamarosan lesz. Ha más nem mui pack biztosan. Vistából csak a végleges megjelenése után pár hónappal.

Punker
a magyar verzió mikor jön ki?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ABC letöltõ egyszerû, és megy!

Mr Manson
Igaz!
De szerintem gyosrabban lesz, a jövö ez. (sajnos?)

Szerintem ugyanugy nincs hozzá nagyon driver mint a sima 64 bites windows-hoz

Mr Manson
WIndows Vista x64 -et probálta valaki?

Zsoltika 007
Azureus ment gond nélkül.

Zsolo007
Van olyan bittorrent kliens ami mûxik 64biten? Vagy mind megy?

Ti melyik ati drivert használjátok?
Mert nálam problémás

StyleXP t ne próbáljátok, nem jó
Install ok, de tovább semmi

Mr Manson
egy áron van! 30ezer alatt

Srácok, amikor megjelent a magyar xp, mennyibe került?

És mennyi dollárba vagy fontba vagy euroba z x64 most?

Zsoltika 007
Hát nem tudom. Nekem a final volt fent, azzal kb 5-10%-ot dobott minden játékon.

SgtChris
Hali!

Tegnap volt beizzítanom a gépemen a Windows XP 64 bites kiadását (az alábbit írta ki az asztalra: Evaluation Copy Bulid.3790 (Service Pack 1,, v.1289)) Ez egy melléklet cd-n volt, elméletileg 360 napos kipróbálhatóságot tesz lehetõvé.
Feltettem az AMD64 proci drivert, Nforce drivert (v6.66), A VGA-hoz a 77.72-es x64-es Forceware-t. Az Everestben teszteltem a memóriát érdekes dolog jött ki. Igaz hogy kicsit tovább dolgozott, de az sima SP2-es XP 4531 pontjához képest 5597-et kapott olvasásra, írásra viszont 1987-et a 2298 helyett. A késleltetés 52,5ms lett a 63,2ms helyett. A konfig értelemszerûen ugyanaz. Normális ez így? Futtattam volna a 3Dmark05 v.110 et is, de azzal újraindult, a "03-at meg fel sem tudtam telepíteni. A játékok lassabbak voltak, néha szaggattak, egyetlen kivétel talán a Brother In Arms volt.
Ez állítólag a kiadás elõtti utolsó verzió volt? Hát akkor még egy darabig marad az SP2!
Amúgy találkozott valaki ezel a build-el? Ez a normálisabb fajta kiadások közé tartozik?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD