8
-
DW #8 Amúgy milyen király lehet, amikor az előadások helyett a kedves diák mp3-at hallgat az iPOD-on:)
A notebook suliba hordásáról csak annyit, ez a fogalom itthon sem ismeretlen. Persze csak ott, ahol a gazdag mama-papa megengedheti magának, hogy a drága csemetéjük ilyen cuccal járjon a suliba. Egyetem még rendben, na de középiskolába?! -
DW #7 Nálunk (Mo-n) lassan az iskolákban székek és padok sem lesznek, nem hogy iPod-ot osztogassanak:) -
asdasdasd #6 En meg rajottem, hogy milyen jo is az amikor kicsit nem szol a zene. -
#5 Jó az... Én is így gondolkodtam, mint te, aztán bejött a "nekem csak ingyen kéne" szöveg (nyertem egyet), és rá kellett jönnöm, hogy tök frankó... :) -
#4 Ja persze! Amerikában... Itt nálunk nem szaladgál minden tizedik iskolás notebookkal suliba.Meg nálunk mondjuk nem az a
lényeg, hogy hű milyen csúcs legyen a mobil, hanem például legyen színes a kijelzője. Ja és örül a szülő, ha a tankönyvet meg az iskolaszereket meg tudja venni. Általánosságban nálunk ez a helyzet. Sajnos. -
#3 jah primkó amcsi nem vesz mp3 lejáccót , de az vagi az kell neki .. viszont biztos 3x többe kerül 1 heti mc'dónácos bevitele.. -
#2 Teljesen rendben érthető a mondat.
...mitől vannak ezek úgy beindulva az mp3 lejátszóktól? Nekem csak ingyen kellene, hogy elcseréljem valamire. -
AlexX #1 Oszt én miért is nem kaptam ilyen kütyüt amikor elkezdtem a főiskolát?
Aligha, hogy sokára lesz erre mifelénk ilyen "ingyen osztunk drága kütyüt" akció! :(
"Egy 300 amerikai iskolában elvégzett a felmérés szerint azonban nem a notebook, hanem az MP3-lejátszó áll a diákok kívánságlistájának első helyén"
-----Valaki érti ezt???? Ebbe a mondatba asszem kicsit belekavarodott a szövegíró! :)