Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az image-kezeléssel kivárom, amíg megjelenik az új daemon. Gondolom, akkor már nem lesz probléma a clone cd-vel. Az viszont tényleg durva, hogy az eredeti starforce prgi sem megy rajta. Anno próbálkoztam virtuális gépen, ugyanazon az oprendszeren futtatni sf progit, ami a normálon tökéletesen ment, és ott sem indult a sf. Már annak idején is arra kértem mindenkit, akit csak lehetett, hogy sf védelmû progit sose vegyenek meg, mivel elítélendõ módon mûködik a védelem, de most ráadásul... átállsz az új oprendszerre, akkor vajon be fogják cserélni az eredeti progikat 64 bites típusra? Soha.... Bebuktad, dobhatod ki a progit...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Rendszer sebessége mindenképp nagyobb. Errõl a setirõl nem tudok semmit, ha van 64bites változata tuti gyorsabb.
Játékokon is gyorsít annak ellénre is hogy azok csak 32bitesek. Persze manapság egyre többhöz adnak ki 64bites patchot...Idõvel elterjed ez. Az egyetlen dolog ami visszarettenthet az a virtuális meghajtó kezelés. Jelenleg a FantomDVDvel csak iso-t és bin/cue-t lehet mountolni. Tehát az ilyen clonecds gémek nem fognak menni, csak ami crackos...A másik része az hogy pl. starforceos dolgok nem mennek (bolti sem) mert a starforce 32bites drivereket használ és nem hajlandó feltelepülni 64bitre....
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
"Yesterday, 23:26 New Website online
--------------------------------------------------------------------------------
Dear Community,
as already announced some time ago, we rebuilt our website.
Please report any problems to:
[email protected]
There are still a lot of things that need to be done, not every-
thing is working properly now. We hope that by next monday we
will have a flawlessly working system again.
Please write your thoughts&feedback about our new website
to the "Daemon Homepage Forums".
There are many new functions with this new backend (vBulletin),
please study them carefully first in your user_control_panel.
Kind regards and sorry for all the inconvenience this may
cause for you
THE DAEMON TOOLS TEAM
"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
googlebe beírod, hogy fantomdvd és meg is lesz neked az emulátorod. De ez csak iso-t, bin/cue-t és még elvileg mds/mdf, és ccd-t is kezelnie kéne, gyakorlatilag nem, én minden alkallommal failed to mountot kapok, szal csak az elõbbi kettõvel megy biztosan..
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Eddig ZoneAlarmom volt, de nem láttam 64-re.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A venice típusú A64est hívják másnéven "Revision E3"nak mert nekem a cpu-z arra a helyre nem írt semmit pedig már láttam sok ilyen képet más weblapokon és mindenhol feltünt az E3.
Valaki tud segíteni?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nézegettem faq-kat de sehol sem találtam megoldást a dologra 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az lenne a tiszteletteljes kérésem hogy ha valakinek van 64 bites windowshoz install kódja az legyen olyan kedves és adja már oda😊
Danyi: tényleg nagyon nem idevágó téma. Már alapból a crack kérés tudtommal nem a fórumba vágó téma, az alcohol meg nem ebbe a topicba vágó. De ha kell, miért nem használsz hozzá keresõt, fájlmegosztót, stb?
/off
Tudom hogy nem idevág, de lenne egy kérdésem. Van valaki aki tud valami cracket adni az alcohol 120% v 1.9.5 (Build 3105)-höz? Elõre is köszi.
/on
Venice
nem tudjátok mennyire lehet ezeket húzni?