Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
nvidia driverek vannak 64esek, azt tudom (én is azt használtam)
minden más driver-re meg nem lehet rámondani, hogy mikor lesz... majd ha elkészíti a gyártó... vagy a honlapjukon vagy fórumjukon tudsz érdeklõdni, esetleg emaiulbe de azt biztos nem preferálják 😊

32es programok nagy része meg megy 64es xp alatt, csak driverek kellenek mindenképpen 64esek asszem

nem tudom tudtam-e segíteni vmit...
ja, és a sportautó se szar, csak mert nincs még meg hozzá a kulcs 😉

Szevasztok!
Én régebben Felraktam a Fantom dvd-t de nem tudott minden image file-t kezelni!
nem tudjátk megoldódott már ez a probléma ?
Elõre is köszi!

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy mikor lesznek 64 bites driverek ehhez az oprendszerhez? Feltettem, örültem neki, aztán belekötött a videokártyámba, a nyomtatómba, stb, és a lényeg, hogy a nyomtató gyártója még nem is hallott a 64 bites XP-rõl... ez így egy nagy rakás szár, olyan, mint egy sportautó, amihez nincs kulcsod...

Vagy nincs valami megoldás arra, hogy továbbra is 32 bites drivereket használjak? Az lenne a legjobb, mielõtt kivágom az egészet...

TothLaci
Miért lehet az, hogy Nforce4 driver felrakása közben egyszerûen újraindul?
TothLaci
A telepítést sajnos félbe kellett szakítanom, miután beírtam a nevem és a cég nevét,és a továbbra kattintottam... Na ott megakadtam! Valaki tudna segíteni? (Privátban)
Na, holnap lesz két hete, hogy feltettem a kérdést xp 64 bit ügyben a ms ügyfélszolgálatnak, és még nem sikerült válaszolniuk. Persze, amikor más termékük jövõbeni vásárlásával kapcsolatos kérdésem volt, akkor 1 nap elég volt nekik. Ebbõl azt szûröm le, hogy a közeljövõben nem terveznek magyar nyelvût kiadni. Mint írtam korábban, amennyi infót láttam errõl, 64 bites xp-t beszerezni csak egy módon lehet: ha olyan gyártótól veszel KOMPLETT KONFIGURÁCIÓT, aki a ms-al le van erre szerzõdve, akkor kaphatsz hozzá 64 bites xp-t (persze, nem ajándékba, hanem egyszerûen, nem a 32 bites lesz benne az árban, hanem a 64 bites). Gondolom, a nagy gyártók gépeirõl van szó (pl. ibm, compaq...). A másik lehetõség, hogy ilyen gyártótól vettél az utóbbi idõben (a weblapjukon megadott idõpont után) komplett konfigot, akkor becseréltetheted 64-bitesre a progit. Tehát, mivel az angol honlapon csak ennyi infó van, ebbõl arra lehet következtetni, hogy még az usa-ban sem tudsz bemenni egy boltba, és venni egy 64-est.
A nyelvrõl: az egyetlen nyelv, amin megjelent, az angol. Ezen felül van egy mui pack, kb fél tucat nyelv van benne, ezt feltelepítve lehet olyan nyelvû az xp, de persze magyar nincs benne. A magyar nyelv egyetlen lehetõsége, hogy a win. 2003-hoz meglévõ mui packot telepítjük az xp-re, ami nagyjából jól le is fedi a hasonlóság miatt, de ez sem tökéletes megoldás.
Amennyiben tévednék valamiben, akkor javítsatok ki.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Zsolo007
Skizofrén? <#fejvakaras>

TothLaci
"Szerintem ez kb. már vagy 100x-or megkérdezték,de a kérdésedre a válasz :igen fel lehet telepiteni másik particiora és a régi windows is megmarad!"

OK 😊
TothLaci
Ezt a Windowst lehet külön partícióra rakni, hogy ne vesszen el a 32 bites?
Zsoltika 007
Igen én próbáltam anno és bejött. Szebb a graf nagyobb és részletesebb extra mapok vannak benne.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Casseus
Én letöltöttem de inkább nem rakom fel!....egyelöre

ha te azt tudnád...^^

Zsolo007
Mûködik, csak a virtuális meghajtó része nem megy...

alcohol 120% sem mûkszik?
Crazyn
1. egy boltban mondta a fazon
2. 😞

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Zsolo007
1es hír nem igaz, honnan vetted?
2es igen, annyit tennék hozzá, hogy nem hozzá tudod igényelni, hanem becserélni lehet.

