Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rakd fel az Everest nevû programot és az mindent megmond a gépedrõl.

helló
nem tudjátok megmindani hogy hol tudom megnézni hogy milyen típusú a processzorom.(pl.Venice,Newcastle,Winchester)
Tudom hogy ez nem pont ide vág de máshol nem találtam neki jobb helyet.
Ja meg a x64es windows jól szuperál bár teljesítménynövekedést nem nagyon tapasztaltam.Biztos kéne hozzá már az 1Gb ram.
Atika :o)
ok koszike

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zsolo007
Igen 😊 elmegy én pár perce lõttem le mert fél napja csak azt használom 😊, és kell egy kis pihi.....

Atika :o)
Nem tudja valaki veletlenul hogy a 3D Studio Max 7-es is elmegy a 64 bitesen? Neztem a listat ott a 6-osra azt irtak mukodik hat akkor szerintem a 7 -nek is menni kellene de hat biztos ami biztos mert feleslegessen akkor nem teszem be a win-t 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Evin
Linket nem tudnál dobni?
Kerestem, de nem találtam sehol.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Egyébként, ha jól láttam, van már spanyol és francia xp64 is, úgyhogy gondolom, nem õk a kivételezett országok, hanem egyszerûen csak náluk már kész van a honosítás.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

lck
pedig igérték ... :-(
[Jakuza]
Pontosan jol emlexem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Rosszul emléxel....

[Jakuza]
Ha jol emlekszem mar aprilisban is azt igertek, hogy majusban. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gaba9
Végre egy kis remény 😊 <#worship>

Gaba323

Zsolo007
Van remény....

Daemon Tools advance notice Wed Sep 21, 2005 14:56
Dear Community,

we plan to release the new Daemon Tools V4 next month (October).
No exact date is possible, but at least you now have some "landmark"

No need to PM us anymore

Zsolo007
Könyörgöm keress.....gugli elsõsorban, ha megvan ami érdekel akkor mondjuk piratebay.org, de ne én mondjam már meg, gondolkozz 😊

de hol van olyan???

\\__/) (O.o) ( } { )

Zsolo007
torrent...

Hi!
Honnan lehet leszedni 64 bites progikat ingyen????
vki segítsen!!!!!!!!!!

\\__/) (O.o) ( } { )

Zsolo007
fantomdvd igen, egész jó csak mds/mdf nem megy vele 😊

soulhunter
mindenkinek,akinek 64bites XPje van,és magyaritani akar:

szedjétek le a Hungarian MUI pack for win2003.msi fájlt,és telepitsétek fel...
ugyanaz a w2k3 kód van mind1ikben, ugyhogy fel fog rá menni,és lesz szééép magyar winfosotok angol helppel 😊

én igy használtam, viszont 64 bites virtuál dvd -t nem találtam (vki vmi fantom dvd-t emlegetett)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

A fent található logo, egy oldalra mutat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lck
Amik futnak - vagy nem - 64-en:

http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm
Nem tudtok olyan oldalról ahol összegyûjtik a már 64bitben megírt programokat?
Vagy legalább a nevüket.

Mr Manson
Amit irtam nem hivatalos info! Nem vagyok MS-es! Kell irni egy mailt nekik, akkor kiderül!
Annyira sok idõt nem öltek, mert win2003 kód! Az MSnek ahogy kinéz a vista fejlesztése az elsõ!
Windows 64bit, csak demonstráció, válasz a linux-ra, utmutatás a jövöbe!
Ezen felbuzdulva néztem körül, és sehol nincs utalás bármilyen honosításra is! Nagyon-nagyon kevés az esély!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Manson írását nem értem. Mármint, az egyértelmû, hogy 64 bites windows lesz magyarul és angolul a vista, de annak már semmi köze nem lesz az xp-hez. Azt nem értem viszont, hogy ha annyi pénzt beleöltek az angol 64 bites xp kifejlesztésébe, akkor miért nem lokalizálják azt? Hiszen a microsoft eléggé nagy hangsúlyt helyez a lokalizált verziókra, emellett a vista még messze van, ellenben eléggé terjednek a 64 bites hardverek, különösen amd fronton. A lokalizáció pedig eléggé elenyészõ munka a már elvégzettekhez képest, aminek oroszlánrészét úgysem a vistat fejlesztõk végzik, hanem azok, akik lefordítják itt magyarban a szövegeket, és azt "csak" be kell illeszteni. Azt hiszem, a 32 bites 64-esre cserélésérõl viszont újra kell zargatni az ügyfélszolgálatot, hogy tudnak-e már mondani valamit róla. Azért nem örülnék neki, ha úgy képzelnék el a dolgot, hogy újra megvetetnék az emberel ugyanazt 64 biten.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Geforce 4 Ti 4200 as kártyát nem tudom beizzítani. Leszedtem Nvidia/64 drivereket, az egyik ugynézki végig megy, de amikor az újraindítási ablak jön elõ már alapból a késõbb van kijelölve és nem is fogadta el mert továbbra is Standard VGA -nak titulálja meg PCI nak holott AGP-s. Az újabb verziójú driver meg már az elején kiírja, hogy nem talál a szoftverhez tartozó hardvert. Van vki akinek sikerült?

