1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#1010 esetleg ha elmondod mi a gond -
hulkvsadam #1009 Hy :) ha tud valaki segíteni segítsen thx. -
#1008 ok :) -
#1007 msn en szójj rám ha látsz :) -
#1006 Jah és még van egy ilyen topik is:
DH2005
Deer Hunteresek mindenképp nézzenek be. nagy dolgok készülnek itt :) -
#1005 megyünk multizni? -
#1004 küldj egy mélt nekem adok finomságot [: -
Beermaster #1003 Sziasztok vadasztarsak nekem egy boduletesen nagy problemam van eddig mindenhol rakerestem amit csak ismerek de nem talaltam teljes valtozatban a Deer hunter 2005-os season jatekot mindenhol csak a demojat tolthetem le amit le is szedtem es kiraly a jatek.
Keresem hozzatok szol linkeljetek mar be nekem pls hogy honnan szedjem le a teljes jatekot es estenkent lehet mennek online vadaszatra
koszonom
bb -
#1002 felvettelek, és Visitort is majd egyeztetünk -
#1001 nah mikor is jön az a Deer hunterezés ?? msn en legyetek majd
szeretnék még ilyet lőni
-
monyesz #1000 Torrentz.com jah pc re.. :)
Amugy horgász játék itt az előzöekben volt szó Masterpiece Fishing 2 ről nekem nincs meg de lehet benne uszózni meg fenekezni és békés halakra is lehet horgászni..
-
#999 vadásznak deer hunter 2005 mindenképp -
dave016 #998 ja meg ha tudsz, mondhatnál olyan horgászos játékot amiben nemcsak pergetni lehet
-
dave016 #997 köszi a választ Monyesz
egyébként te Pc-re szedted le?és ha szabad tudni honnan?:))
köszi
csa
-
#996 sziasztok! melyik a jelnleg fellelhető legszebb grafikájú vadász vagy horgász játék?? -
monyesz #995 uppsz bocs nekem nem a Rapala.Tournament.Fishing van meg hanem a Rapala Pro Fishing bocs
2 közt van külömbség.. -
monyesz #994 Jah lehet halat ifogni benne..:) Meg az emberkét is lehet változtatni..:) -
monyesz #993 A rapalát nem rég szedtem le.. nem rossz játék a bedobással kicsit szoktam szívni mert egérrel kell bedobni és néhe csak 1-2 méter jön össze.Meg ugye csak pergetni lehet benne amugy grafikailag türhető de maxon jó..:)
Változtatni tudod a csalikat a pecabotot a damilt.. csónakkal tudsz mászkálni ide oda.van benne tó meg valami folyóféleség..:)
Van hozzá 1-2 kód.
-
dave016 #992 bocsi a csak a Rapala tournament fishinget vegyétek figyelembe
a másik 2 film:))) csak a keresésnél a játékok között dobta ki
-
dave016 #991 melyik a legjobb? mer regeltem egy oldalra és ezek vannak fenn:Rapala.Tournament.Fishing,Big.Fish.2003,Gone.fishin.1997valaki válaszoljon pls
köszi
-
dave016 #990 Sziasztpk!
Leszeretnék tölteni egy olyan pecás játékot ami igazán élethű és mindenféle horgászat megtalálható benne, és legyen jo grafikája
esteleg h honnan lehetne leszedni a gamet (fizetős is jó)
fontos lenne mer szülinapra lesz.
Köszi
Sziasztok
-
monyesz #989 Nem tudom csak azt írja ki a Hunting unlimited 4 nél hogy : X Hunting unlimited 4
A Hunting unlimited 3-nál meg csak egy hibaészlelést kirak a windows h hibát észlel ...:)
Én nem értek naon hozzá...
De azrét köszi!
-
#988 Nem kell a 4-hez crack! Sőt, még a cd képet sem kell felcsatolni az indításhoz. Megy gond nélkül. -
ellington #987 nemtom, nekem jó volt, még laptopon is. miféle hibát észlel? -
monyesz #986 Helló!
Letöltöttem a Hunting Unlimited 3 at mivel a 4 hez nem találtam crack et...
De a 3nálmeg hibát észlel és még a menüt sem hozzabe..
Valakinek nincs vmi tippje hogy mi lehet a gond??
Köszielőre is:))
helló -
monyesz #985 köszi szépen..:D
-
#984 ennyire szól az engedélyed. ki kell lépni a vadászatból és megkapod a tróeát. -
monyesz #983 Deer Hunter - The 2005 Season ben ha megvan a 3 vad akkor mit kell csinálni vagy annyi a game és utánna lehet vadászni vagy hogy van??
köszi helló -
#982 oks -
#981 majd felveszlek én is titeket, de leghamarabb csak vasárnap délután leszek -
monyesz #980 köszi szépen de ezt már végignéztem de semmit sem talált vagyis talált csak nem crack et:(
nha azért köszi -
#979 megadom én is és majd jól felvesszük itt egymást: [email protected] ^^ -
#978 majd msn en vegyenek fel a hunterek Xd --->> [email protected] -
#977 itt nézz körül :D -
monyesz #976 helló
Hunting Unlimited 4 hez van crack??
mert nem indul el!!:(
köszi helló -
#975 én is jobban szeretek úgy ¢^
Nah akkor már 3an vagyunk, pistikével együtt 4en X) -
#974 benne lennék de én íjjal vagy max távcső nélküli puskával meek [: -
#973 hát nekem is olyan van és lehet ^^ -
#972 Mivel minenki áradozik róla letöltöttem, felraktam, tetszik. Ha a törttel lehet multizni akkor benne vagyok:) bár nem hinném h lehet. -
ellington #971 igen. most töröltem a big game hunter 2006ot, annyira lineáris..