Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Nemtudom, de kezd elegem lenni ebbõl a winbõl...annyira nem gyorsabb hogy megérje ez a sok veszõdség.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

régi com portos infra, viszont ott van a kiválasztható infrák között. bróbálj meg ráeröltetni valamt, ha nem találod a sajátját. az is lehet egy megoldás.

bazza
nekem a régi win alatt is telepíteni kellett...de akkor legalább a win megtalálta a cd-n a drivert. most nem. :'(

szintén

nekem simán felismerte az usb-s infrámat.

bazza
Infra porthoz tudtok 64bit-en mûxödõ drivert? <#szomoru1>

ha game, akkor elvileg .nfo file irja...meg a beépített, az elvileg megkérdezi, hogy unblock...etc

Honnan tudom, hogy milyen progik használják éppen az internetes kapcsolatot, ha nincs fenn külön firewall progi? Csak beépített!

bazza
Megy... 😊

Zsoltika 007
Daemon Tools 4. Nekem elég volt az is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hát akkor, tedd rá a crack-t és ki fog derülni😊

bazza
Silent Hunter III-ról lenne szó, asszem ahhoz van crack.

jaaa, vagy esetleg crack a gémhez

Starforce? Mint pl racedriver 2? Na igen, azzal nem tudtam mit kezdeni. De ha szerencséd van, van már a játékhoz patch...pl.: crc

ui.: nekem szerencsére van 2 vinyóm, igy 2 rendszerem van, ha valami gáz lenne

bazza
Olvastam a fenti linken, hogy nem mûxenek a starfosos gémek 64biten. Ez igaz? Mert ha igen akkor felrakom a régit...

Zsolo007
Hát én windowsban telepítve használom, és mûxik. Van olyan amit nem tud szedény megcsinálni, olyankor csökkentett módban indítom és akkor tuti megy..

Zsoltika 007
Azt hogy fel is lehet telepíteni Windows-ban. De én a Hiren's boot cd vel használom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsolo007
A partition magic tudtommal bootolós. Nincs sok értelme feltelepíteni.

Ha érteném, hogy ezzel mit is akarsz mondani... <#fejvakaras>

Zsoltika 007
A partition magic tudtommal bootolós. Nincs sok értelme feltelepíteni.Úgy egy csomó dolgot nem képes végrehajtani. Lehet hogy itt is ez a gond?

Zsolo007
Próbáltad már csökkentett módban?

bazza
Nem figyeltek...épp ezaz, hogy nem történik semmi, hiába Apply-zom a parancsot!

Zsoltika 007
Ja tényleg a tör. mentessítés! A legfontosabb. Mondjuk a PMagic átrakja a fileokat ha épp útban lennének, de azért õk is ajánlják elõtte a töredezettségmentesítést.

Zsolo007
nem veszélyes ez ha rendesen töredezettségmentesítve van a merevlemez! ha látod hogy a végén (mert ugye a tör.mentesítõkben mindíg van lemeztérkép) van bõven fehér, és nincsenek benne csíkok, akkor nyugodtan átrakhatsz valamennyit, persze hagyj rá... 😊

szal meg lehet ezt csinálni, nem olyan vészes

bazza
Pont azért próbálkoztam a progival, hogy ne kelljen formázni az egész lemezt.

bazza
Csak a szabad helyet mozgatnám, az adatokat nem...

ahhhaaaa...hát ezt nem tudtam, hogy ilyet is tud. De, én se probálkoznél vele

Zsoltika 007
Elméletileg Partition Magic meg tudja csinálni. A valóságban viszont nem mindíg sikerül a dolog. <#vigyor0> De komolyan ha fontos adatok vannak nem szabad ilyenekkel játszani. Le kell törölni csutkára mindent és újrapartícionálni a diszket.

micsoda? azt akarod hogy a d-röl "levágsz" pár gigát, hozzácsapod a c-hez, és közbe az adatok is átmenjenek?

Zsoltika 007
Én a te helyedben nem próbálkoznék vele. Könnyen mehetnek az adataid. Annyit meg gondolom neked sem ér a dolog.

bazza
Áhhh srácok...
Az lenne a meló, hogy pár gigát átnyomnék a D-rõl a C-re... Ugye ezt szépen meg is oldaná az ember Partition Magiccal. Még nem hazsnáltam, most kipróbáltam, de nem megy... Miútán "Apply"-ztam a mûveleteket, írja hogy reboot és ok lesz a dolog. Erre reboot, de semmi nem történik. Próbáltam a bootmode-ban is de ott nem tudtam összehozni. Ötlet?

