Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok megmindani hogy hol tudom megnézni hogy milyen típusú a processzorom.(pl.Venice,Newcastle,Winchester)
Tudom hogy ez nem pont ide vág de máshol nem találtam neki jobb helyet.
Ja meg a x64es windows jól szuperál bár teljesítménynövekedést nem nagyon tapasztaltam.Biztos kéne hozzá már az 1Gb ram.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Kerestem, de nem találtam sehol.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Daemon Tools advance notice Wed Sep 21, 2005 14:56
Dear Community,
we plan to release the new Daemon Tools V4 next month (October).
No exact date is possible, but at least you now have some "landmark"
No need to PM us anymore
\\__/) (O.o) ( } { )
Honnan lehet leszedni 64 bites progikat ingyen????
vki segítsen!!!!!!!!!!
\\__/) (O.o) ( } { )
szedjétek le a Hungarian MUI pack for win2003.msi fájlt,és telepitsétek fel...
ugyanaz a w2k3 kód van mind1ikben, ugyhogy fel fog rá menni,és lesz szééép magyar winfosotok angol helppel 😊
én igy használtam, viszont 64 bites virtuál dvd -t nem találtam (vki vmi fantom dvd-t emlegetett)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm
Vagy legalább a nevüket.
Annyira sok idõt nem öltek, mert win2003 kód! Az MSnek ahogy kinéz a vista fejlesztése az elsõ!
Windows 64bit, csak demonstráció, válasz a linux-ra, utmutatás a jövöbe!
Ezen felbuzdulva néztem körül, és sehol nincs utalás bármilyen honosításra is! Nagyon-nagyon kevés az esély!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Na mind1, felrakok egy külön wincsire egy 32bites winfost, és azt cd írásra használom majd 😄
Thx!
AVAST
NOD32 x64
stb...
mds-t meg ird ki, mennyivel is egyszerübb
Illetve még valami, honnan lehet szerezni vírusírtót? Én nem találtam torrenten 64biteset.....tudtok mondani valami címet? FTP lenne a legjobb...
99%!
Vista megy most nagyon!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Kiadta a microsoft a windows xp 64bit verziót angolul, magyarul meg nem fogják lefordítani:😞(((????? (Forrás?)
Trial 180 napos:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/trial.mspx
Nem tudnád konkrétan leírni, hogy hol keressem? Magyar, vagy az angol oldal?
Amugy 180napos ENG az MS oldalán fent van!
Tavasz végén érdeklõdtem a microsoft magyarországnál, és akkor azt mondták, fogalmuk sincs róla, hogy külön meg kell-e venni, vagy ingyen jár-e a már xp tulajdonosoknak, mindenesetre várjam meg a megjelenést. Vagyis pár hónapja még nem jelent meg a végleges...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Maga a vindóz jobb, viszont ha az adott progi nem 64bitre van írva akkor nem fogsz észrevenni komoly különbséget....de inkább azokat kérdezd akik már régebbóta használják 😄
Nekem egy napja van fent...