Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden más driver-re meg nem lehet rámondani, hogy mikor lesz... majd ha elkészíti a gyártó... vagy a honlapjukon vagy fórumjukon tudsz érdeklõdni, esetleg emaiulbe de azt biztos nem preferálják 😊
32es programok nagy része meg megy 64es xp alatt, csak driverek kellenek mindenképpen 64esek asszem
nem tudom tudtam-e segíteni vmit...
ja, és a sportautó se szar, csak mert nincs még meg hozzá a kulcs 😉
Én régebben Felraktam a Fantom dvd-t de nem tudott minden image file-t kezelni!
nem tudjátk megoldódott már ez a probléma ?
Elõre is köszi!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Vagy nincs valami megoldás arra, hogy továbbra is 32 bites drivereket használjak? Az lenne a legjobb, mielõtt kivágom az egészet...
A nyelvrõl: az egyetlen nyelv, amin megjelent, az angol. Ezen felül van egy mui pack, kb fél tucat nyelv van benne, ezt feltelepítve lehet olyan nyelvû az xp, de persze magyar nincs benne. A magyar nyelv egyetlen lehetõsége, hogy a win. 2003-hoz meglévõ mui packot telepítjük az xp-re, ami nagyjából jól le is fedi a hasonlóság miatt, de ez sem tökéletes megoldás.
Amennyiben tévednék valamiben, akkor javítsatok ki.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
OK 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2es igen, annyit tennék hozzá, hogy nem hozzá tudod igényelni, hanem becserélni lehet.
igaz az a hir, hogy ha megveszem a sima windows XP pro-t, akkor ingyenesen tudok hozzá x64-et igényelni?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
tûzfal passz (beérem azzal amit a router tûzfala csinál... nem sok, de nekem jó)
(bár mondjuk most lesz lecserélve a router egy linuxos gépre, ott már kicsit lehet jobban beállítgatom ezeket 😊 )
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
valami más virtual drive nincs?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan alcohol vagy d-tools verzio ami felmegy erre a fosra?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Pedig nem kene.
Majd talan a Vistaig kiforr a technologia es a support is jobb lesz, de addig is kar eroltetni ezt a vonalat, hiszen egy tiszteseges egerdriverem nincs a Logitech egeremhez, es nem is tudok emiatt rendesen FPSezni ezzel a windows-al.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
#963: Offolni is lehet egy topicban... Ha beszélek valamirõl nevezzem meg azt konkrét a késõbbi félreértések elkerülése végett, az mind1, hogy errõl szól e a topic vagy sem.. 😊
de úgy látom ez túl fontos téma neked, vedd úgy hogy nem is szóltam, gondoltam beírom poénnak 😊) egyébként meg nyílván teljesen triviális, hogy a 64bites win xp topikban ha nincs kiírva, akkor is arról van szó :-P
😊)
😄
64bites magyar op rendszer a Vista lesz
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
biztos lesz