Elméletileg ez úgy, van, hogy minden vezérlõ ami az alaplapon van, az egy pci buszhon van. A hang, a hálókártya, stb.. ez a mass storage controler ez egy nagykapacitású lemez vezérlõje. Szerintem ez a s-ata vezérlõ lesz. ha nem használod tiltsd le a biosba. ha meg használod, akkor meg nemtom mien eszköz lehet, de biztos hogy valami háttértároló vezérlõ lesz, méghozzás alaplapi integrált. nekem hp5550 nyomtatóm van. és 3200c hp scannerem, és a drivert a PlanetAMD64 oldaláról töltötem le, azt írják minden típushoz. 😄 jó sok mega is volt. és tényleg jó. Ez. Regisztráció szükséges.

Mass Storage is megoldva O volt a sata driver burkoltan 😊)) mar csak a nyomtatot kell felpofozni es kesz! 😊))
bill jo lett ccc-ben nem nem volt eleg kikapcsolnom a hotkeys-t ki kellett venni a pipat a managerben az active-bol...
pontosan ez az eszkoz:
Mass Storage Controller
PCI Slot 9 (PCI bus 2, device 13, function 0)
ennek kellene meg valami meghajtas.
(majnem osszetevesztettem az USB Mass Storage Controller-el) 😊
nem vagyok en olyan, kuzdok!!!! csak neha vannak melypontok 😊))
kozben en is rajottem az ati ccc a hibas a hulye billentyu problem miatt. viszont hiaba kapcsoltam ki nem akarta az igazsagot. most uninstalltam igy jo... de azert valamit meg megprobalok elkovetni, mer kene vagy cp vagy ccc.
&&&&&&|||||| ehe-ehe-ehe!!
gTWELVE: neked milyen tipusu a hp nyomtatod? 64bites driverrel megy??
mi ez a Mass Storage Controller? valami (pci slot cuccnak latja) thx
nemértem, lehet bennem van a hiba, de nem rakja fel a nFirewall-t ... leszedtem a 6.69-es drivert, felraktam az Ethernet drivert is és nem indul el a tûfal ... mit csináltam rosszul?
bazza
Ha Ati kártyád van a CC-ben kapcsold ki a gyorsbillentyûk használatát!

ez a te döntésed, én pl nemszenvednék ennyit. Nekem megy hp scanner, nyomtató, simán. tûzfal routerrel. .. nemtom, szerintem is maradj 32biten.. ez van.

Zsoltika 007
Neked ahogy elnézem nem.
Maradj még 32 biten. Majd a Vista-hoz írnak drivert (a jobb helyeken).

nincs spyware...most telepitettem fel zsir uj a rendszer...
Webkameramhoz nincs driver, hp foto nyomtatomhoz nincs driver, Mass Storage Controller-hez nem tok drivert felrakni... (Nforce3-as chipset GA-K8NS-ultra939 Gigabyte alaplap) normalis tuzfal nem megy 64-biten.(agnitum, zonealarm) Ha a wacom intuos2 tablet drivert felrakom (64bites), kilepeskor megfagy a windows, nem kapcsol ki... Megeri ennyit kuzdeni??? 😊
így lehet beszívtál valami spywaret vagy valamit, ugyanis egyetlen registrybejegyzés is elég ahoz,hogy pár karaktert kiiktasa a billrõl. Nem hinném,hogy ezért újra kéne telepiteni az xp-t. 😄Nemtom, nekem tökéletesen mûködik, semmi bajom vele.

valami tenyleg belekontarkodik, csokkentett modban remekul megy. amugy a windowos drivert hasznalja. standard 101/102 szal nem tom... asszem az egesz xp-t ujra telepitem. aztan ha ugy sem jo, akkor visszaghostolom a regi 32bitest, mer igy csak beleoszulok sok a baromsagba...😊)
Zsoltika 007
Azért mert a Total Commander 32 bites alkalmazás. Ezért a windows emulál számára megfelelõ környezetet a futásra. Néhány rendszer könyvtár ezért eltér a Sajátgépben (ami a valós képet muatatja).

aztan megegy hulyeseg😊) totalcommander alol nem latszik az etc/hosts file!!
a system32/drivers meg ott van de tok ures latszolag. A sajat geppbol meg latszik. ez mi ez? 😊
hát nemtom, telepítsd újra a billt. lehet belekontárkodott valami. láttam már ilyet.

mitol van, hogy nem mukodik az ALTGR+C ALTGR+W ????? megõrülök! minde mas csak az nem nem tok and jelet meg pipe-ot irni 😊) help lecci! thx.
Akkor valszeg kerioból nincs x64 bites verzió. Én is megnéztem és tényleg sehíre sehamva...

Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de ott nem találom. Kerio-ról sehol semmi hír.

Melyik Kerio megy alatta, mert a 4.22 az nem.