Crazyn
igaz az a hir hogy nem megy rajta az office?
igaz az a hir, hogy ha megveszem a sima windows XP pro-t, akkor ingyenesen tudok hozzá x64-et igényelni?

Mr Manson
MUI-t (magyar nyelv) valaki feltette már?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ahhoj
vírusírtó: nod32
tûzfal passz (beérem azzal amit a router tûzfala csinál... nem sok, de nekem jó)
(bár mondjuk most lesz lecserélve a router egy linuxos gépre, ott már kicsit lehet jobban beállítgatom ezeket 😊 )

Crazyn
milyen jó tûzfalat meg virusirtot tudtok ajánlani? mcaffe nem akar felmenni

Zsolo007
fantomdvd igen

Atika :o)
ha jol tudom akkor FantomDVD vagy valami ilyesmi volt az amit en hasznaltam de ha aforumban visszakeresel akkor megtalalod

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Crazyn
az nemjó, ha még nincs, mert igy nemtok tézfalat felrakni 😞
valami más virtual drive nincs?

Egyenlore nincs de remelhetoleg az uj d-tools mar jo lesz raa 😊

Crazyn
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan alcohol vagy d-tools verzio ami felmegy erre a fosra?

Van a Far Cry-nak 64 bites patch-ja,probalta mar valaki?
Zsolo007
Nekem 10 indításból 1szer megfagy az asztalon, miközben tölti be a progijaimat. És csak a reset segít. Fingom sincs mitõl...

Zsoltika 007
Nekem Razer-el olyan gondjaim voltak hogy boot-nál 5-bõl 2 alkalommal nem "élesztette" fel. <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsolo007
Nem veszem szívemre. Én csak kötkedtem egyet 😊. Nekem sincs driverem az a4techemhez..és? Nyugisan Q4ezek 😄 Annyi hogy a funkciógombokat nem tudom használni. Az igazság az hogy nem tudom hasonlítani a 64bitet a 32bithez, mert az én gépemre nem hajlandó feltelepülni a 32bites XP. Van olyan kedves és megfagy meghajtóválasztás elõtt...

[Jakuza]
Es... csak annyi, hogy tulontul szivedre veszed ezt a 64bites windowst.
Pedig nem kene.
Majd talan a Vistaig kiforr a technologia es a support is jobb lesz, de addig is kar eroltetni ezt a vonalat, hiszen egy tiszteseges egerdriverem nincs a Logitech egeremhez, es nem is tudok emiatt rendesen FPSezni ezzel a windows-al.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Ja, ezt már rég tudom... és? <#fejvakaras>

azt irtak hogy nem lesz belle magyar

Zsolo007
MIt kéne elolvasnom? kicsit el vagyok kavarodva 😄

#963: Offolni is lehet egy topicban... Ha beszélek valamirõl nevezzem meg azt konkrét a késõbbi félreértések elkerülése végett, az mind1, hogy errõl szól e a topic vagy sem.. 😊

olvass mar vissza picit nem kell sokat 😊

Ahhoj
de konkrétan abban a sorszámú hsz-ben nem írta 😄D
de úgy látom ez túl fontos téma neked, vedd úgy hogy nem is szóltam, gondoltam beírom poénnak 😊) egyébként meg nyílván teljesen triviális, hogy a 64bites win xp topikban ha nincs kiírva, akkor is arról van szó :-P

Zsolo007
Nem e? Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a win xp 64 magyar verziója?

Ahhoj
mi van? nem mondta hogy 64bites WIN!!! 😉)

Meg van amiga emulator is linuxra....

Zsolo007
Linux alá van Quake 4 is 😊

Zsolo007
Jól tájékozott vagy 😄

Már rég...

Ja és a teljes 64 bites XP már megjelent?

De a linux ugytudom egy kalap sz*r a játékokhoz!
😊)

Zsoltika 007
<#ravasz1>

Ahhoj
sõt, már van is, csak linuxnak hívják 😊)

Na akkor mégiscsak lesz magyar 64 bites op rendszer!
😄

Mr Manson
nem lesz magyar 64bit... magyarositani ott a MUI.
64bites magyar op rendszer a Vista lesz

Zsoltika 007
Nem igazán van értelme erre pocsékolni pénzt és energiát, mivel nemsokára itt lesz a 64 bites Vista.

mi az hogy nem lesz?
biztos lesz

Mr Manson
nem lesz

Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a win xp 64 magyar verziója?

Zsolo007
Hát azért nem ilyen egyszerû, pl a napokban jött ki 64bites patch a colin 2005-höz.

VGAm mellé kaptam. Meg is örültem hogy nyomhatom 😊