And5
Az egyik 120-as 2 60 GB ra particióztam NTFS a másik 80 GB os az 4 * 20 GB -ra van megivnslva asszem az is NTFS mivel a Win64 csak azt engedi és PRO CORP verzió a win.

Zsolo007
A gond az hogy nem tudom....mert az alcoholclone ugyan megy, de 64biten nem tud bekapcsolni az rpms emulációt....úgy meg hiába írom ki, nem fogadja el.....

Na mind1, felrakok egy külön wincsire egy 32bites winfost, és azt cd írásra használom majd 😄

Sziasztok! Tudna nekem küldeni valaki linket Activation_Remover_V3_1_Works_For_Windows_XP_x64 -rõl?

Thx!
Mr Manson
Virkill?
AVAST
NOD32 x64
stb...

mds-t meg ird ki, mennyivel is egyszerübb

Zsolo007
Mégegyszer felteszem a kérdést: a fantomdvd nektek be tudja rakni az mds/mdf fájlokat?

Illetve még valami, honnan lehet szerezni vírusírtót? Én nem találtam torrenten 64biteset.....tudtok mondani valami címet? FTP lenne a legjobb...

Mr Manson
Jepp...
99%!
Vista megy most nagyon!

Mr Manson szerint nem, ha jól értelmezem sorait!

Punkerwork
srácok lesz ebbõl magyar verzió vagy nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zsolo007
Mekkorák a vinyók? Vannak e particionálva? Milyen fájlrendszer van rajtuk?

And5
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! Felraktam a 64 bites windowst már két vinyóval is próbáltam és mind2 1 hét utan elkezdett kattogni meg állandóan kék ablakot kapok, hogy psyhical memory dump error mindenféle elõzmény nélkül vagy csak egyszerûen lefagy az egész a lefagyás pillanatában a vinyón nagyon elkezd dolgozni vmit meg kattogó hangot ad ki (mind2 ezt cisnálta semmi bajuk), gondoloma virtuális memóriával van a gond vagy enmtudom. Valk itud segíteni ?

Zsolo007
Én gondomra nem tud senki semmit??

Én vagyok a hülye?
Kiadta a microsoft a windows xp 64bit verziót angolul, magyarul meg nem fogják lefordítani:😞(((????? (Forrás?)

Mr Manson
szvsz Windows Vista Home x64 lesz a neve

Nem lesz magy x64?<#rinya>

Mr Manson
Angol... mivel magyar nincs és nem is lesz!

Trial 180 napos:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/trial.mspx

Sajna nem találtam az MS honlapján sehol a 180napost... <#szomoru1>
Nem tudnád konkrétan leírni, hogy hol keressem? Magyar, vagy az angol oldal?

Mr Manson
A végleges, és a boltok polcairól!

Amugy 180napos ENG az MS oldalán fent van!

Melyik a legújabb verzió és honnan lehet leszedni?

Bocsi, ha már volt róla szó, de a 64 bites xp milyen állapotban van? Mármint, láttam már keringeni fájlokat róla, de megjelent már a végleges verzió? Azt olvastam, hogy magyar nyelvû sajna nem. Azt tudja valaki, hogy ha van eredeti (számlával igazolható) 32 bites xp prof dobozos oprendszerem, akkor azt be lehet cseréltetni 64 bitesre, vagy itt úgyszintén eljátsszák, hogy vedd meg mégegyszer, hiszen úgyis szegény a microsoft, jobb, ha (majdnem) ugyanazon terméket kétszer vetetnek meg?
Tavasz végén érdeklõdtem a microsoft magyarországnál, és akkor azt mondták, fogalmuk sincs róla, hogy külön meg kell-e venni, vagy ingyen jár-e a már xp tulajdonosoknak, mindenesetre várjam meg a megjelenést. Vagyis pár hónapja még nem jelent meg a végleges...

Zsolo007
Nektek az mds, mdf képfájlt be lehet mountolni a fantomDVDbe? Nekem nem engedi, valami hibát ír...valami megoldás van? Kellene nagyon, mert sok játék miiimage-e mds/mdf 😞

Zsoltika 007
Jah bocsesz ezt a 64-es winre írtam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Van különbség. Még ha nem használja ki a program a 64 bitet akkor is, mivel ez egy desktop win 2003. 10-20%-al veri az xp-t sebességben. (Nálam)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsolo007
Nem nem gyorsabb....😄

Maga a vindóz jobb, viszont ha az adott progi nem 64bitre van írva akkor nem fogsz észrevenni komoly különbséget....de inkább azokat kérdezd akik már régebbóta használják 😄
Nekem egy napja van fent...

Pitbull90
boccs felkevertem a betûket😄DD

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Pitbull90
kössz... de 2 szót kellet volna leírni hogy inge gogyrsabb vagy nem gyorsabb....

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;